Lees de Officiële Beschrijving

ESL Conversation Intermediate

Maandag tot vrijdag 13:10 - 17:10 uur

Dinsdag, donderdag 8:30 - 17:10 uur, vrijdag 1:10 - 17:10 uur

Het doel van de cursus ESL Conversation Intermediate Conversation Management en Accent Reduction (CMAR) is dat studenten communicatieve vaardigheden kunnen aantonen door middel van accentverlagingsprincipes en communicatieve strategieën voor het uiten van ideeën, meningen en feiten op basis van onderwerpen die in het curriculum worden behandeld.

Het doel van de cursus ESL Conversation Intermediate Idioms is dat studenten idioom en informele uitdrukkingen kunnen gebruiken in het Engelse gesprek. Door middel van klassikale instructie, is het doel voor studenten om in staat te zijn met vertrouwen te herkennen, oefenen en demonstreren competent gebruik van idiomatische uitdrukkingen en informele spraak in het Engels gesprekken op een dagelijkse basis.

Het doel van het ESL Conversation Intermediate Listening

ESL Conversation Advanced

Maandag tot vrijdag 13:10 - 17:10 uur

Maandag, woensdag 08.30 - 17.10 uur, vrijdag 8.30 - 12.30 uur

Het doel van de cursus ESL Conversation Advanced Conversation Management en Accent Reduction (CMAR) is dat studenten communicatieve vaardigheden kunnen aantonen door middel van accentverlagingsprincipes en communicatieve strategieën voor het uiten van ideeën, meningen en feiten op basis van onderwerpen die in het hele curriculum worden besproken. een gevorderd niveau van vloeiendheid waarbij studenten vrijelijk uitdrukkingen kunnen gebruiken die verband houden met verschillende leerstof en die accentreducerende taalvaardigheid aan de orde stellen die wordt behandeld in het cursusprogramma.

Het doel van de cursus ESL Conversation Advanced Idioms is dat studenten idioom en informele uitdrukkingen kunnen gebruiken in het Engelse gesprek op een niveau van vloeiendheid waarin idioom in een verscheidenheid van situaties kan worden gebruikt en studenten idioom kunnen uitdrukken en demonstreren in conversatie en conversatie. Door middel van klassikale instructie is het de bedoeling dat studenten een correct gebruik van idiomatische uitdrukkingen en informele spraak op een dagelijkse basis accuraat kunnen herkennen, oefenen en demonstreren in Engelse gesprekken.

Het doel van de cursus ESL Conversation Advanced Discussion is om zelfvertrouwen te ontwikkelen en op te bouwen en een voortreffelijke vloeiendheid te tonen in vergelijking met gemiddelde niveaus van nauwkeurigheid en vloeiendheid in de luister-, spreek- en spreekvaardigheid van studenten. Deze cursus is bedoeld om conversationele dialogen over verschillende onderwerpen op te wekken en de luistervaardigheid te verbeteren, terwijl ideeën, meningen vloeiend worden uitgedrukt en persoonlijke ervaringen worden gekoppeld aan onderwerpen die in het curriculum worden behandeld.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Adams College of English »

Laatst bijgewerkt op March 9, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
4 - 44 weken
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen