Engelse en meer cursussen

Gateway School Of English

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engelse en meer cursussen

Gateway School Of English

De Engelse plus-programma's zijn ideaal voor tieners en volwassenen die Engels studeren willen combineren met een vrijetijds- of culturele activiteit van hun keuze.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om Engelse taallessen bij te wonen en vervolgens deel te nemen aan sporten zoals Golf, Tennis of Duiken. Een andere mogelijkheid is om een ​​cursus te volgen die de Engelse studie combineert met een cultureel programma gerelateerd aan de geschiedenis en folklore van de Maltese eilanden.

Zulke cursussen Engels en Meer zullen een beroep doen op de studenten die een extra betekenis willen geven aan hun kennis van het Engels, wetende dat de Maltese eilanden de beste gelegenheid bieden om hun favoriete sport- of vrijetijdsactiviteit te genieten.

Uw eisen in het Engels worden bijgevolg gelukkig gecombineerd met de geneugten en geneugten van het leven en daarom een ​​goede waarde voor uw tijd en geld.

Enkele voorbeelden van cursussen Engels en Meer zijn:

  • Engels plus Golf
  • Engels plus duiken
  • Engels plus tennis
  • Engels plus zeilen
  • Engels plus cultuur
  • Engels plus geschiedenis
  • Engels plus sport
  • Engels plus windsurfen

Periode van operatie: Het hele jaar door

Engels plus windsurfen of SUP stand-up paddlesurfen

Malta beschikt over een grote en accommoderende verscheidenheid aan windsurflocaties voor alle vaardigheden en uitdagingen, van vlakke kalme wateren, perfect voor beginners tot meer uitdagende rotsachtige gebieden waar de wind hoger is. Mellieha Bay in het noorden en St. Thomas Bay in Marsascala aan de andere kant van het eiland bieden vergelijkbare en gevarieerde condities voor alle windsurfeniveaus.

Enkele van de meest populaire plekken voor windsurfen en SUP op Malta zijn ook enkele van de meest adembenemende en zijn ideaal voor vele andere watersporten en -activiteiten, zoals zeilen, kajakken, havencruises, snorkelen, duiken en meer.

Ghallet Marku is ongetwijfeld een van de beroemdste plekken voor windsurfen en SUP-standup-paddlesurfen op Malta; gelegen langs de noordelijke kustlijn tussen Salina en Mellieha. Gunstige winden in dit gebied komen vaak voor en dus zijn surfers een populaire aanblik net voor de kust.

Deze cursus is ideaal voor studenten die Engelse lessen willen combineren met windsurfen op Malta. Het Engelse plus windsurf programma is beschikbaar voor alle leeftijden: volwassenen, gezinnen (ouders en kinderen) die samen op familieprogramma's en junioren reizen (12 jaar tot 17 jaar).

prijzen

Een enkele les windsurfen is 2 uur lang en de prijs is Euro 65. De prijs is inclusief het huren van uitrusting en een wetsuit, indien nodig.

Een cursus windsurfen is 6 uur lang verdeeld over 2 of 3 sessies. De prijs is Euro 160 en omvat de huur van uitrusting en een natpak, indien nodig.

SUP-les is 1 uur lang en kost Euro 15. De prijs is inclusief de huur van het bord. Een extra toeslag van Euro 5 voor het natpak, indien nodig.

Een sessie SUP Yoga is 1 uur lang en kost Euro 20. De prijs is inclusief de huur van het bord

SUP-tour is 3/4 uur lang en kost Euro 35. De prijs is inclusief de huur van het bord en de reisbegeleider.

Alle activiteiten zijn onderhevig aan weersomstandigheden en de locatie kan om veiligheidsredenen op korte termijn worden gewijzigd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Malta - San Ġiljan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Malta - San Ġiljan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan