Engels voor academische doeleinden (EAP)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma English for Academic Purposes (EAP) is bedoeld voor studenten van het Engels als tweede taal (ESL) op alle niveaus die: van plan zijn een Amerikaanse hogeschool of universiteit te gaan studeren op bachelorniveau; moeten zich voorbereiden op de TOEFL en IELTS; willen slagen in de universitaire klas met native speakers Engels.

Programma Hoogtepunten

TOEFL Vrijstellingen

Studenten die zich aanmelden voor SDSU-undergraduate en graduate opleidingen en lokale community colleges komen mogelijk in aanmerking voor een TOEFL-vrijstelling na het voltooien van geavanceerde niveaus.

Undergraduate voorwaardelijke toelating tot SDSU

Studenten die van plan zijn om een bachelordiploma te behalen bij SDSU, hebben de mogelijkheid om een undergraduate voorwaardelijke toelating aan te vragen.

Academische vaardigheidsopbouw

Het EAP-programma helpt internationale ESL-studenten de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te slagen aan Amerikaanse universiteiten.

Universitair advies

De ALI adviseert over academische zaken en universitaire selectie. Adviseurs helpen studenten met toelatingsaanvragen voor San Diego State University en andere scholen.

Interactie met native speakers

EAP-studenten hebben de mogelijkheid om hun Engelse spreek- en luistervaardigheid te oefenen en hun kennis van de Amerikaanse cultuur te verbeteren door interactie met moedertaalsprekers. Het ALI Student Life Office kan studenten ook helpen om contact te leggen met native speakers buiten de klas.

Schrijf je in voor SDSU-lessen

Gevorderde EAP-studenten kunnen zich inschrijven voor maximaal twee reguliere SDSU-lessen (zes eenheden) * met Amerikaanse studenten tijdens de herfst- of lentesemesters. Officiële SDSU-cijfers, studiepunten en transcripties worden toegekend en kunnen worden overgedragen aan andere universiteiten. Zie EAP Plus hieronder voor meer informatie.

* Er geldt een extra vergoeding.

Testen en plaatsen

Het EAP-programma biedt Engelse instructie op alle niveaus, van beginnend tot gevorderd. Studenten leggen plaatsingstoetsen af om hun niveau Engels te bepalen. Ze worden getest op verschillende vaardigheidsgebieden (luisteren, spreken, lezen en schrijven) en geplaatst op basis van hun verschillende behoeften en capaciteiten. Studenten op een lager niveau volgen geïntegreerde vaardigheidslessen. Aan het einde van elk semester hebben studenten de mogelijkheid om opnieuw te testen om hun voortgang te meten.

Engels voor academische doeleinden

 • Aantal weken: 12 in de zomer, 17 in de lente of herfst.
 • Instructie-uren: 23+ per week.
 • Vereisten: Voorafgaande instructie in het Engels heeft de voorkeur.
 • Ook inbegrepen: alle studenten hebben toegang tot academisch advies, studentenadvisering, keuzevakken, uitspraakclinics, gespreksgroepen, taal- en computerlabs, de SDSU-bibliotheek en sportfaciliteiten.

Studenten die na de EAP-startdatum arriveren, kunnen het programma Intensive English for Communication (IEC) volgen tot de volgende EAP-sessie begint.

leerplan

Plaatsingstests

Na het afleggen van het EAP-plaatsingsexamen worden studenten in hun cursussen geplaatst op basis van de sterkte van hun taalvaardigheid in elk inhoudsgebied van de cursus, wat betekent dat studenten zich op verschillende niveaus kunnen bevinden voor luisteren, lezen, schrijven, enz. Lagere studenten volgen een geïntegreerd curriculum.

Engelse vaardigheden

Aanzienlijke instructietijd wordt besteed aan het ontwikkelen van academische lees-, schrijf-, grammatica-, luister-, spreek- en vocabulaire vaardigheden, en strategieën die nodig zijn voor succes in hogeschool- en universitaire cursussen.

Andere cursussen

Afhankelijk van het niveau en de beschikbaarheid kunnen studenten cursussen kiezen om zich voor te bereiden op de TOEFL- en IELTS-examens die vereist zijn voor niet-gegradueerde universitaire programma's. Sommige studenten komen mogelijk in aanmerking voor inhoudelijke cursussen zoals The English of Math, English for Engineering, American Marketing.

Activiteiten

Studenten worden blootgesteld aan de Amerikaanse universitaire klascultuur en kunnen via het EAP-programma regelmatig deelnemen aan SDSU-campusactiviteiten.

Programma keuzevakken

Keuzevakken worden elk semester aangeboden om de vaardigheid bij het afleggen van toetsen verder te ondersteunen, de taalvaardigheid te verbeteren en de kennis van de Amerikaanse cultuur te vergroten. Cursussen variëren per sessie en plaatsingsniveau.

Populaire keuzevakken zijn onder meer:

 • TOEFL Prep op internet
 • IELTS Prep
 • Engels door dans
 • Amerikaanse uitspraak
 • Engelse zinpatronen
 • Vloeiend leren door werkwoorden
 • Voorbereiding op academisch lezen
 • Engels door populaire muziek
 • Engels door middel van sport

Uitspraak Clinic

Naast dagelijkse spreeklessen en uitspraakkeuzevakken, biedt de ALI studenten gratis gepersonaliseerde articulatie en accentaanpassing met behulp van gespecialiseerde software, aangepaste laboratoriumactiviteiten en door docenten gemaakt materiaal.

EAP Plus

Gevorderde studenten kunnen zich inschrijven voor maximaal twee reguliere SDSU-lessen met Amerikaanse studenten. Officiële SDSU-cijfers, studiepunten en transcripties worden toegekend en kunnen worden overgedragen aan andere universiteiten.

 • Open voor gevorderde studenten die testen boven EAP-niveau 106.
 • Studenten werken nauw samen met hun ALI-adviseurs om SDSU-klassen op geselecteerde afdelingen te kiezen.
 • Studenten verdienen SDSU-krediet in cursussen met Amerikaanse studenten.
 • Officiële SDSU-transcripties en overdraagbaar krediet worden toegekend.
 • Extra toeslagen gelden per klas.

vergoedingen

 • 6 januari - 7 mei: $ 6.350
 • 19 mei - 5 augustus: $ 4.235
 • 18 augustus - dec. 17: $ 6.350
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is t ... Lees meer

San Diego State University (SDSU), a truly global learning community, is an ideal place to begin your international education. Part of the 23-campus California State University (CSU) system, SDSU is the third-largest university in the state with an enrollment of more than 35,000 students. We offer 97 bachelor's, 84 masters, and 21 doctoral degree programs. Lees Minder