Een jaar i / GCSE programma

Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Een jaar i / GCSE programma

Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

CCSS loopt een zeer succesvol programma van één jaar voor het GCSE studenten. Wij bieden een breed scala van onderwerpen die de studenten met een gevarieerde en evenwichtige curriculum. Wiskunde, Engels en een wetenschappelijk onderwerp moeten verplicht op cursus.

Studenten meestal tussen de vijf en zeven thema's, afhankelijk van hun achtergrond en toekomstplannen. Deze aanpak geeft ervaring van een scala aan wetenschappelijke disciplines voor het kiezen van welke onderwerpen om te studeren op de A-level programma.

Persoonlijke, sociale en gezondheidseducatie (PSHE) is een belangrijk onderdeel van het onderwijs voor onze jongere studenten en dit is verweven in het GCSE programma.

Wie kiest voor een GCSE programma op CCSS?

  • Britse studenten die, na het voltooien van Jaar 9 of 10 jaar bij lokale scholen het gevoel dat ze zullen profiteren van onze kleine klassen en persoonlijke aandacht of uit ons uitgebreide assortiment onderwerp.
  • Studenten wier families zijn van plan om te verhuizen naar Cambridge en die streven naar een eerste klasse, succes-gericht bepaling.
  • Internationale studenten die zich willen voorbereiden op A-niveau cursussen.
  • Herkansing studenten die niet zo goed hebben gepresteerd als ze hoopten en willen GCSE heroveren om hun kwaliteiten te verbeteren en krijgen een stevige basis voor verdere opleiding.
  • Studenten die willen bouwen op GCSE succes door het snel verkrijgen van extra GCSE's in de nieuwe onderwerpen die de deuren zal openen naar een mooie toekomst.

individuele begeleiding

Met een gemiddelde groepsgrootte van zes, ontvangt u een sterke individuele ondersteuning. Onze Hoofd van GCSE heeft een goede verstandhouding met de studenten, zul je elke dag te ontmoeten om een ​​dicht oog op uw voortgang en prestatie te houden.

Huidige GCSE cursussen omvatten: wiskunde, Engels Literatuur, Engels Taal, Engels als tweede taal, Frans, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Business studies, kunst, biologie, scheikunde en natuurkunde.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
23,000 GBP
Collegegeld 2016-17
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cambridge, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates