Engels Taalcursussen Specifiek voor Hospitality en Toerisme Industrie

We hebben binnen de context van Thailand wordt gehouden met de belangrijke aard van hospitality en toerisme genomen en hebben Engels Taalcursussen die zijn op maat gemaakt voor studenten en werkende professionals die willen hun carrière te bouwen binnen de sector ontwikkeld. Als zodanig zal de cursussen richten op het gebruik van het Engels talen als naar de werkomgevingen in hotels, restaurants, resorts, reisbureaus en tour bedrijven relevant.

De cursussen zijn beschikbaar op zowel een full-time en part-time basis. De full-time functie is geschikt voor schoolverlaters. De deeltijd-modus is bedoeld voor mensen die al in dienst zijn. Wij bieden de cursussen op twee niveaus:

  • Cursus niveau 1 in het Engels voor Horeca en Toerisme Industrie
  • Cursus niveau 2 in het Engels voor Horeca en Toerisme IndustrieToelatingseisen

Hoewel er geen formele toelatingseisen, zorgen we ervoor dat alle leerlingen zitten voor een instaptoets aan het begin. Dit zal ons toelaten om de norm van bekwaamheid van de studenten te bepalen voordat de toelating ze op op het juiste niveau. Degenen die al eerder zijn geslaagd een erkende Engels Taal Test zoals IELTS of TOEFL zal worden vrijgesteld van de verplichting om te zitten voor de instaptoets volgens het oordeel van de school.


De Certificaten

Aan het einde van het elk niveau, zal de leerlingen zitten voor het onderzoek van de Confederatie van Toerisme en Hospitality (CTH), UK (www.cthawards.com). Daarom, na het passeren van het onderzoek op elk niveau, studenten zullen worden bekroond met een internationaal erkend Certificataion door de Confederatie van Toerisme en Hospitality (CTH), UK.


Academische Progression

De Engels Taalcursussen voor Hospitality en Toerisme dienen als een platform voor progressie naar het hoger niveau programmeurs binnen het veld. We zullen de studenten begeleiden in te schrijven op onze cursussen in Hospitality en / of Tourism, die uiteindelijk zou leiden tot de verwezenlijking van een diploma niveau diploma van een internationaal erkende universiteit.


Loopbaanontwikkeling

De succesvolle afronding van de industrie specifieke Engels Taalcursussen biedt een toegangspoort voor vacatures binnen de horeca en toeristische sector. Part-time studenten die al in dienst zouden worden uitgerust met extra kennis en vaardigheden op het gebied van de usuage van de Engels taal in hun werk praktijken, afgezien van het krijgen van de kans om verder te onderzoeken binnen het gebied voort te zetten.

Zie 6 andere vakken van David Game Management School Thailand »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juni 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum