In onze opleidingen voor een diploma je grote woorden te leren!

U krijgt dankzij de kleinste groepen ontvangen met slechts 3-6 personen optimale Diploma voorbereiding - ideaal voor al degenen die willen om persoonlijke zorg te bereiken door specialisten door select waarde.

Inhoud van de cursus en leren

De lessen zijn gericht op het geprüften talenkennis: tekst en Hörverstehen, spreken, schrijven en grammatica. U ontvangt tien keer meer de mogelijkheid om de simulatie van de verschillende Prüfungsteile onder reële Prüfungsbedingungen. Hierdoor kan optimaal succes in de 'echte' examen en het verhogen van uw veiligheid. Wij zijn er trots op dat ons slagingspercentage heeft zich gestabiliseerd op bijna 100%!

De diploma's

De belangrijkste internationale rol hebben de diploma's van de Universiteit van Cambridge: KET Key Engels Test, PET Preliminary Engels Test FCE First Certificate, CAE Geavanceerde CPE Proficiency, BEC Business Engels Certificaat, ICFE en ILEC, Inter National Certificate in Financial en Legal Engels. Voor de TOEFL en GMAT diploma leren van onze specialisten in prive-lessen.

Intensiteit en Kurslängen

Vakken zijn meestal 1 of 2 keer per week in plaats en, afhankelijk van de intensiteit van 16, 24 of 32 weken.

Bewaakte Übungsstunden

Om internsivieren je uiteraard blijven, je werkt in aanvulling op uw cursus 1x of 2x per week op hun eigen op de school onder toezicht van een bevoegde leraar. Hiervoor neem je spullen met zichzelf, bijvoorbeeld, ben je huiswerk. Prijzen inspireert dit Übungslektionen zien KOMBI. Ontvangen gedetailleerde informatie over het apart vel th «Übungsstunden".

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Sprachschule Schneider »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
Duration
16 - 32 weken
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum