Eté cursussen voor buitenlandse studenten (Frans leren in Frankrijk)

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Eté cursussen voor buitenlandse studenten (Frans leren in Frankrijk)

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

De organisatie van cursussen Zomer Cursussen voor buitenlandse studenten bieden programma's op maat van alle niveaus, van beginner tot gevorderde, student, leraar of andere professional.

Daarom is een plaatsing test organiseerde de maandag van aankomst. Naar aanleiding van deze zul je worden toegewezen aan een groep niveau. Elke groep bestaat uit maximaal 15 personen.

Een examen georganiseerd aan het einde van de 3 en 4 weken (A blijft en alleen B). De resultaten kunnen worden gevalideerd in de curricula van studenten met wie we hebben een samenwerkingsovereenkomst. In dit geval wordt een verklaring van individuele noten gevestigd op aanvraag in het Frans en / of Engels. Voor alle deelnemers, is een diploma afgegeven.

Alle cursussen worden gegeven door professoren van de universiteit en gespecialiseerde docenten van 'Frans als een vreemde taal. " Facilitators volledige coaching en hospitality services.

Rechts campus, waar de lessen worden gegeven.

Ochtend van 9.00 tot 12.00 uur, werken aan oefeningen aangepast aan uw kennis van de Franse taal.

Afhankelijk van de plaatsing van de testresultaten, zul je worden toegewezen aan een groep niveau dat overeenkomt met het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen Onderwijs (ERK): 6 niveaus van A1 tot C2, een niveau van ontdekking (A1), een intermediair niveau (A2), een intermediair-gevorderd niveau (B1), gevorderd niveau (B2), een autonoom niveau (C1) en een hoog niveau van bekwaamheid in het Frans (C2).

Groep A1: Dit niveau is voor studenten die geen kennis van de Franse taal. Je leert om te communiceren op een zeer eenvoudige manier om te begrijpen en gebruik maken van de verklaringen van het dagelijks leven: begroeten, stel jezelf voor, iemand introduceren, vragen stellen ...

Groep A2: Dit niveau is voor studenten die al hebben de Franse taalvaardigheid (ongeveer 60h cursussen). Je leert eenvoudige dialogen te begrijpen over uw omgeving (bij het station, het restaurant, ...) en om jezelf te uiten op uw activiteiten (praten over jezelf, te beschrijven ...) Groep B1 / B2: Dit niveau s 'voor studenten die al enige spreekvaardigheid in het Frans. Je consoliderez je vaardigheden in begrip en mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (advies geven, delen een ervaring of gebeurtenis, spontaan deelnemen aan een discussie ...) C1 / C2 Groep: Dit niveau is voor studenten die goed hebben beheersing van de taal. Het zal u toelaten om uw kennis te verdiepen en ontwikkelen, zowel taalkundig en cultureel. Je leert jezelf te uiten over complexe onderwerpen op een duidelijke en goed gestructureerde manier en gebruik te maken van de organisatorische patronen, connectoren en samenhangende apparaten. Ontdekt u de belangrijkste schrijvers van de Franse literatuur (De Verlichting, hedendaagse literatuur), zult u bespreken en uit te wisselen over de Franse politieke, economische en sociale nieuws (Media en Pers Frans), zult u de taal van de wet te benaderen en Zakelijk (justitie, arbeidswetgeving, sociale bescherming, ...). Voorbeeld: De taal van de wet en het bedrijfsleven Middagen Middagen zijn druk bezig met verschillende activiteiten om uit te kiezen op basis van uw niveau: 2 lezingen (één in het Frans, een in het Engels) op de vakken zoals geschiedenis, schilderen, bioscoop, economie, nationale en internationale politiek, de Europese instellingen, muziek ...

Taal workshops: studenten worden verdeeld in kleine discussiegroepen. Leraren leiden deze groepen waar de participatie van iedereen wordt gevraagd van games, korte nieuwsonderwerpen, mini-debatten, puzzels op te lossen, uitgangen, in een resoluut interactieve aanpak.

Een theater workshop collegebezoek certificaat wordt afgegeven aan het eind van het verblijf en een diploma, naar behoren opgemerkt, wordt gegeven aan elke student: Het is een diploma van De Zomer Cursussen voor buitenlandse studenten; dit is niet een universitair diploma.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 4 weken
Voltijd
Price
Prijs
1,100 EUR
Locations
Frankrijk - Nancy, Grand Est
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Nancy, Grand Est
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan