Engelse taal leren cursus

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Credential: Centennial Certificate
Programma Lengte: 1-3 semesters (studietijd hangt af van plaatsingstesten)

5

Het programma Engels Leren (ELL) dat is afgeleverd bij Suzhou Centennial College is een intensief, drie-niveau voltijdsprogramma dat is ontworpen voor internationale studenten die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren. Dit programma kan bijdragen tot het bouwen van Engelse taalvaardigheden voor succes in de universiteit, de universiteit of de carrière.

Op het niveau van Suzhou Centennial College worden drie niveaus van het Engelse Taalleerprogramma (ELL) van het Centennial College aangeboden: Level 2 (elementair), Level 3 (pre-intermediate) en Level 4 (intermediair). Elk van deze drie niveaus loopt elk semester en u wordt geplaatst op een niveau gebaseerd op een diagnostische plaatsingstest. Binnen elk niveau zijn er vijf verschillende modules, en elke module loopt voor drie weken.

Het programma benadrukt academische communicatievaardigheden en richt zich op grammatica, lezen, schrijven, luisteren, spreken en uitspreken. Je studeert in een ondersteunende academische omgeving en bouw je taalvaardigheden door communicatieve activiteiten, praktische oefeningen, groepswerk, presentaties en opdrachten. U heeft toegang tot bronnen zoals Suzhou Centennial College computerlabs, online resources van Centennial College Libraries, en gedeelde bibliotheek en recreatieve voorzieningen voor studenten van Suzhou Industrial Park (SIP).

Het Engels Language Learning programma biedt een op maat gemaakte leerervaring voor elke student op basis van afzonderlijke vaardigheden, waardoor het uniek maakt. Alle studenten moeten een diagnostische plaatsingstest nemen om de juiste plaatsing te waarborgen.

Het ELL-programma is gebaseerd op communicatieve onderwijs- en leerpraktijken. Faculteitsleden zijn gekwalificeerde, toegewijde ESL-onderwijsspecialisten die instructies geven, plus ondersteuning, aanmoediging en begeleiding.

2

Hoogtepunten programma

  • In het Engelse taalleerprogramma verbeter je je Engelse taalvaardigheid voor je volgende academische of professionele stap, terwijl je kwalificeren om voltijds te studeren bij Centennial College en overgang naar andere Centennial programma's.
  • Studenten die alle cursussen in ELL niveau 3 en 4 slaagden, komen in aanmerking voor de Engelse Assessment Test van de Centennial College om te voldoen aan de Engelse vereisten voor Centennial College-programma's in Toronto, Canada.
  • Het programma geeft u de flexibiliteit om een ​​actieve deelnemer aan uw eigen leer te zijn.
  • Tijdens uw tijd in het programma heb je de mogelijkheid om in de universiteit te wonen en deel te nemen aan een ondersteunende en sociale studentengemeenschap.
  • U ontvangt ongeveer 320 uur instructie per semester met continue evaluatie om uw voortgang te meten.

Career Outlook

  • Beroepsvoorbereiding - Voorbereiding van de universiteit - Voorbereiding van de universiteit - Cursus voorbereiding
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Centennial College invites you to discover a rich academic experience and build a global professional network at Suzhou Centennial College in Suzhou, China. Created in association with Suzhou Universi ... Lees meer

Centennial College invites you to discover a rich academic experience and build a global professional network at Suzhou Centennial College in Suzhou, China. Created in association with Suzhou University of Science and Technology, Suzhou Centennial College is the first Canadian college approved by the Chinese government to deliver Canadian education in China. Lees Minder