Engels summer school programma

Walsall College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels summer school programma

Walsall College

Walsall College Engels Language Summer School is ontworpen om u te voorzien van een inleiding tot de kennis van het Engels die u nodig hebt in een Engels-sprekend land om te wonen, werken of studeren.

De cursus combineert Engels spreken, luisteren, lezen en schrijven met culturele bezoeken om u een smaak van het leven in het Verenigd Koninkrijk te geven of om je voor te bereiden voor verdere studie in het Verenigd Koninkrijk.

De cursus zal zich ook richten op het verbeteren van uw grammatica en woordgebruik in zowel algemene als in academische contexten op alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Toelatingseisen

Studenten van alle niveaus zijn welkom.

PROGRESSION

De cursus is zeer praktisch. Het onderwijs sessies worden gemengd, zodat u uw kennis van het Engels door middel van 'echte wereld' taken, die zal verbinden met de excursies en sociale evenementen en helpen u zelfverzekerd communiceren in het Engels te voelen zult ontwikkelen.

Cursusgeld

4 weekse cursus: £ 1800, 3 weekse cursus: £ 1400

Lengte van de Cursus

De cursus is 15 uur per week. Walsall College heeft flexibele startdata voor het Summer School programma, dat loopt van april 2015 tot augustus 2015. We kunnen ook een uniek programma voor Kerstmis School.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Duur
3 - 4 weken
Deeltijd
Price
Prijs
1,800 GBP
- 4 weekse cursus, 1400 GBP - 3 weekse cursus
Locations
Verenigd Koninkrijk - Walsall, Engeland
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates