Read the Official Description

Wij bieden cursussen van september tot en met juni. U kunt bijwonen voor 2 weken of voor een heel academisch jaar (34 weken). Je studeert Engels voor 20 uur per week, plus we beschikken over moderne faciliteiten en vriendelijke en ervaren personeel. Er is geen betere plek om Engels te leren dan in Engeland - het huis van de Engels taal!

Veel studenten kiezen om Engels te studeren in Engeland, omdat ze geloven dat het geeft hen de best mogelijke start te verwerven van de taal vaardigheden die nodig zijn, zowel voor de universiteit en de markt voor internationale banen van de toekomst.

Bij Boston College, kunt u

Wat zal ik doen?

Je hebt twee opties: - Ofwel om Engels te studeren als een full-time opleiding, of - Combineer Engels met andere vakken. Bijvoorbeeld, kon u Engels nemen economie of Film Studies of Sport en Media.

Als je hier bent voor langer dan 6 maanden kunnen wij u te voeren voor de Cambridge IGCSE Engels (tweede taal) onderzoek afhankelijk van uw niveau.

Je maakt deel uit van een groep studenten met een maximum van 16 in een klasse. Een typische week zou 20 uur per week te betrekken in de klas, maar om de snelste vooruitgang veel extra oefening nodig is in het Learning Resource Centre of thuis te maken. U kunt ook toegang krijgen tot één-op-één Engels ondersteuning op bepaalde momenten van de week.

Zie waarom studenten uit de hele wereld kiezen voor een studie aan het Boston College

Klasgrootte

gemiddeld 12

Eerste vereiste

16 jaar oud

Om te solliciteren naar Boston College, klik dan hier -Apply online

Program taught in:
Engels
Boston College UK

See 5 more programs offered by Boston College UK »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
2 - 34 weken
Deeltijd
Voltijd
Prijs
7,995 GBP
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019