ESL College en University Preparation Course

Algemeen

Beschrijving van opleiding

ESL-klassen voor volwassenen: Pathway

CES Toronto biedt niet alleen ESL-lessen voor volwassenen, we bieden ook Pathway programma's aan voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een van onze Canadese of internationale hogescholen of universiteiten. Toegang tot een van onze partnercolleges vereist een succesvolle afronding van de CES General English Upper-Intermediate-niveaus.

CES is een trotse partner van:

Voor studenten die hun voorbereiding op het hoger onderwijs willen bevorderen, raden we een van onze populairste cursussen aan, de voorbereidende cursus van de universiteit.

CUPC: voorbereidingscursus voor universiteit en universiteit

Deze intensieve cursus die vier tot twaalf weken beschikbaar is, is bedoeld om studenten voor te bereiden op succes in een Engelstalige post-secundaire omgeving. Door te focussen op geïntegreerde academische vaardigheden die worden geleverd met materiaal op universitair niveau, zullen studenten:

  • leer fundamentele vaardigheden zoals collegiale deelname en academisch onderzoek / presentatie
  • een algemeen begrip krijgen van de verwachtingen op universiteits- / universitair niveau van studies
  • het vertrouwen ontwikkelen om te integreren in Canadese scholen en taal- of culturele uitdagingen te overbruggen

Studie aan de CES

Bij CES erkennen we dat voor het succesvol leren van een andere taal meer nodig is dan alleen een tekstboek en een lezing. Onze ESL-klassen voor volwassenen zijn doelgericht met behulp van een communicatieve benadering van het leren van talen. We verrijken de levens van studenten met taal en culturele mogelijkheden in de echte wereld. We leiden studenten op met moderne methoden die de student centraal stellen. We inspireren studenten om hun doelen te realiseren en hun horizon te verbreden.

Leer Engels in Toronto

Toronto, gerangschikt als een van de veiligste steden in Noord-Amerika, is een stad waar mensen zich veilig en comfortabel kunnen voelen. Het wordt consequent uitgeroepen tot een van de beste plaatsen om te wonen en te bezoeken. Dit komt grotendeels door de manier waarop mensen in Toronto diversiteit vieren en omarmen. Het is een opvallende stad van wereldklasse die een liefde en respect viert voor de vele culturen die hier gedijen.

Plaats

Capital English Solutions, gelegen in de grootste en meest diverse stad van Canada, is een uitstekende bestemming voor enthousiaste studenten om zich onder te dompelen in de Engelse taal en de Canadese cultuur. Onze ESL-klassen voor volwassenen zijn gunstig gelegen in het hart van het centrum van Toronto aan Yonge Street en Wellesley Street. U bevindt zich hier omringd door vele lokale winkels, cafés, bars, restaurants en speciaalzaken. Wellesley metrostation ligt net om de hoek, en slechts een korte rit naar het centrum van deze prachtige stad en Lake Ontario te bereiken.

Testimonial - - Jinpyo, Korea

"Ik weet zeker dat de beste ESL-school in Toronto CES is! Ze gaven me de opleiding, een leven in Toronto en een gevoel van onafhankelijkheid en ontwikkeling. De schoolbegeleiders zijn geweldig en iedereen is gewoon zo vriendelijk! "

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At CES, we recognize that learning another language successfully requires more than just a textbook and a lecture. Our ESL Classes for Adults are goal-focused using a communicative approach to languag ... Lees meer

At CES, we recognize that learning another language successfully requires more than just a textbook and a lecture. Our ESL Classes for Adults are goal-focused using a communicative approach to language learning. We enrich students’ lives with real-world language and cultural opportunities. We educate students using modern methods that put the student first. We inspire students to realize their goals and expand their horizons. Lees Minder