EG-Raad - Ramp Recovery Professional

De EDRP cursus leert u de methoden die bij het identificeren van kwetsbaarheden en neemt passende tegenmaatregelen te voorkomen en mislukking risico's te beperken voor een organisatie. Het biedt ook de netwerken professional met een stichting in een ramp recovery principes, inclusief de voorbereiding van een ramp herstelplan, de beoordeling van de risico's in de onderneming, de ontwikkeling van beleid en procedures, en het begrip van de rollen en relaties van de verschillende leden van een organisatie, uitvoering van het plan, en het herstellen van een ramp.

Deze EDRP cursus duurt een enterprise-brede aanpak van de ontwikkeling van een ramp herstelplan. Studenten zullen leren hoe je een beveiligd netwerk te creëren door de invoering van het beleid en de procedures in de plaats, en hoe je een netwerk te herstellen in het geval van een ramp.

Wie zou moeten deelnemen

Netwerkserver beheerders, Firewall Administrators, Beveiliging Testers, systeembeheerders en Risk Assessment professionals.

EG-Raad - Gecertificeerd Encryption Specialist

ECES cursus introduceert studenten aan de moderne symmetrische sleutel cryptografie zoals de details van algoritmen, zoals Feistel Networks, DES en AES evenals een overzicht van de vele andere algoritmen, zoals Blowfish, Twofish, Skipjack, en anderen.

Studenten zullen leren de basisprincipes van informatietheorie zoals dit geldt voor cryptografie. Studenten zullen worden ingevoerd om hashing algoritmen zoals MD5, MD6, SHA, Gost, RIPMD 256 en anderen. De cursus omvat ook asymmetrische cryptografie inclusief grondige beschrijvingen van RSA, Elgamal, Elliptic Curve en DSA. Studenten zullen belangrijke concepten zoals diffusie, verwarring, en het principe Kerkchoff's te beheersen.

DOELGROEP

Penetration Testers, Computer Forensics Specialisten, Iedereen die betrokken is bij het selecteren, implementeren VPN's of digitale certificaten, iedereen die betrokken zijn bij informatie veiligheidsoperaties

EG-Raad - Certified Security Specialist

EG-Raad Certified Security Specialist (ECSS) geeft studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden te verbeteren op drie verschillende gebieden namelijk informatie, netwerkbeveiliging en computer forensics.

DOELGROEP

De Certified Veiligheidsraad EG-Raad Specialist programma (ECSS) is in eerste instantie bedoeld voor studenten van de academische instellingen. Het omvat de fundamentele basisprincipes van informatiebeveiliging, computer forensics en netwerkbeveiliging.

Het programma zal een holistisch overzicht van de belangrijkste onderdelen van de informatiebeveiliging te geven. Studenten, die het ECSS programma te voltooien, zal worden uitgerust met de adequate fundering kennis en moet in staat zijn om de vooruitgang naar het volgende level.

EG-Raad - Certified Secure Computer Gebruiker

Het doel van het trainingsprogramma CSCU is om studenten te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om hun informatie te beschermen. Deze klasse zal de studenten onder te dompelen in een interactieve omgeving waar ze fundamenteel begrip van verschillende computer en netwerk bedreigingen van de veiligheid, zoals identiteitsdiefstal, creditcardfraude, online bankieren phishing, virussen en backdoors, e-mail hoaxes, zedendelinquenten zal verwerven op de loer online, verlies van vertrouwelijke informatie, hacking aanvallen en social engineering.

DOELGROEP

Deze cursus is speciaal ontworpen voor de hedendaagse 'computer-gebruikers die gebruik maken van het internet en het www uitgebreid om te werken, te studeren en te spelen.

EG-Raad - Network Security Administrator

De ENSA programma is ontworpen om fundamentele vaardigheden die nodig zijn om de interne en externe bedreigingen van de veiligheid tegen een netwerk te analyseren geven, en om de veiligheid beleid dat de informatie van een organisatie zal beschermen ontwikkelen. Studenten zullen leren hoe je netwerk en internet security kwesties en ontwerp te evalueren, en hoe succesvol veiligheidsbeleid en firewall strategieën te implementeren. Daarnaast zullen ze leren hoe ze het systeem en het netwerk kwetsbaarheden bloot te leggen en te verdedigen tegen hen. De ENSA Course is voor ervaren handen in de industrie en wordt ondersteund door een curriculum ontworpen door de beste in het veld.

Wie zou moeten deelnemen

Deze cursus zal veel baat hebben systeembeheerders, System Engineers, Firewall Administrators, Network Managers, IT-managers, IT-professionals en iedereen die geïnteresseerd is in het netwerk security-technologieën.

EG-Raad - Certified Security Analyst

De Security Analyst EC-Council (ECSA) programma is een uitgebreide, op standaarden gebaseerde, methodologie intensief trainingsprogramma waarin informatie security professionals leert het echte leven penetratie tests uit te voeren door gebruik te maken van de gepubliceerde penetratie testen methodologie EG-Raad.

DOELGROEP

Netwerkserver beheerders, firewall beheerders, informatie-beveiliging analisten, systeembeheerders en risicobeoordeling professionals allemaal profiteren van het ECSA-programma

Certified Ethical Hacker

Een uitgebreide Ethical Hacking en Information Systems Security Auditing programma gericht op de nieuwste beveiligingsrisico's, geavanceerde aanvalsvectoren, en praktisch realtime demonstratie van de nieuwste Hacking technieken, methoden, instrumenten, trucs en veiligheidsmaatregelen. In tegenstelling tot andere strikt theoretische opleiding, wordt u ondergedompeld in interactieve sessies met hands-on labs na elk onderwerp

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor security officers, auditors, security professionals, sitebeheerders, en iedereen die is bezorgd over de integriteit van hun netwerkinfrastructuur.

Opleiding te volgen in:
Engels
Arabisch

Zie 5 andere vakken van Zeus Consulting »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
5 dagen
Voltijd
Prijs
Free
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019