dlyu

Studenten die willen verbeteren hun Engels moeten overwegen om het Engels als tweede taal non-degree programma. Dit programma zal 12 maanden duren voor u om te voltooien. Aangezien dit is een stand-alone programma, zal de cursussen niet overdragen aan een ander programma of universiteit.

Sommige van de cursussen die u kunt verwachten te nemen, terwijl ingeschreven in het Engels als tweede taal programma op CBT College zijn onder andere:

  • Basic Engels voor Low Beginners
  • Engels voor High Beginners
  • Lage Intermediate luisteren, lezen, schrijven en spreken
  • High Intermediate luisteren, lezen en spreken
  • Geavanceerde luisteren, lezen, schrijven en spreken
  • Conversatie Engels voor gevorderden

Om studenten te helpen het meeste uit van deze cursussen, er zijn tutorials beschikbaar. Deze sessies studenten in staat om hun schrijfopdrachten te bespreken, en hoe de cursussen zijn hen te helpen vooruitgang. Deze cursussen kunnen ook helpen de studenten leren hoe aan te passen aan hun nieuwe omgeving op een universiteitscampus, zowel op sociaal en academisch niveau.

Contacteer ons vandaag, en zich te bekwamen in het Engels!

Overzicht

Je hebt besloten om een ​​aantal cursussen om je Engels te verbeteren door middel van onze School of Languages. We hebben cursussen beschikbaar op onze Hialeah en West Kendall campussen.

Doelstelling

Het doel van het Engels als tweede taal cursussen beschikbaar bij CBT College is om mensen te helpen verbeteren van hun Engels. Het gaat om het schrijven, lezen, en spreekvaardigheid. Soms zijn deze Engels als tweede taal cursussen zijn noodzakelijk voordat studenten kunnen zich inschrijven voor een opleiding aan verschillende hogescholen en universiteiten in Florida, evenals andere onderwijsinstellingen over de hele wereld.

Zodra een student vult het Engels als tweede taal cursussen aan CBT College, moet hij in staat om te communiceren, te schrijven en te lezen op hetzelfde niveau als elke andere native speaker Engels.

Uitkomsten

Zodra je het Engels hebben afgerond als tweede taal cursussen, zal je een beter gebruik van de taal in je dagelijks leven, met inbegrip van persoonlijke en zakelijke relaties. Je zou zelfs kunnen beginnen aan een nieuwe carrière, die geen optie kan zijn als je Engels spreken, schrijven, lezen, en communicatieve vaardigheden waren ondermaats.

Vooruitzicht

Met Engels als tweede taal op je cv kan u helpen niet alleen in aanmerking voor een nieuwe baan of promotie, maar het succesvol afronden van deze cursussen op CBT College kan ook helpen wanneer u wilt toepassen voor het college-programma's die vereisen dat u vloeiend in het Engels.

Voor meer informatie over het leren Engels als tweede taal cursussen beschikbaar op CBT College, contacteer ons vandaag. U kunt deze cursussen op onze Hialeah en West Kendall campussen te nemen. Krijg de hulp die u nodig hebt om het verbeteren van uw Engels schrijven, lezen en luisteren begrip.

EJTAer
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van CBT College - Miami »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019