Colorado State University-Pueblo is er trots op een hoge kwaliteit on-campus intensieve Engels programma aan te bieden voor een redelijke prijs.

Onze ELI maakt gebruik van een interactieve methode van het leren van academisch Engels in een omgeving inzet voor succes van de studenten.

Klassikale instructie is 20-25 uur per week, met ervaren ESL instructeurs. Een activiteit is gepland iedere vrijdag tijdens het semester. Extra handleiding sessies zijn gratis beschikbaar op aanvraag.

Elk voordeel gegeven aan reguliere universitaire studenten is beschikbaar voor ELI deelnemers, met inbegrip van alle studentenactiviteiten, huisvesting opties, en de toegang tot de bibliotheek, computer labs, en recreatieve voorzieningen.

Waarom kiezen voor de Engels Language Institute bij CSU-Pueblo?

Kleine klassen

Je hebt veel mogelijkheden om te oefenen wat je leert, want elke individuele klasse heeft slechts een klein aantal studenten.

Betaalbare Collegegeld

Voor $ 250 per krediet, kunt u zich veroorloven om de universiteit te komen om je Engels te verbeteren en de universiteit ervaring op hetzelfde moment. Onze semesters zijn 15 weken lang en je je inschrijft voor 12 credits.

Geïntegreerde On-Campus Experience

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten beschikbaar op de campus - academische, recreatieve en sociaal. Er zijn veel kansen voor u om te communiceren met zowel de Amerikaanse en andere internationale academici en studenten.

Avontuurlijk Outdoor Recreation

Colorado is beroemd voor outdoor activiteiten zoals skiën, snowboarden, raften, fietsen en wandelen. De campus recreatieve voorzieningen kunt u wijd onze open ruimtes, bruisend water, en torenhoge bergen te genieten.

Redelijke Cost-of-Living Pueblo is een kleine goedkope stad waar je veilig en comfortabel kunnen leven.

Persoonlijke aandacht

Het personeel van Internationale Programma's biedt individuele aandacht voor elke student. We hebben ruime ervaring met studenten uit culturen over de hele wereld en we zijn toegewijd om u te helpen slagen. Onze deskundige docenten zijn gratis beschikbaar om u te helpen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Prijs
- $ 250 per credit
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019