Economie een niveau

Exeter College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Economie een niveau

Exeter College

2

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

Economics heeft betrekking op elk aspect van ons leven, van de beslissingen die we nemen als individuen om het beleid van overheden en bedrijven. Ontwikkelen van een economisch begrip en je een dieper begrip van de wereld om ons heen, dat is zo waardevol als het is interessant te krijgen. Economie heeft verbindingen met vele andere onderwerpen zoals politiek, aardrijkskunde, geschiedenis, psychologie en statistiek.

Met het oog op de behoeften van individuele studenten de cursus wordt gegeven door middel van een mix van lezingen, discussies, actieve lessen, presentaties, case studies, video's, begeleide zelfstudie studies, en het gebruik van het college portaal en internet ontmoeten. Cursus assessment is door middel van korte tests objectieve test vragen, essays en case studies. De eindcontrole is door middel van externe examens; er is geen cursussen.

Welke onderwerpen zal ik studeren?

Bij AS niveau vindt u de grondbeginselen van het economisch probleem te ontdekken. Waarom maken we de keuzes die we maken en de impact van onze keuzes. U krijgt een goed begrip van veel van de huidige voorpagina nieuws te krijgen, zoals problemen met betrekking tot de eurozone, de dubbele dip recessie, en belastingen op Cornish pasteitjes! In Unit 1, kijken we naar specifieke markten en je zult ontdekken hoe vraag en aanbod alles wat je doet regeert! In Unit 2, kijken we naar de externe omgeving en hoe de dingen zoals inflatie, de groei, de werkloosheid en de buitenlandse handel van invloed op ons allemaal.

AS Modules:

  • Unit 1 - het functioneren van markten en marktfalen
  • Unit 2 - de nationale economie in een mondiale context

In de volledige A-niveau, zullen we bestrijken AS concepten en meer specifiek richten op bedrijven en de invloed van de markten waarin zij actief zijn. In Unit 1, ontdekken we waarom bedrijven zich gedragen zoals ze doen en waarom sommige mensen meer verdienen dan anderen. We onderzoeken ook de problemen rond het milieu en de ongelijkheden in onze samenleving. In Unit 2 verschuift onze focus op de wereldeconomie en de theorie achter de handel. We hebben ook meer informatie over de wisselkoersen, de werkloosheid, de inflatie en andere economische concepten in meer diepte dan bij AS. Wij richten ons op het hoe en waarom verschillende overheidsbeleid worden gebruikt om onze economie te beheren. In Unit 3, zullen we in de eerste plaats samen te brengen theorie van eenheden 1 en 2 toe te passen op een case study met echte wereld data.

A Level Modules:

  • Unit 1 - Markten en marktfalen
  • Unit 2 - De Nationale en Internationale Economie
  • Unit 3 - economische principes en Issues

Welke ervaringen krijg ik?

Er zijn mogelijkheden om te gaan op reizen naar conferenties en organisaties.

Wat zijn de Toelatingseisen?

Je hebt minimaal vijf GCSE's in de rang C met Engels Taal en Wiskunde in de rang B of hoger. Rang B in het Engels is vereist als de cursus houdt aanzienlijke essay schrijven.

Wat kan ik studeren naast deze cursus?

Deze cursus kan gecombineerd worden met andere cursussen om een ​​volledig programma te maken.

Welke voorzieningen zijn er?

U krijgt toegang tot een leermiddel center hebben. Er is een eetzaal in de Hele Gebouw.

Wat kan de cursus leiden naar?

Economie is een uitstekende opstap naar een breed scala aan cursussen en carrièremogelijkheden. Het is een hoog aangeschreven onderwerp door topuniversiteiten. Werkgevers waarderen economische afgestudeerden voor hun analytische manier van denken en probleemoplossende vaardigheden. Economics afgestudeerden behoren tot de best betaalde universitair afgestudeerden en er zijn tal van carrièremogelijkheden. Als volbracht managers van de informatie, zijn economen zeer gewaardeerd door bedrijven over sectoren. Natuurlijk, finance posities (actuaris, auditing, handel, banken) zijn mogelijke routes, maar rollen binnen operations management, transport, business consultancy, de ambtenarij, treasury, not-for-profit en milieu-organisaties zijn ook populair.

Zijn er extra kosten?

Er zijn een aantal kosten van materialen en middelen.

Wat doen onze studenten ervan?

Thomas: "Economie is de studie van de keuzes die we maken om middelen toe te wijzen in een economie om de grootste welzijn (of geluk) te bereiken. Het is een onderwerp dat elk en ieder van ons dagelijks beïnvloedt, van belastingen en uitkeringen om de prijs van de plaatselijke krant. In AS Economie bestuderen we onderwerpen als vraag en aanbod, productie-efficiëntie, marktfalen en overheidsinterventie markten efficiënter te maken. Als u geïnteresseerd bent in het leren waarom de dingen gebeuren die in het nieuws, net als booming olieprijzen, de financiële crisis, of dalende huizenprijzen zijn, dan is de economie is het onderwerp voor u. Ik heb genoten van de economie en ik ben blij dat ik heb gekozen om economie te studeren, omdat het mijn carrièreperspectieven verbreedt. "

Dit voortgezet onderwijs cursus is gratis voor alle 16-18-jarigen die in het Verenigd Koninkrijk en de Europese Economische Ruimte inwoner voor de laatste 3 jaar. (U moet onder 19 op 31 augustus in het kalenderjaar dat u uw cursus start).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Exeter, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates