Onze Engels + cursussen geven u de mogelijkheid om een ​​15 of 20 uur 's morgens natuurlijk studeren aan UIC Engels Oxford en vervolgens combineren deze met enige specialisatie in Oxford Tutorial College. Dit kan worden georganiseerd van 1 uur tot 15 uur per week. Verkrijgbaar in Oxford.

Oxford Tutorial College is een onderdeel van Oxford International en is een onafhankelijke zesde vorm college met een uitstekende reputatie voor het leveren van een goede voorbereiding voor de openbare examens. Het is gespecialiseerd in 'A' niveau en GCSE collegegeld voor degenen die van plan om door te gaan naar het hoger onderwijs.

  • Cursusduur 1 week - 50 weken
  • MAX. Groepsgrootte 1-6
  • INSTAPNIVEAU B2
  • Minimumleeftijd 16 jaar
  • HOURS Afternoons
  • Startdata Neem contact met ons op voor meer informatie

WAT KAN je studie?

Oxford Tutorial College is een onderdeel van Oxford International Education Group en is een onafhankelijke zesde vorm college met een uitstekende reputatie voor het leveren van een goede voorbereiding voor de openbare examens. Het is gespecialiseerd in 'A' niveau en GCSE collegegeld voor degenen die van plan om door te gaan naar het hoger onderwijs.

Oxford Tutorial College biedt momenteel meer dan 40 verschillende onderwerpen en is georganiseerd in verschillende faculteiten: Wetenschap, Wiskunde, Bedrijfskunde en Economie, Engels, geesteswetenschappen, talen en de Creative Arts. Er zijn volledig uitgeruste laboratoria en ruimten voor Kunst en Vormgeving, schilderkunst en fotografie.

Enkele van de meest populaire onderwerp keuzes zijn:

  • Internationale betrekkingen - Inleiding tot het recht - International business management - Art - Architectuur - Fotografie - Accounting - Media studies - Creatief schrijven - Kosmologie - Milieuvraagstukken

CURSUS DETAILS TIJD

  • ENGELS + CURSUS SPECIALISME Combineert Morning 20 of Morning 30 met gespecialiseerde leerprogramma collegegeld van Oxford Tutorial College. Er een minimaal niveau B2. Oxford alleen. Middagen
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van Oxford International Education Group »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
aug 2019
Duration
1 - 50 weken
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet