Read the Official Description

  • Inschrijvingsgeld: $ 150
  • Supply kosten: $ 180

Dit programma is gemaakt om zowel professionals als beginners 'verlangen om te leren en hun vaardigheden in het verbeteren overeenkomen French Cooking, Door het verstrekken van exclusieve hands-on klassen op het niveau van een Michelin-ster met zeer ervaren docenten.

e

Als resultaat van onze studenten kunnen rekenen op een smakelijke recepten portefeuille, een heleboel nieuwe kooktechnieken inclusief geheime tips van onze leraar, de ontwikkeling van hun creativiteit en een once in a lifetime ervaring in Miami.

Het programma is gemaakt van 8 weken, 5 dagen per week (maandag-vrijdag), 11:00-03:00.

De eerste maand van de student zal het een maand Gourmet-programma gevolgd door een één-maand-programma op een hoger niveau te bereiken. Het starten van de tweede maand:

  • Week 5: Koude voorgerechten, Level II
  • Week 6: Hot Starters, Level II
  • 7 Week: Visgerechten, Level II
  • 8 Week: vleesgerechten, Level II

Studenten werken in paren te helpen en motiveren elkaar.

Docenten zullen de studenten met veel tips en trucs verstrekken om professioneel te vorderen. Zij zullen er ook voor zorgen dat de studenten het bereiken van hun individuele doelstellingen.

Program taught in:
Engels

See 6 more programs offered by Culinary and Pastry School in Miami »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
2 maanden
Voltijd
Prijs
7,400 USD
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum