Read the Official Description

ESL Conversation Intermediate

M - F 13:10 - 17:10 uur

Di, Do 8:30 - 17:10, Vrij 1:10 - 17:10 uur

Het doel van de cursus ESL Conversation Intermediate Conversation Management en Accent Reduction (CMAR) is dat studenten communicatieve vaardigheden kunnen aantonen door middel van accentverlagingsprincipes en communicatieve strategieën voor het uiten van ideeën, meningen en feiten op basis van onderwerpen die in het curriculum worden behandeld.

Het doel van de cursus ESL Conversation Intermediate Idioms is dat studenten idioom en informele uitdrukkingen kunnen gebruiken in het Engelse gesprek. Door middel van klassikale instructie is het de bedoeling dat studenten zelfverzekerd een competent gebruik van idiomatische uitdrukkingen en informele spraak kunnen herkennen, oefenen en demonstreren in Engelse gesprekken op dagelijkse basis.

Het doel van het ESL Conversation Intermediate Listening

ESL Conversation Advanced

M - F 13:10 - 17:10 uur

M, W 08:30 - 17:10 uur, vrij 8:30 - 12:30 uur

Het doel van de cursus ESL Conversation Advanced Conversation Management en Accent Reduction (CMAR) is dat studenten communicatieve vaardigheden kunnen aantonen door middel van accentverlagingsprincipes en communicatieve strategieën voor het uiten van ideeën, meningen en feiten op basis van onderwerpen die in het hele curriculum worden besproken. een gevorderd niveau van vloeiendheid waarbij studenten vrijelijk uitdrukkingen kunnen gebruiken die verband houden met verschillende leerstof en die accentreducerende taalvaardigheid aan de orde stellen die wordt behandeld in het cursusprogramma.

Het doel van de cursus ESL Conversation Advanced Idioms is dat studenten idioom en informele uitdrukkingen kunnen gebruiken in het Engelse gesprek op een niveau van vloeiendheid waarin idioom in een verscheidenheid van situaties kan worden gebruikt en studenten idioom kunnen uitdrukken en demonstreren in conversatie en conversatie. Door middel van klassikale instructie is het de bedoeling dat studenten een correct gebruik van idiomatische uitdrukkingen en informele spraak op een dagelijkse basis accuraat kunnen herkennen, oefenen en demonstreren in Engelse gesprekken.

Het doel van de cursus ESL Conversation Advanced Discussion is om zelfvertrouwen en demonstratie en gevorderd niveau van vloeiendheid te ontwikkelen en op te bouwen in vergelijking met tussenliggende niveaus van nauwkeurigheid en vloeiendheid in de luister-, spreek- en spreekvaardigheid van de student. Deze cursus is bedoeld om conversationele dialogen over verschillende onderwerpen op te wekken en de luistervaardigheid te verbeteren, terwijl ideeën, meningen vloeiend worden uitgedrukt en persoonlijke ervaringen worden verbonden aan onderwerpen die in het curriculum worden behandeld.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Adams College of English »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Open Enrollment
Duration
4 - 44 weken
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment