Zakelijk Engels (EFB) Niveau 4

&nbsp

The Level 4 Certificate in het Engels voor bedrijven helpt kandidaten om hun lezen te ontwikkelen, schrijven, luisteren en spreken zakelijk Engels taalvaardigheid. Het is bedoeld voor mensen die volledig vloeiend en volledig deelnemen aan alle gebieden van het bedrijfsleven.

&nbsp

Merk: LCCI IQ

Type: LCCI IQ EXAMENS

Beschikbaarheid: All Series

Age Group: 19

&nbsp

&nbsp

Waarom voor ons kiezen

&nbsp

1 Outstanding Results

Onze studenten bereiken uitstekende resultaten en met succes doorstromen naar en verdere studie te werken. Velen gaan naar de eerste klasse eert graden op de lokale universiteiten bereiken.

&nbsp


2 Fantastische ondersteuning

We bewust onze klassen klein te houden zodat u toegang tot individuele aandacht en uitstekende ondersteuning van een docent - u zult nooit moeite hebben om een ​​tutor te zien, een vraag stellen of te boren in onze ondersteunende diensten. Door het bestuderen van in Vernon Community College krijg je een meer persoonlijke leerervaring genieten samen met de voordelen van het bijwonen van een zeer ondersteunend onderwijsinstelling.

&nbsp


3 Verrijk & Verbeter je studie

&nbsp

VernonCommunity College biedt een scala van verrijking activiteiten voor haar studenten en biedt uitstekende mogelijkheden om interesses te ontwikkelen, uit te breiden vaardigheden, probeer nieuwe bezigheden en geniet van een scala aan recreatieve, recreatieve en intellectuele activiteiten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Vernon Community College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
3 maanden
Voltijd
Prijs
3,500 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019