Engels Als Tweede Taal (ESL)

Georgia Gwinnett College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Engels Als Tweede Taal (ESL)

Georgia Gwinnett College

Engels als een tweede taal

Opgericht in januari 2015, het Engels Language Institute (ELI) biedt Engels als tweede taal (ESL) instructie en culturele leermogelijkheden op het prachtige campus van Georgia Gwinnett College (GGC).

De ELI biedt zowel reguliere instructie en speciale korte-termijn programma's voor Engels taalleerders bij een bereik van vaardigheidsniveaus. Aan het ELI, de kwaliteit van elke deelnemer leerervaring is onze primaire zorg.

Wat is er bijzonder aan de GGC ELI-programma?

GGC biedt internationale deelnemers een veilige plaats om te studeren, een vriendelijke campus aan Amerikaanse studenten en prachtige natuur te genieten van het buitenleven te voldoen.

  • Study in kleine klassen. ELI klassen hebben doorgaans minder dan 12 deelnemers en zorgen voor individuele aandacht voor de deelnemers studeren intensief Engels.
  • De kans krijgen om undergraduate klassen acht uit de eerste hand ervaring van een Amerikaanse hogeschool klas te krijgen tijdens de studie in de ELI.
  • Neem excursies naar een aantal belangrijke historische plekken in het Atlanta gebied om de kennis van de Amerikaanse cultuur verrijken.
  • Ontmoet Amerikaanse taal partners om Engels oefenen en vrienden te maken.
  • Profiteren van het leren Engels in onze cultureel diverse campus gemeenschap.

ENGELS Language Institute (ELI)

Locatie: Gebouw D, Room 2102

Adres:

Engels Language Institute (ELI), D-2102
Georgia Gwinnett College
1000 University Center Lane
Lawrenceville, GA 30043
Verenigde Staten van Amerika

De Engels Language Institute is opgericht en wordt beheerd door de gezamenlijke inspanningen van het Bureau van internationalisering en de School of Transitional Studies.

ELI Vision

De GGC Engels Language Institute (ELI) is bedoeld om de academische, professionele of persoonlijke geletterdheid behoeften van studenten te ontmoeten met Engels als tweede of extra taal (ESL) om te slagen in een Engels sprekende instelling voor hoger onderwijs, zoals Georgia Gwinnett College of in hun gekozen geledingen van de samenleving. De ELI programma's worden geleverd door een hooggekwalificeerde medewerkers enthousiast inzetten voor actieve betrokkenheid bij alle leerlingen, in overeenstemming met GGC's vier pijlers: beurs, leiderschap, service en creativiteit.

ELI Mission

Het kernprogramma van de GGC Engels Language Institute (ELI) heeft als doel de eerste plaats om F-1 undergraduate internationale studenten, binnenlandse studenten, of anderen die geïnteresseerd zijn in het leren van Engels, die nog niet kunnen voldoen aan de eisen voor het college toelating en die behoefte hebben aan academisch Engels ontwikkelen. Studenten die de Intensive Engels Program (IEP) curriculum te voltooien zijn voorbereid voor college-niveau werken in een Engels sprekende instelling voor hoger onderwijs. Studenten die een studie in het alledaagse Engels Program (EEP) kunnen cursussen om hun gesproken Engels te ontwikkelen, samen met lezen en schrijven, voor professionele of persoonlijke doeleinden of voor mogelijke toekomstige studie te nemen. Speciale korte-termijn programma's (STP) bieden groepen of individuen met op maat gemaakte instructie en meeslepende Engels taal ervaringen.

KLASSE INFORMATIE EN'S

De klassen zijn klein, met een gemiddelde van 8 tot 12 deelnemers per klasse, en meestal niet meer dan 15. De lessen bereiden je voor succes in een Amerikaanse hogeschool of universiteit en laten u kennismaken met de Amerikaanse cultuur en het universitaire leven. Klassen komen 20 uur per week, gemiddeld vier tot vijf uur per dag, van maandag tot en met vrijdag.

U zal worden toegewezen aan één van de drie curriculum niveaus, op basis van uw plaatsing testresultaten. Deelnemers moeten extra tijd te besteden voorbereiden en studeren voor hun klas, en degenen die met succes een level hebt voltooid zal worden bevorderd naar het volgende level.

De lessen beginnen om 09:30 en lopen door halverwege de middag. Verplichte lessen zijn altijd klaar voor 03:00

grammatica

Engels grammatica wordt aangeleerd en ingeoefend door een verscheidenheid van communicatieve en functionele activiteiten.

lezen en schrijven

Cursussen richten zich op het bouwen van woordenschat, lezen, en studievaardigheden met level-geschikte materialen. Je leert en de praktijk technieken die u zullen helpen de schriftelijke vaardigheden die nodig zijn voor academisch succes te ontwikkelen.

Spreken en luisteren

Communicatieve activiteiten zal u helpen uw begrip en expressie van gesproken Engels te verbeteren en te versterken woordenschat en uitspraak.

Certificaten

Aan het einde van elke term, zal certificaten worden uitgereikt aan alle deelnemers die de ELI-programma te voltooien en zijn klaar om een ​​aanvraag voor reguliere toelating tot een hogeschool of universiteit.

2016-2017 ELI Academische Kalender

  • Fall 2016, Sessie B 3 oktober - 29 november
  • Lente 2017, Sessie A 09-03 januari March
  • Lente 2017, Sessie B 13 maart - 5 mei

Opkomst

Deelnemers moeten ten minste 85 procent van hun lessen bij te wonen en de toegewezen werk te doen.

Cultural Experience

Full-time ELI deelnemers genieten van veel van dezelfde voorrechten als GGC studenten, waaronder toegang tot de gezondheidszorg, de Student Center en recreatieve voorzieningen. U wordt uitgenodigd om deel te nemen in tal van sociale en culturele evenementen, zoals feesten, cookouts en excursies naar de historische en culturele bezienswaardigheden. De ELI heeft een activiteiten coördinator dat weekend trips en lokale activiteiten plannen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Lawrenceville, Georgia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates