Onze Electrical Engineering Technician programma zal u uitrusten met elektrische en elektronische theorie en praktijk - de tools die je nodig hebt op instapniveau posities of een stage in de elektrotechnische industrie te nemen.

Hoogtepunten programma

De vier-semester Electrical Engineering Technician programma zal u voorzien van een solide basis. U leert over programmeerbare logische besturing (PLC), elektrische en elektronische circuits en systemen, instrumentatie, bekabeling, netwerk engineering, en elektrische machines en controles. Normale praktijk labs zal u ruimschoots de gelegenheid om vaardigheden die nodig zijn om instap posities of een elektrische stage aannemen ontwikkelen.

Een technische vaardigheden tekort dreigt zowel regionaal en nationaal in Canada. Dit programma is ontworpen om te helpen vullen deze technische functies als de industriële sector wordt meer gespecialiseerde, de bouwsector bloeit, en pensioen te verhogen.

Ben jij dat?

U vindt deze capaciteiten en vaardigheden nodig om te slagen:

  • een belang in bekwame handel en technologie
  • genot van het oplossen van problemen en het oplossen van problemen
  • handvaardigheid
  • een zekere mate van wiskundige savvy om de nodige berekeningen uit te voeren (hulp voor degenen die nog niet bedreven met Math is verwerkt in het programma curriculum).

Carrièremogelijkheden

Elektrotechniek Technici zijn verplicht om:

  • ontwikkelen en testen van elektrische apparatuur en systemen
  • het oplossen van industriële procesbesturingssystemen
  • het opzetten van micro-elektronische systemen en circuits
  • installeren en inbedrijfstelling van elektrische en elektronische apparatuur en systemen
  • de prestaties van elektrische en elektronische componenten te analyseren

Een zeer breed spectrum van carrièremogelijkheden bestaat binnen de elektrotechnische industrie. Afgestudeerden kunnen worden gebruikt door elektrische nutsbedrijven en energiebedrijven, industriële installaties, communicatiebedrijven, en fabrikanten van elektrische apparatuur. Adviesbureaus, bouwplaatsen, mijnbouw en transport industrieën huren technici voor het ontwerpen en elektrische en elektronische systemen voor gebruik te houden in residentiële, commerciële, institutionele en industriële installaties.

Afgestudeerden van dit programma kan er ook voor kiezen om een ​​aanvraag voor stage en schrijf de Basic Vrijstelling test voor elektrische Apprentice en ontvangen krediet voor een aantal van de in school gedeelten van het stageprogramma. Na het afstuderen, zou je werk te zoeken als een industrieel, onderhoud, of constructie elektricien leerling.

Minimale Toelatingsvoorwaarden

Ontario Secondary School Diploma (OSSD) met de meerderheid van de kredieten aan het College (C) en Open (O) niveaus, waaronder:

  • een Grade 11 of 12 College (C) Wiskunde.

Opmerking: Werkplaats (E) Engels niveau voldoet aan de toelatingseisen. Bij (C) is het minimum natuurlijk niveau voor toelating, (U) en (U / C) level cursussen worden ook geaccepteerd.

Rijpe studenten

Als u 19 jaar of ouder zijn voordat klassen beginnen, en je hoeft niet een OSSD bezit, kunt u de Canadese Adult Prestatie Test om u in aanmerking komt beoordelen voor toelating te schrijven. Aanvullend onderzoek of academische verbetering kan nodig zijn specifieke cursus eisen voor dit programma voldoen.

Gerelateerde programma's

Na het afstuderen van Electrical Engineering Technician: Met slechts 8 aanvullende cursussen kunt u een tweede diploma op Fleming in de Instrumentatie en Regeltechniek Technicus programma en graduate compleet met 2 diploma in 3 jaar.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van Fleming College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 semesters
Voltijd
Prijs
2,015 CAD
per semester
Op locaties
Op datum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum