Engels En Duits Winter Natuurlijk

University of Kassel

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels En Duits Winter Natuurlijk

University of Kassel

International University Winter Kassel

Winter Cursussen in het hart van Europa

Uni_Kims_Main102

De International Winter Universiteit van Kassel is de tegenhanger van de International Summer University elk jaar wordt gehouden tijdens het winterseizoen. Net als de International Summer University biedt de winterschool speciaal gecreëerde modules aan, die zich richten op de belangrijkste problemen van de huidige globaliserings trends.

 • Milieutechniek
  Kernonderwerpen: Windenergie, energiebesparende woningen, fotovoltaïsche, zonne-energie technologie, hernieuwbare energie uit biogas en afvalwater, waterkracht
 • Duitse cultuur Studies
  Hoofdthema's: De "leeftijd van Goethe" (Goethe-Zeit), het einde van de 19e eeuw (Nietzsche), de revolutionaire kunstbeweging (Bauhaus en het Expressionisme)

De academische programma wordt gecombineerd met een intensieve cursus Duits aangeboden op verschillende niveaus. De klasse concept is ontworpen om Duitse les te geven op de meest effectieve manier: Het combineert lezingen van higly bevoegde leraren met praktische oefeningen in het dagelijks Duits leven - de beste manier om een ​​nieuwe taal rechtstreeks te ervaren.

Daarnaast omvat het programma diverse vrijetijdsactiviteiten, zoals workshops en excursies naar Frankfurt en Berlijn. Studenten zullen worden ondergebracht in een gastgezin tijdens hun verblijf. Als gevolg van de diverse en spannende structuur van de academische seminars en zeer realistische culturele modules het programma staat garant voor een breed en realistisch beeld van Duitsland en het dagelijks leven in de moderne Duitse samenleving.

Uni_Kims_Main103

Studie Programma

Met betrekking tot de algemene thema “Nieuwe perspectieven voor een geglobaliseerde wereld: ecologische en culturele dimensies” de International University Winter Kassel 2018 biedt de onderstaande seminars. Als student aan de Internationale Winteruniversiteit kunt u één seminar en de Duitse taalcursus kiezen, die in de collegegeld inbegrepen zijn. Alle seminars worden gegeven door docenten van de respectievelijke disciplines. Klassen komen dagelijks in de ochtend of middag.

De seminars zijn vrij te kiezen bij het persoonlijk belang. Hoewel eerdere kennis op het geselecteerde gebied van het onderwerp nuttig is voor de afronding van de cursus kan worden, wordt de toelating niet beperkt tot studenten van een soortgelijk onderwerp.

Milieutechniek - Hernieuwbare Energiebronnen
45 Contacturen, 4 studiepunten - In het seminar worden de systemen van Energy Systems vanuit een Duits en Europees perspectief nader bekeken

German Cultural Studies - Reflecties over Duitse geschiedenis, literatuur en kunst
45 contacturen, 4 ECTS

Het leren van de Duitse taal
(30 contacturen, 2 ECTS) Het bestuderen van de Duitse recht hier in Duitsland en de mogelijkheid om uw vaardigheden te oefenen in alledaagse situaties is een zeer effectieve manier om je taalvaardigheid te verbeteren, of het nu een beginners en gevorderden niveau.

Wij bieden cursussen Duits op drie verschillende niveaus - afhankelijk van het aantal deelnemers en hun Duitse taalvaardigheid. Studenten worden toegewezen aan het niveau dat het beste past bij hun competentie, bepaald door een taalbeoordeling die online zal plaatsvinden voordat de IWU begint.

Studeren in kleine groepen, zullen IWU studenten genieten van een vriendelijke en ontspannen sfeer geschikt om interactief leren van talen. Onze ervaren leraren zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn speciaal gekwalificeerd voor het onderwijzen van Duits als vreemde taal, waarbij de meest innovatieve en progressieve onderwijsmethoden worden toegepast.

Programma is onder voorbehoud

Workshops

Natuurlijk kan onze geavanceerde onderwijsprogramma niet subsitute echte culturele ervaringen, die een zeer belangrijk onderdeel van elke uitwisselingsprogramma zijn. Daarom is de International University Summer Kassel biedt een keuze uit workshops die u kunt deelnemen tijdens uw verblijf. Elke cursus richt zich op een ander veld van belang en zal in het Engels worden gehouden.

U kunt kiezen voor een van de volgende workshops, die is inbegrepen in uw kosten:

German Cooking

Duitsland staat internationaal bekend om de braadworst, voor pretzels en voor bier. Maar dat is niet alles, de lokale keuken heeft veel meer te bieden! Dus duiken diep in het hart en de ziel van de Duitse tradities. Niets vangt de persoonlijkheid van een mensen beter dan wat en hoe ze eten. De klasse zal ontmoeten in een avond om te koken tot een aantal smakelijke Duitse recepten en treats.Take uw favoriete recepten met u en laat je vrienden en familie thuis de meest heerlijke souvenirs van jou.

German Folk Dance

Kom genieten in onze volksdans! Duitsland heeft veel verschillende regio's, die elk hun eigen culturele identiteit behouden hebben. De traditionele volksdans is uiteraard een belangrijk onderdeel van dit erfgoed. Dus waarom ga je niet deelnemen aan de workshop en ervaar het zelf. Een lokale volksdansgroep uit Kassel zullen worden uitgenodigd om aan te tonen hun beste moves.

Ben je geïnteresseerd? Dan zullen we blij zijn om u te verwelkomen tijdens de workshop.

Uni_Kims_Winter101

Cultureel Programma en Excursies

Inbegrepen in het programma vergoeding zijn divers en interessante culturele programma's. In aanvulling op de openings- en sluitingsceremonie, evenals recreatieve activiteiten (films, sport en wandelen, zwemmen, barbecue, enz.) Bieden wij een aantal informatieve en leuke uitstapjes. Op deze manier zul je in staat zijn om te leren over Duitsland buiten het klaslokaal.

De International Winter universiteit zal het aanbieden van de volgende trips in 2018:

Rondleiding in Kassel

 • Deelnemen aan een begeleide rondleiding door de stad door middel van Kassel
 • Maak kennis met het leven en werk van de gebroeders Grimm, wiens sprookjes zoals Sneeuwwitje en Assepoester zijn bekend over de hele wereld te leren kennen
 • Zie oudste museum van het continent en het oudste theater van Duitsland

Trip naar Frankfurt

 • Bezoek de bruisende metropool in het hart van Europa, waar de beroemde Johann Wolfgang von Goethe werd geboren
 • Doe mee aan een begeleide stadsrit door Frankfurt en kijk op de Römer, de kathedraal van Frankfurt en de St. Paul's kerk
 • Bewonder de unieke skyline van de "Museumsufer", de mooie promenade langs de rivier de Main
 • Ga winkelen en een drankje in een gezellige cider pub op een mooie zomeravond

Optioneel Trip naar Berlijn

 • Breng een paar dagen in de bruisende Duitse hoofdstad
 • Deelnemen aan een begeleide stadswandeling door Berlijn
 • Ervaring Duitse geschiedenis en politiek “in een notendop”
 • Maak kennis met een lid van het parlement in de Rijksdag
 • Bezoek beroemde musea en theaters
 • Ga winkelen en probeer de beroemde Berlijnse Currywurst

Deze 4 daagse reis kost een extra 295 Euro, inclusief:

 • Vervoer Kassel - Berlijn - Kassel
 • Accommodatie en ontbijt in Berlijn
 • 3-dagkaart voor het openbaar vervoer in Berlijn
 • Ondersteuning en rondleidingen evenals museumbezoeken in Berlijn

Programma is aan verandering onderhevig.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Dec. 29, 2017
Duration
Duur
3 weken
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,190 EUR
Locations
Duitsland - Kassel, Hessen
Startdatum: Dec. 29, 2017
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Jan. 17, 2018
Dates
Dec. 29, 2017
Duitsland - Kassel, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Jan. 17, 2018