Engels Pre-sessie Programma

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels Pre-sessie Programma

University of Bolton

Engels Pre Session Programme

Vier cursussen zijn beschikbaar (24, 18, 12 en 6 weken) met ingang niveaus van IELTS 4.0, 4.5, 5.0 en 5.5 of gelijkwaardig.

Op de afwerking van het programma, wordt verwacht dat u het niveau van de taalvaardigheid die nodig zijn voor undergraduate of postdoctorale studie zal hebben bereikt (meestal 6.0 voor undergraduate en 6,5 voor postdoctorale, zie relevante vakinformatie.

Over de cursus

De Engels Pre Session programma bestrijkt taal en academische vaardigheden. U zult uw lezing te ontwikkelen, schrijven, spreken en luisteren de bevoegdheid om een ​​hoog niveau (IELTS 6.0 / 6.5 equivalent).

Klassen zal zich ook richten op het begrijpen en het gebruik van wetenschappelijke teksten, het schrijven van de universiteit van opdrachten, het deelnemen aan lezingen en seminars, en andere belangrijke academische studievaardigheden.

Alle lessen worden door Engels geleverd voor academische doeleinden docenten. U zult ook in staat zijn om te zitten in op lezingen in uw gekozen gebied van de studie om u te helpen voor te bereiden op diploma-level studie.

Bijzondere kenmerken

  • Verscheidenheid van binnenkomst niveaus - van IELTS 4.0 omhoog.
  • Zes innamen per jaar: september, januari en mei / juni (24 en 12-weekse cursussen) of november, maart en juli / augustus (18 en 6-weekse cursussen).
  • Mogelijkheid om deel te nemen onze International Society, vrienden te maken en bezoek bezienswaardigheden rond het Verenigd Koninkrijk.
  • Kans om te studeren samen met studenten uit landen over de hele wereld.

Wat je leert

De Engels Pre Session programma zal u helpen om uw taal en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, zodat u bereid bent voor diploma-level studie. U leert hoe u middelen te gebruiken, te begrijpen en wetenschappelijke theorieën te evalueren in het Engels en het bespreken van ideeën met behulp van academische taal.

Wat u zult studeren

U vindt een breed scala van taalvaardigheden, waaronder de ontwikkeling van:

lectuur - Begrijpen van wetenschappelijke teksten, met ideeën van het lezen

Geschrift - Verschillende types van de universitaire opdracht, grammatica, woordenschat, structureren en organiseren van het schrijven

sprekend - Het presenteren van uw ideeën in seminars en discussies, groeps- en individuele presentaties, communiceren met medewerkers en andere studenten

het luisteren - Begrijpen van lezingen en het maken van aantekeningen, volgende seminar discussies.

Academische vaardigheden voor een succesvolle studie aan een Britse universiteit, waaronder: - het vinden en gebruiken van middelen in de bibliotheek en online - Verwijzen, de synthese en het vermijden van plagiaat - Het voorbereiden en indienen van universitaire opdrachten - Omgaan met feedback - Time management - Met behulp van de Universiteit Virtual Learning Environment (Moodle ) - Communiceren met de docenten.

Toelatingseisen

U moet een Secure Engels Language Test (SELT) hebben zoals erkend door de Britse regering. Deze omvatten tests zoals IELTS en PTE Academic. Als u een andere kwalificatie, neem dan contact op met de toelatingscommissie team.

U moet ook voldoen aan de toelatingseisen voor het academische programma u van plan om te studeren na voltooiing van uw Engels Pre sessie programma.

De Engels Pre Session programma bestaat uit vier fasen die elk laatste 6 weken. Het aantal Stages u zal afhangen van uw startniveau van het Engels.

IELTS 5.5 of gelijkwaardig is vereist voor de One Stage programma.

IELTS 5.0 of gelijkwaardig is vereist voor de Two Stage programma.

IELTS 4,5 of gelijkwaardig is vereist voor de drie fase-programma.

IELTS 4,0 of gelijkwaardig is vereist voor de viertraps programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
6 - 24 weken
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates