Engels Language Institute

Navarro College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels Language Institute

Navarro College

Navarro College is een twee jaar college gelegen in Corsicana, Texas USA. Naast meer dan 35 academische en technische programma's biedt het Navarro College English Language Institute ook Engelse taalopleiding aan internationale studenten. Navarro College heeft al meer dan 35 jaar internationale studenten gehost. Het studentenlichaam is vrij divers met meer dan 36 landen vertegenwoordigd.

Het Engelse Taalinstituut Navarro College biedt Engelse taal instructies van de hoogste kwaliteit, waarin internationale studenten hun volle potentieel kunnen leren, een dieper beheersing van de Engelse taal ontwikkelen en een diepere kennis van de cultuur en de douane van de Verenigde Staten. Cursussen helpen de studenten zich voor te bereiden op een bachelor of afgestudeerd opleiding aan een Amerikaanse universiteit. Navarro College biedt gegarandeerde toelating tot zijn college lessen aan internationale studenten die het Engels Language Institute voltooien.

Om de Engelse taalvaardigheid te behalen, biedt Navarro College beginners, intermediaire en gevorderde cursussen in Academisch schrijven en grammatica, mondelinge communicatie (luisteren en spreken) en Amerikaanse taal en cultuur. Ons Intensieve Engelse Taal Programma leert de leerlingen snel van beginnende tot gevorderde niveaus gestructureerde vaardigheden en high-interest gesprek voor strenge academische voorbereiding en carrière verrijking.

Het English Language Institute Navarro College biedt cursussen aan internationale studenten van 18 jaar en ouder gedurende het hele jaar. Vaardigheidstests aan het begin van het programma bepalen de klassen van studenten. Cursussen worden geleerd in acht weken sessies met een opleiding van ongeveer $ 2.400 per kwartaal. Op de campus is huisvesting tegen extra kosten beschikbaar. Iedereen die geïnteresseerd is in het aanvragen bij het Engelse Taalinstituut, dient contact op te nemen met het kantoor van internationale programma's op 1-903-875-7425.

registratie Deadlines

  • Herfst ik 15 juli
  • Herfst II 15 september
  • Voorjaar I 15 november
  • Lente II 15 februari
  • Zomersessie 15 april
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
2,400 USD
per termijn
Locations
Verenigde Staten - Corsicana, Texas
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Corsicana, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan