Engels voor academische doeleinden

American Language Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels voor academische doeleinden

American Language Academy

Over het programma

Het programma English for Academic Purposes (EAP) is het equivalent van het Intensive English Program (IEP) van de American Language Academy dat gedurende een langere periode wordt gegeven. EAP is ontworpen om de beste leerervaringen en ondersteuning aan Engelse studenten te bieden om aan hun behoeften voor hun academische of professionele doeleinden te voldoen. Dit programma is gemaakt voor Engelse studenten die zich niet kunnen binden aan een voltijds programma voor Engels taalstudie.

Het EAP is gespecialiseerd in het geven van Engelstalige instructie aan studenten die een Amerikaanse universiteit of hogeschool willen bezoeken voor hun undergraduate en graduate studies. Het ALA Engels voor Academic Purposes Programme afstudeercertificaat verzekert dat studenten de Engelse taalvaardigheden bezitten die nodig zijn om te slagen op universitair niveau.

Ons EAP-programma biedt u de flexibiliteit om uw andere verplichtingen te combineren met hoogwaardige cursussen in academisch en professioneel Engels. Als je een werkende volwassene bent, een Engelse leerling die in een ander veld naast het Engels studeert, of een moeder met kleine kinderen, dan is dit het programma voor jou!

EAP-overzicht

 • Wijze van instructie: op de campus of online
 • Vereisten: iTEP-plaatsingstest
 • Niveaucategorieën: Inleiding, Stichting, Academisch, Gevorderd Academisch
 • Est. Voltooiingsdatum: 24-36 maanden na de start van het programma
 • EAP Graduation Certificate: doet afstand van TOEFL, IELTS of andere gestandaardiseerde Engelse toetsscores aan onze partnerinstellingen
 • EAP-11 Duur per niveau: 18 weken (9 weken per niveaugedeelte) / 11 uur per week
 • Voltooiingsvereisten voor programma: voltooiing van niveau 5B
 • Totaal aantal eenheden in EAP-11: 12 niveaus (eenheden)
 • EAP-7.5 Duur per niveau: 27 weken (9 weken per niveaugedeelte) / 7,5 uur per week
 • Voltooiingsvereisten voor programma: voltooiing van niveau 5C
 • Totaal aantal eenheden in de EAP-7.5: 18 niveaus (eenheden)
 • Neem contact op met Admissions@ala.edu voor EAP 7.5 cursus details.
 • Inschrijving: open registratie gedurende de sessie
 • Cursusschema: ochtend-, middag- of avonduren beschikbaar

Introductie tot Engels

Introductie tot Engels AB

Deze cursussen voldoen aan de behoeften van Engelse studenten die weinig of geen Engelse taaltraining volgen. In deze cursus ontvang je een grondige inleiding tot het Engelse alfabet en het klinkt net zo goed als de basiswoordenschat en grammatica. In de klas richt je je op het leren over de nieuwe cultuur waarin je je bevindt en hoe je erin kunt overleven.

De taalvaardigheden die je tijdens de les oefent, zullen je helpen alle activiteiten uit te voeren die je dagelijks in de echte wereld van de VS moet doen. Je zult gesprekken voeren en rollenspellen doen met andere studenten en eenvoudige problemen in een team oplossen. Aan het einde van de cursus kunt u vragenlijsten en formulieren lezen, begrijpen en invullen; je kunt eenvoudige vragen stellen in winkels en kantoren en de antwoorden begrijpen die mensen je geven. Je kunt de vragen beantwoorden die ze je stellen. Je zult ook je eerste ervaringen hebben met het afleggen van tests die eruitzien als universitaire tests en huiswerk maken!

Stichting Engels

Niveaus 1A-B, 2A-B, 3A-B

Tijdens je cursussen op deze niveaus zul je werken aan het vloeiend worden in het dagelijks sociale Engels. Je zult je luister-, spreek-, lees- en schrijfvaardigheden ontwikkelen zoals ze in de echte wereld worden gebruikt. Je kunt deelnemen aan Engelse gesprekken over je familie en vrienden, educatieve achtergrond, werkervaring, dagelijkse routines, hobby's en interesses. Je zult in staat zijn om te lezen en praten over korte boeken van fictie en non-fictie. Je zult korte nieuws- en amusementsprogramma's kunnen begrijpen en bespreken en over al deze onderwerpen in het Engels kunnen schrijven.

In de klas word je betrokken bij partner- en groepsactiviteiten om de echte taal te oefenen. Je neemt deel aan gesprekken, rollenspellen en langere, meer gecompliceerde simulaties van alledaagse situaties. Je maakt deel uit van teamoplossende activiteiten die het gebruik van alle vier de taalvaardigheden vereisen, evenals kritische denkvaardigheden en die je dwingen om afhankelijk te zijn van de andere leden van je team. Na je training in de klas, ga je de gemeenschap in en gebruik je je vaardigheden om mensen te observeren en te interviewen en deel te nemen aan hun projecten. Ten slotte breng je wat je hebt geleerd terug en deel je het met andere studenten bij ALA.

Op al deze niveaus zul je leren over en oefenen met het soort academisch en professioneel werk dat je gaat doen als je je Engelse taalonderwijs hebt voltooid. Niveau 3 is de brug die sociale taal verbindt met academische en professionele taal. Op dit niveau blijft u uw dagelijks sociaal Engels verbeteren en begint u al uw taalvaardigheden toe te passen op academische en werkachtige situaties. Je begint te leren luisteren, begrijpen en notities maken tijdens situaties zoals een lezing in een universitaire klas of een professionele werkbijeenkomst. Je begint te leren hoe je een academische paper of een rapport voor je werk schrijft. Je begint meer gecompliceerde korte artikelen te lezen over academische onderwerpen en problemen op de werkplek en je leert hoe je een grote groep kunt organiseren en mondelinge presentaties over deze onderwerpen kunt geven. Aan het einde van Level 3 ben je klaar om onze Academic English-cursussen te starten.

Academisch Engels

Niveaus 4A-B en 5A-B

Dit zijn de cursussen die je voorbereiden op een Amerikaanse universiteit of een professionele werkopdracht beginnen in de VS Ze willen je de taal geven die je nodig hebt om deel te nemen aan situaties met meer abstracte onderwerpen en concepten en die je verplichten om Engels te begrijpen en te produceren op steeds complexere niveaus. Ze geven je ook kansen om deel te nemen aan activiteiten op basis van het soort kritisch denken en onderzoeksvaardigheden die cruciaal zijn voor succes in het Amerikaanse academische en professionele leven.

In je niveau 4A

In niveau 5A

Gevorderd academisch Engels

Niveau 6, AUPP Track, Voorbereidingstrack testen

Niveau 6 is een optionele cursus voor ALA-afgestudeerden die graag hun studie willen voortzetten in afwachting van hun undergraduate- of graduate-programma. In deze cursus worden academische Engelse taalvaardigheden onderwezen en geoefend met behulp van authentieke inhoudsgebaseerde materialen op schoolniveau en taak- en projectgerichte activiteiten. Je wordt verantwoordelijk gehouden voor je Engelse taalvaardigheid en wordt gevraagd na te denken over de manier waarop de taal en academische vaardigheden die je oefent van toepassing zijn op het vakgebied dat je hebt gekozen. De cursus bestaat uit twee delen.

Academische vaardighedencursus: alle studenten volgen een cursus Engels om de academische vaardigheden te beheersen die nodig zijn voor succes op een Amerikaanse universiteit of universiteit. Cursusonderwerpen omvatten: tips voor het navigeren in het hogeschoolsysteem; tijdmanagementtechnieken; de meest voorkomende soorten college-examens en examens; teststrategieën en manieren om angstgevoelens te overwinnen; hoe lees en leer je van een schoolboek; de meest voorkomende soorten schrijfopdrachten; de belangrijkste kenmerken en waarden van de Amerikaanse universitaire omgeving; geschikte en succesvolle manieren om een ​​Engels gesprek te voeren en interactie te hebben met professoren, adviseurs en medestudenten. Engelse lessen in deze cursus worden face-to-face gegeven door een ALA-lerares Engels op de campus en ontmoeten elkaar negen uur per week.

AUPP-track

American Universities Pathway Program (AUPP) is het tweede deel van de Level 6-cursus. Studenten volgen een of meer online college-cursussen. AUPP-cursussen bieden studenten studiepunten die vervolgens kunnen worden overgedragen aan vele hogescholen en universiteiten. Cursussen worden aangeboden via Tiffin University en Rio Salado Community College en zijn het equivalent van het cursuswerk van een semester. Beide zijn regionaal erkende postsecundaire instellingen. ALA vereist dat studenten negen uur individuele coaching bijwonen op de campus van ALA en een mentor ontmoeten die fungeert als gids voor academisch succes.

TOEFL, IELTS of GRE Track

Studenten volgen een TOEFL-, IELTS- of GRE-voorbereidingscursus die door een ALA-lerares Engels wordt gegeven in een face-to-face-indeling negen uur per week. Extra online cursusmateriaal en oefentests zijn een onderdeel van de klas. De cursussen beoordelen inhoud op een prettige, toegankelijke manier en geven studenten feedback over wat hun sterke en zwakke punten zijn. Ze presenteren en oefenen ook strategieën om goed te presteren op elk onderdeel van de tests. Individuele begeleiding is beschikbaar voor studenten die moeilijkheden ondervinden bij het begrijpen van de cursusinhoud.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
American Language Academy

Laatst bijgewerkt op February 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Greensboro, North Carolina
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates