Lees de Officiële Beschrijving

Leer Engels in Kinsale

Deze cursus is bedoeld voor studenten, waar Engels niet hun eerste taal is. We richten ons op effectieve communicatie en omvatten uitgebreid werk op het gebied van grammatica, woordenschat, uitspraak en de vaardigheden van luisteren, spreken, lezen en schrijven.

Nieuwe woordenschat speelt een grote rol in deze cursus en onze deskundige docenten zorgen ervoor dat u op uw werk voorbereid bent of uw opleiding verbetert, omdat u Engelstaliger woorden beter, effectiever en met meer vertrouwen kunt gebruiken.

We verwelkomen alle nationaliteiten op onze enorm diverse universiteitscampus om je Engels te verbeteren!

Over de cursus

Deze cursus is bedoeld voor studenten uit het buitenland die hun Engelse vaardigheden in spreken, schrijven, luisteren en lezen willen verbeteren. Studenten zullen hun grammatica, vocabulaire en uitspraak verbeteren.
Krijg advies over het gebruik van spreken in alledaagse situaties en verbeter gesproken en geschreven vloeiendheid door uzelf te uiten in kleine groepsdiscussies.
Ideaal voor studenten die werk willen of vooruitgang willen boeken in het voortgezet onderwijs en op het derde niveau in Ierland.

Module Info

Engels als tweede taal: 5N1632
Contact Center Vaardigheden: 5N1361
Klantenservice: 5N0972
Werkervaring: 5N1356
Communicatie: 5N0690
Informatie

Hoe aan te vragen

Aanvragen voor al onze cursussen zullen nu beschikbaar zijn op de website en in het college voor alle cursussen die beginnen in september 2018.
Voor alle cursussen worden later in het jaar meestal in mei / juni interviews gehouden.

Carrièremogelijkheden

Klantenservice, contact / callcenters, receptionisten en administratieve functies waarvoor bi- / meertalige geschoolde personen nodig zijn met een bewustzijn van goede klantenservice en een uitstekende telefoontechniek.

Verdere studies

Kinsale College QQI Level 6-certificaat in het bedrijfsleven 6M4985.

Uitstekende doorgroeimogelijkheden voor UCC en andere hogescholen. Er zijn speciale regelingen getroffen met CIT (CCPS) en Tralee IT voor Kinsale College studenten.

Stage / ervaring

Deelnemers moeten 10 dagen stage ondernemen in een geschikte ruimte. Het College helpt deelnemers bij het identificeren van geschikte plaatsingen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Kinsale College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum