Read the Official Description

Engels Stichting programma

De Stichting Programma Intensief Engels (FPIE) is een cursus ontwikkeld om je Engels taal vermogens geleidelijk te verbeteren. Het is gericht op mensen die niet beschikken over de vereiste kennis van het Engels hen directe intrede op universitair niveau programma's mogelijk te maken.

Waarom inschrijven op dit programma?

U zult het verbeteren van uw algemene kennis van het Engels met het oog op studeren aan de universiteit niveau, alsmede het verkrijgen van een internationaal erkende certificaat van het Engels taalvaardigheid.

De FPIE bereidt u de Academic IELTS of de PTE (Pearson Test van het Engels Academy) te zitten.

Accreditatie

IELTS, TOEFL en PTE (Pearson Test van het Engels Academic) zijn de standaard Engels taalvaardigheid examens die door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (MOHESR) worden geaccepteerd voor toelating tot hogescholen en universiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten. Zowel IELTS en PTE worden wereldwijd erkend en geldig voor twee jaar.

Cursusbeschrijving

Academic IELTS is een Engels taaltest die alle vier de taalvaardigheden beoordeelt - luisteren, lezen, schrijven en spreken, met de hoogste kwaliteit controle en veiligheid procedures.

De PTE is de nieuwste internationaal aanvaarde test van academisch Engels om de markt te betreden en is volledig geaccrediteerd door de MOHESR. Het geeft een totaalscore gebaseerd op communicatieve vaardigheden (luisteren, spreken, lezen en schrijven) en het mogelijk maken vaardigheden, zoals grammatica, mondelinge taalvaardigheid, uitspraak, spelling, woordenschat en geschreven discours).

De FPIE cursus richt zich op de ontwikkeling van de vier taalvaardigheden - luisteren, lezen, schrijven en spreken. Op sommige momenten deze vaardigheden afzonderlijk worden aangeleerd en op andere momenten de vaardigheden worden geïntegreerd. Blended learning technieken worden toegepast waarbij de traditionele face-to-face en online leren combineert, zodat de online component wordt een natuurlijke uitbreiding van de traditionele klassikale leren. Het resultaat is in potentie een meer robuuste educatieve ervaring dan een traditionele of volledig online leren kan bieden.

U kunt normaal zou verwachten door EAU in te voeren voor een van beide IELTS Academic of PTE Academic aan het einde van het semester.

De cursus bestaat uit de ontwikkeling van de vier taalvaardigheden

  • het luisteren
  • lectuur
  • schrijf-
  • sprekend

Wijze van levering

Dit programma wordt aangeboden op full-time semester basis.

DUUR

Een semester.

Program taught in:
Engels

See 11 more programs offered by Emirates Aviation University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Duration
1 semester
Voltijd
Prijs
24,900 AED
Collegegeld, 2.500 AED Inschrijfkosten
Deadline
By locations
By date