Engels voor academische doeleinden 1a - 1b (geavanceerd)

Links English Language Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels voor academische doeleinden 1a - 1b (geavanceerd)

Links English Language Institute

Engels voor academische doeleinden 1A - 1B (geavanceerd)

Het geavanceerde niveau maakt gebruik van creatieve interactieve activiteiten die uw vaardigheden van grammatica, begrip, woordenschat en idiomatische uitdrukkingen verder verbeteren en verfijnen. Je zal ontwikkelen Geavanceerde lees-, schrijf- en begripsvaardigheden Nodig om te slagen in geavanceerde academische programma's, hogescholen en universiteiten. Grammatica-onderwerpen omvatten huidige, vroegere en toekomstige onwerkelijke condities, huidige en verleden perfecte tijden, directe en indirecte spraak en anderen.

Je hebt geen problemen in Het begrijpen van elke vorm van gesproken taal, Zelfs bij snelle snelheid door native speakers.

U kunt alle vormen van de geschreven taal gemakkelijk lezen, inclusief abstracte en complexe teksten, zoals handleidingen, gespecialiseerde artikelen en literaire werken.

U kunt deelnemen aan Elk gesprek moeiteloos en vertrouwd zijn met idiomatische expressies en colloquialisms. U kunt u vloeiend uitdrukken en herhalen, zodat andere mensen nauwelijks op de hoogte zijn van een probleem.

U kunt in een passende stijl zoals complexe letters, rapporten of artikelen duidelijk schrijven en een case presenteren met een logische structuur. U kunt samenvattingen en recensies van professionele of literaire werken schrijven.

Dit programma is voor u als:

 • Uw Engels niveau is tussentijds of geavanceerd.
 • U wilt uw studie doorgaan in de Universiteit of College in de Verenigde Staten van Amerika.

Wat kunt u verwachten met uw lessen:

SPREKEN: Ik kan interactie hebben met een mate van vloeiendheid en spontaniteit die regelmatige interactie met native speakers mogelijk maakt. Ik kan actief deelnemen aan discussie in vertrouwde contexten, rekening houden met en volhouden van mijn opvattingen. Ik kan duidelijke gedetailleerde beschrijvingen presenteren over een breed scala aan onderwerpen die verband houden met mijn belangenveld. Ik kan een standpunt uitleggen over een actueel probleem dat de voor- en nadelen van verschillende opties geeft.

LUISTEREN: Ik kan uitgebreide spraak en lezingen begrijpen en even complexe argumenten volgen, mits het onderwerp redelijk bekend is. Ik kan de meeste tv nieuws en actuele programma's begrijpen. Ik kan de meerderheid van films in standaard dialect begrijpen.

LEZING: Ik kan artikelen en rapporten lezen die betrekking hebben op eigentijdse problemen waarin de schrijvers bepaalde houdingen of standpunten aannemen. Ik kan de hedendaagse literaire prosa verstaan.

SCHRIJVEN: Ik kan duidelijke, gedetailleerde tekst schrijven over een breed scala aan onderwerpen die verband houden met mijn interesses. Ik kan een essay schrijven of rapporteren, informatie doorgeven of redenen ter ondersteuning van of tegen een bepaald standpunt geven. Ik kan brieven schrijven die de persoonlijke betekenis van gebeurtenissen en ervaringen benadrukken.

Fact Course

Cursus ingang: Engels voor academische doeleinden 1A - 1B (B2)

Aantal lessen:

 • Intensief: 2 uur per dag - 10 uur per week
 • Superintensief: 3 uur per dag - 15 uur per week
 • Intensieve plus: 4 uur per dag - 20 uur per week

Klassen zijn maandag tot vrijdag.

Leslengte: 60 minuten

Klas grootte: Gemiddeld 10, maximaal 12

Minimum leeftijd: 16 jaar oud

Schema: Ochtend

Vaardighedenlessen

 • academisch engels
 • Schrijven en woordenschat
 • Spreken en Uitspraak
 • Idioms
 • Academisch schrijven
 • Lokale cultuur
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Newark, New Jersey
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigde Staten - Newark, New Jersey
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan