Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht
"Waarom zou iemand worden geleid door u?"

Essentials of Leadership verkent de zes eisen van leiderschap en hoe kern van het leiderschap vaardigheden kunnen worden geleerd en toegepast. De intensieve vijf dagen leadership programma vindt u van de persoonlijke dimensies van je eigen stijl van leidinggeven en het vermogen tot de organisatorische dimensies van de toonaangevende veranderen en vormgeven van bedrijfscultuur.

Via een uitgebreid 360-graden feedback onderzoek, verken je je eigen vermogen om een effectieve leider. Je leert waar uw energie focussen om een grotere invloed op kantoor hebben. En belangrijker, zul je begrijpen waar je kunt handelen met vertrouwen, weten waar collega's je sterke punten als leider zien.

Aan het eind van dit leiderschap programma bent u klaar om de nieuwe vaardigheden die je hebt verworven om toekomstige beslissingen aan te pakken met een nieuwe mate van vertrouwen en zekerheid te gebruiken.

Inhoud

Waarom zou iemand worden geleid door u? Het is een simpele vraag, maar een dat leidinggevenden vaak moeilijk te beantwoorden. Als je vraagt wat ze managers moeilijkste en meest uitdagende vinden in hun baan, de meest voorkomende en eerlijk antwoord is 'mensen'. Succes vandaag en morgen zullen in toenemende mate afhankelijk van uw vermogen te krijgen dat mensen je volgen, niet omdat ze moeten, maar omdat ze dat willen.

Deze ontwikkeling van leiderschap programma onderzoekt de zes eisen van leiderschap en hoe kern van het leiderschap vaardigheden kunnen worden geleerd en toegepast.

  • De zes eisen van leiderschap
  • Inzicht in jezelf
  • Voedende anderen
  • Ruimte scheppen voor verandering
  • Bouwteams
  • Communiceren richting
  • Inschrijven SupportUitgebreide Learning Experience


Deze ontwikkeling van leiderschap programma is opgebouwd rond case studies, vaardigheid gebouw ervaringen en persoonlijke feedback, je leert wat er nodig zijn om
een uitzonderlijke leider. Nog belangrijker is, is deze ontwikkeling van leiderschap programma gevuld met mogelijkheden voor u om deze leerpraktijk. Je wordt uitgedaagd door zowel docenten en medeleerlingen op het programma en aangemoedigd om nauw samen te onderzoeken uw persoonlijke vaardigheden en de huidige geest.

Via een uitgebreid 360-graden feedback onderzoek, maakt u kennis met uw eigen vermogen om een effectieve leider te worden, leren waar je je energie richten op grotere invloed hebben op kantoor. U zult ook weten waar je kunt handelen met vertrouwen, geholpen door collega's ontdekt waar je sterke punten als leider zien.

Doelgroep

De Essentials van het Leadership programma is ontworpen voor degenen die in een leidinggevende positie, die voor begeleiding en inspiratie op zoek naar de vraag hoe verder te ontwikkelen en hun prestaties te verbeteren.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
5,450 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019