EASA Geïntegreerde Proef Opleiding - Airline Transport Pilot Licence - Oxford, UK

Airways Aviation

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EASA Geïntegreerde Proef Opleiding - Airline Transport Pilot Licence - Oxford, UK

Airways Aviation

De Airways luchtvaart EASA Geïntegreerde pilotenopleiding regeling staat bekend als de Elite Pathways programma, dat is ontwikkeld om de groeiende industrie behoefte aan goed geïnformeerde, hoogopgeleide en inzetbaar afgestudeerden voldoen.

Onze syllabus is ontworpen in samenwerking met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen en de belangrijkste industriële organisaties, en is volledig in lijn met de IATA Training and Qualification Initiative.

Dit volledig geïntegreerde programma brengt u van de luchtvaart geen ervaring (ab initio) om een ​​EASA vergunning gegeven, industrie-ready piloot.

Opzet

Fase 1 - ATPL Theorie +

VERENIGD KONINGKRIJK

De eerste fase van de opleiding bestaat uit 26 weken van ATPL theorie. U vindt er een scala aan modules, waaronder vliegtuigen algemene kennis, lucht recht en IFR communicatie tot de prestaties van vliegtuigen en operationele procedures te voeren. U zal ook deelnemen aan onze Airline Voorbereiding training door de huidige piloten geleverd.

FASE 2 - Single-Pilot Stichting voor opleiding + Airline Voorbereiding

SPANJE

In fase 2 reist u naar onze fair weer vliegen basis in Spanje om uw Single-Pilot Stichting voor opleiding en aanvullende Airline Voorbereiding, in totaal 114,5 uur éénmotorige vliegopleiding in onze state-of-the-art Diamond DA40 voltooien.

Fase 3 - Single-Pilot Advance Training + Airline Voorbereiding + Verstoord Prevention and Recovery Training

VERENIGD KONINGKRIJK

Terugkerend naar Oxford, zult u uw Single-Pilot Voortgezette opleiding en verdere Airline Voorbereiding voltooien. U vindt er een minimum vlucht training 82,5 uur te ondernemen, die ten minste 30 uur multi-engine vliegtijd en 52,5 uur FNPTII simulator training. Daarnaast ontvangt u een verstoorde Prevention and Recovery Training (UPRT) module om uw geavanceerde vliegende vaardigheden verder te ontwikkelen af ​​te ronden.

Fase 4 - Multi-Pilot Foundation Jet Course

VERENIGD KONINGKRIJK

De laatste fase van uw luchtvaartmaatschappij training bestaat uit de Multi-Pilot Foundation Jet Course (MPFJC) in het Verenigd Koninkrijk uit te voeren. U ontvangt 48 uur na een intensieve opleiding te volgen meer dan 20 dagen met inbegrip van geavanceerde theorie instructie en A320 / Boeing 737 simulator vliegen tijd.

Na voltooiing van al het bovenstaande stappen zult u uw EASA fATPL verdiend hebben. Piloten met een fATPL in aanmerking komen om te werken als een eerste officier in de commerciële luchtvaart. U moet toekomen 1500 vlieguren om een ​​volledige ATPL op dat moment kom je in aanmerking om te vliegen als een kapitein te bereiken.

TOELATINGSEISEN:

Studenten moeten:

  • minstens 18 jaar oud
  • hebben het recht om te studeren in de andere Verenigd Koninkrijk dan op een Tier 4 visum
  • Houd een minimum van 3 x GCSE's (of gelijkwaardig); succesvolle afronding van het Engels, wiskunde en wetenschap is wenselijk
  • produceert een CRC (Criminal Record Check) basic openbaarmaking certificaat voordat u begint met training
  • zijn een minimale hoogte van 5'2 (157 cm), maximale hoogte van 6'5 "(196 cm)
  • het bezit van een Britse EASA klasse 1 medische zonder beperkingen
  • daarnaast moeten internationale studenten in staat zijn om Engels taalvaardigheid aan te tonen met een pas in een Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) met een eindcijfer van 5,5 of gelijkwaardig.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates