Educatieve specialist (ed.s.) diploma in de vroege jeugd

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Educatieve specialist (ed.s.) diploma in de vroege jeugd

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Het College van Onderwijs (COE) streeft ernaar om leraren, instructieondersteunend personeel en andere professionals voor te bereiden op besluitvormers die zijn uitgerust met de kennis, vaardigheden en disposities die nodig zijn om de theorie ethisch en effectief te integreren en te beoefenen.

De Ed.S. Graad wordt aangeboden op het gebied van de vroege kinderopvoeding, het basisschool, het onderwijsleer, de bibliotheekonderwijsmedia, het lezen, de school en de klinische geestelijke gezondheidszorg en het secundair onderwijs (vakgebieden waarin de masteropleiding werd verdiend).

Deze professionals hebben het inzicht in onze diverse cultuur, de technologische mogelijkheden, de intellectuele strengheid en de kritische denken en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om op de hoogte te komen van verantwoordelijke beslissingen, om reflecterende beoordeling aan te gaan, positieve veranderingen te implementeren en om te leren als Een levensduur streven. Als een integraal onderdeel van de universiteit is de COE toegewijd om de gemeenschappen in Alabama te bedienen via zijn educatieve programma's en aanverwante activiteiten. De COE zorgt ervoor dat de initiële en geavanceerde programma's voor de voorbereiding van docenten en ander professioneel onderwijspersoneel in lijn zijn met de verwachtingen van nationale, staats-, professionele en institutionele normen.

Naast de formele toelating tot de Harold Lloyd Murphy Graduate School, moeten alle kandidaten voor de traditionele lerarenopleiding of instructie-leiderschapsprogramma's (M.Ed., AA, Ed.S.) de volgende informatie aan de Graduate School Dean verstrekken: 1. Een kopie van het geldige onderwijscertificaat van de aanvrager (B voor master's, A voor AA) met de juiste vermelding; 2.

Leerplan

.

.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,156 USD
Locations
Verenigde Staten - Montgomery, Alabama
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates