Eén-op-één intensieve cursussen Engels zijn bijzonder geschikt voor studenten die wensen om hun Engels te verbeteren snel, hebben zeer specifieke behoeften op het gebied van beschikbaarheid, eisen specialist taal of gewoon niet comfortabel voelen leren in een groep. Wanneer genomen in aanvulling op de groepslessen, één-op-één les zorgt ervoor dat u uw kennis van het Engels snel verbeteren. Individuele Engels training richt zich op sterke en zwakke punten van de student en verhoogt het algemene niveau van vertrouwen. Deze cursus is beschikbaar voor volwassen studenten 18 jaar en ouder. Wanneer genomen in aanvulling op de groepslessen, één-op-één les zorgt ervoor dat u uw kennis van het Engels snel verbeteren. Individuele Engels training richt zich op sterke en zwakke punten van de student en verhoogt het algemene niveau van vertrouwen. Deze cursus is beschikbaar voor volwassen studenten 18 jaar en ouder.

Doelstellingen van het programma

  • Verhoog het vertrouwen en vloeiendheid in het spreken en luisteren in een reeks van alledaagse situaties, zowel sociaal als op het werk
  • Ontwikkelen van kennis van de grammatica
  • Werkt aan het schrijven, lezen en luisteren vaardigheden
  • Focus op persoonlijke behoeften en doelstellingen van de student
  • Verbreed kennis van specifieke gebieden zoals engineering, juridische, financiële, medische, etc
  • Ontwikkelen van specifieke vaardigheden

Programma-inhoud

  • De nadruk ligt op het verbeteren van het vertrouwen in het spreken en luisteren in een reeks van alledaagse situaties die de studenten geconfronteerd buiten het klaslokaal.
  • Eén-op-één cursussen zijn op maat gemaakt om specifieke eisen en behoeften van de leerling aan te passen. De programma's zijn gepersonaliseerd, intensief en flexibel. Activiteiten zijn praktisch en gevarieerd te zorgen voor de student heeft alle gelegenheid om deel te nemen en zijn of haar vaardigheden te verbeteren.
  • Flexibiliteit is het sleutelwoord voor Intensieve één-op-één cursussen. We raden een minimum van 15 uur met geen maximum. Om de voordelen van een intensief individueel programma te maximaliseren, raden we ook aan dat leerlingen worden begeleid door hun docenten voor de lunch.
  • Eén-op-één lessen in de avonduren en in de weekenden zijn ook beschikbaar. Veel studenten kiezen voor groepslessen combineren met één-op-één om het meeste uit hun verblijf bij ons. U kunt er ook voor kiezen om uw individuele lessen te nemen met een of twee andere collega's, het maken van een 2-tegen-1 of 3-op-1 cursus.

Zie 6 andere vakken van Accord Language Schools »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
sep 2019
Duration
1 week
Voltijd
Prijs
780 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

sep 2019