Electronics Technician Program

De titel van dit programma, Elektronica Technicus, kan een beetje intimiderend zijn voor de gemiddelde persoon, maar voor iemand die werkt graag met hun handen, kunnen deze hands-on training programma de basis voor een mooie carrière te zijn. Aanvragers zonder voorafgaande kennis op het gebied van elektronica succesvolle voltooiing van de programma geweest.

Het programma bestaat uit drie modules:

  • Basic Elektriciteit en analoge elektronica
  • Digitale elektronica en Smart Technologies
  • Computer Reparatie en Networking

Deze modules dekken instructie over de onderwerpen van de fundamentele elektriciteit, elementaire elektronica, basis digitaal, micro processors, personal computers en netwerken, draadloze communicatie, High Definition TV, en inleiding tot de Renewable Energy Resources.

Het curriculum voor de Electronics Technician cursus is ontworpen om de afgestudeerde met de vaardigheden die nodig zijn om de beroepsbevolking als een entry level Electronics Technician, staat de installatie en het onderhoud van een breed scala van elektronische apparatuur, zoals personal computers, laptop computers, printers voer geven , foto kopieermachines, access control systemen, netwerken, medische apparatuur en draadloze communicatie-apparaten. Een verscheidenheid aan industrieën bieden mogelijkheden voor werkgelegenheid te technici met deze vaardigheden. Stel jezelf deze vraag: Welke producten kunt u een naam die geen gebruik maken van elektriciteit of elektronica om te functioneren?

Al bijna 31 jaar, heeft Bay staat "Hands-On" training werkte voor duizenden studenten. De helft van de tijd van de leerlingen op school in de klas leren van de theorie en de andere helft wordt besteed in de workshops verkrijgen "Hands-On" ervaring.

Studenten krijgen een laptop computer en training over hoe het te gebruiken als leermiddel. De kosten van de laptop is in het onderwijs en de student zal bezitten aan het einde van zijn programma. Bovendien zullen alle studenten voorbereiding en training om een ​​Nationale Dienst Certification test, aangeboden door de International Society of Certified Electronics Technici (ISCET) te nemen, en de voorbereiding voor de A-Plus-certificering ontvangen.

Afgestudeerden Bay State zijn goed ontvangen door de werkgevers die vaak komen naar de school om afgestudeerden van de Electronics Technician cursus werven in MA. Stagebureau De school biedt job hulp bij het zoeken inclusief CV voorbereiding.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Bay State School Of Technology »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019