Engels voor speciale doeleinden Program

De Engels voor speciale doeleinden programma is bedoeld voor leerlingen die Engels moeten communiceren in de sociale, werk en gespecialiseerde carrière situaties. Business classes, accent training, omroep en spreken in het openbaar vaardigheden, juridisch Engels, human resources management, en de media vloeiendheid zijn enkele van de verschillende gebieden kunnen studenten kiezen voor een studie. De ontwikkeling van vaardigheden komt voor in alle 4 taalgebieden (lezen, schrijven, luisteren en spreken), en er is een focus op de uitvoering van nieuwe vaardigheden in gebruik in realistische contexten.

ZAKELIJK ENGELS

 • Cursus Beschrijving: Versnelde Professional Program (APP) internationale Zakelijk Engels helpt studenten ontwikkelen de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te communiceren op de baan met de nadruk op leesstrategieën, analytisch denken, en mondelinge presentatie. Thema's geïntegreerd in de loop omvatten wereldwijde communicatie, zakelijke onderwerpen, en business-gerelateerde vraagstukken.
 • Wie is een goede kandidaat voor deze klasse? Gevorderde studenten zijn goede kandidaten voor deze klasse. Het zal hen in staat stellen om praktische taalvaardigheden te ontwikkelen met een focus op business-gerelateerde thema's, woordenschat en grammaticale structuren.
 • Wat zullen de studenten leren van de cursus? Studenten zullen deelnemen aan real-life situaties - zakelijke gesprekken, de levering van de verkoop standplaatsen, etc. Zij zullen ook bekijken en bespreken case studies leveren een verscheidenheid aan presentaties en oefenen voor gesimuleerde sollicitatiegesprekken.
 • Vereisten: C1 niveau; 90 TOEFL iBT; 90 Oxford Placement Test; 6,5-7 IELTS

Media Fluency

 • Cursus Beschrijving: Deze cursus onderzoekt hoe mediated communication heeft beïnvloed en veranderd onze interpersoonlijke interacties, politiek gedrag, culturele opvattingen en economische realiteit. Studenten zullen onderwerpen die de rol van de media in de politieke processen omvatten verkennen; de plaats van de journalistiek in de hedendaagse samenleving; het effect van de media op de wereldwijde communicatie; en het belang van strategische communicatie, zoals reclame, het bedrijfsleven en onze cultuur (s).
 • Voor wie is deze cursus? Deze cursus is geschikt voor gevorderde studenten die geïnteresseerd zijn in het verdiepen van hun kritisch denken en analytische vaardigheden. Het is een theorie-gebaseerde cursus die wordt onderwezen op universitair niveau
 • Wat zullen de studenten leren in de cursus? Naast het leren van kritische analyse en gevorderd niveau schrijfvaardigheid, deze cursus richt zich ook op de ontwikkeling van de 21e eeuw vaardigheden zoals creativiteit, samenwerking, het oplossen van problemen, en de media-curatie / geschikte (dat wil zeggen, sorteren, categoriseren, en presenteren van materiaal uit meerdere bronnen op een zodanige wijze dat een unieke redactionele ervaring voor de lezers / bezoekers van de site) door studenten de mogelijkheid te creëren om content creators worden door middel van een klasse blog
 • Vereisten: C1-C2 niveau; 90-120 TOEFL iBT; 90-100 + Oxford Placement Test; 7,5-9 IELTS

Inlingua Washington DC Newsroom

 • Cursus Beschrijving: Ontdek nieuws uitzenden en waardevolle presentatie, onderzoek, en interpersoonlijke vaardigheden in deze verkiezing cursus. Kies materiaal zal worden uitgezonden op het wereldwijde web op inlingua Washington DC's social media sites, en op 'inlingua TV' op de school.
 • Voor wie is deze klasse te nemen? Gevorderde studenten die willen hun spreken in het openbaar vaardigheden te ontwikkelen, beter worden de lezers, en leren om strikte deadlines te beheren zal sterk profiteren van de inlingua Washington DC Newsroom natuurlijk.
 • Wat zullen de studenten leren? Studenten zullen worden betrokken bij alle onderdelen van het proces van het creëren van nieuws. Zij zullen leren hoe om verhalen te vinden en te bepalen welke verhalen belangrijk zijn. Ze zullen ook leren hoe uiteenlopende onderwerpen onderzoeken, schrijven relevante vragen tijdens een sollicitatiegesprek, voeren effectieve interviews, en componeren scripts voor verschillende verhaallijnen en publiek.
 • Vereisten: C1 niveau; 80-90 TOEFL iBT; 80-90 Oxford Placement Test; 6-7 IELTS

Accent Reduction Seminar

 • Cursus Beschrijving: In deze 8-weekse seminar oefenen leerlingen variaties in intonatie, geluid koppelen, en ritme-oefeningen; geven mondelinge presentaties; verslag en bekijk hun spreken vooruitgang, en te leren over de Amerikaanse accenten en cultuur.
 • Voor wie is deze klasse te nemen? Hoog tot vergevorderde studenten die zich willen ontwikkelen en verbeteren van hun luister- en spreekvaardigheid zullen profiteren van deze klasse.
 • Wat zullen de studenten leren? Studenten die met succes te voltooien dit niveau in staat zal zijn met meer natuurlijke Amerikaanse intonatie en ritme te spreken en aan te tonen een beter begrip van de toespraak van Engels als moedertaal.
 • Vereisten: B2-C1 niveau; 74+ TOEFL iBT; 85+ Oxford Placement Test; 5.5+ IELTS
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van inlingua® Washington DC »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum