Lees de Officiële Beschrijving

Engels leren en nieuwe kansen

De Engels Language Learning (ELL) programma is een intensieve, vijf semester, vijf niveau, full-time programma voor studenten die Engels spreken als tweede taal. Dit programma kan helpen bij het opbouwen van het Engels voor succes in de universiteit, en een carrière. Engels Language Learning is beschikbaar op zowel Progress Campus en de Eglinton Learning Site.

Begint elke 3 weken ... aangeboden het hele jaar!

Met de continue opname en startdata, kunt u meteen beginnen, of als het past bij uw schema. Je zal in een level gebaseerd op een diagnostische placement test worden geplaatst. Elk level bestaat uit vijf verschillende "modules" en elk "module" afdalingen voor drie weken.

"Kom hier en geniet van uw tijd bij Centennial. We hebben een goede omgeving, vrienden en professionele docenten. Ze zijn zeer behulpzaam en ze geeft je een goede opleiding, geven je meer zelfvertrouwen, en zij zullen u helpen om uw kennis van het Engels te verbeteren. Mijn ervaring is geweldig. Elke dag hebben we veel van het gesprek; we discussiëren en debatteren over verschillende onderwerpen en informatie. We leren van elkaar, van verschillende culturen en bovendien kunnen we een heleboel voedsel te proberen. Het is interessant en fantastisch! "- Thanh Phuong Huynh, ELL Level 5.

Flexibel en aangepast aan uw leerbehoeften

Het doel van het Engels Language Learning programma is om u te voorzien van een op maat gemaakte leerervaring op basis van uw niveau. Het is ontworpen voor studenten die Engels taalvaardigheid variëren van zeer beperkte tot gemiddeld niveau.

Elk niveau is onderverdeeld in twee hoofdklassen: Integrated Core Skills (lezen / schrijven / grammatica) en communicatieve vaardigheden (Spreken / luisteren / uitspraak). Niveau 1 en 2 voorzien van een extra cursus in Fluency Vaardigheden. Niveaus 3 tot 5 hebben een extra cursus Academische Vaardigheden.

Voordelen van het programma

  • De Engels Language Learning (ELL) Program is gebaseerd op moderne onderwijs en leren praktijken.
  • Onze faculteit leden zijn gekwalificeerd, toegewijd ESL onderwijs professionals die instructie plus ondersteuning, aanmoediging en begeleiding te bieden.
  • Je bent met instructeurs ongeveer 375 uur per semester.
  • Elke nieuwe opname is een aparte taal module.
  • Diagnostische plaatsing testen zorgen voor een juiste taalniveau plaatsing.
  • Je hebt regelmatig diagnostische taxaties klasse vooruitgang te meten.

Leeromgeving

  • Computergestuurde talen te leren
  • De toegang tot de universiteit diensten en middelen
  • Uitstapjes
  • Een-op-een begeleiding

ELL - Engels Beoordeling en maat Placement

Studenten nemen een evaluatie test bij Centennial College juiste niveau plaatsing in de ELL programma. Studenten kunnen op verschillende niveaus worden geplaatst binnen het programma afhankelijk van zijn / haar taalvaardigheden. Bijvoorbeeld, kan een student worden toegewezen aan Niveau 1 voor Integrated Core Skills (lezen / schrijven / grammatica) en in niveau 2 voor Communicatie vaardigheden konden worden geplaatst (Spreken / luisteren / uitspraak).

Studenten hoeven niet aan een externe placement test te komen voor toelating.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 18 andere vakken van Centennial College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
5 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum