Dublin Direct Inschrijving - Nationale Theater School Van Ierland-Gaiety School Of Acting

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Dublin Direct Inschrijving - Nationale Theater School Van Ierland-Gaiety School Of Acting

IES Abroad

acteren

Overzicht

U heeft het Iers geluk niet nodig om een ​​onvergetelijke studie in het buitenland in Dublin te hebben. Door direct in te schrijven bij de National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), heb je de vreugde om de Ieren te verwennen, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid. Je zult meer thuis voelen en weten dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25 jaar).

De National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting is gespecialiseerd in het conservatorium. Dit programma spreekt voornamelijk toe op die studenten die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die een belangrijk zelfstandig werk vereist.

Dublin zal ook uw klas zijn. Neem een ​​Iers toneelstuk bij Abbey Theater, het nationaal theater van het land. Lees meer over de geschiedenis van Dublin door het kasteel van Dublin te ontdekken, dat in 1204 werd gebouwd. Bezoek Trinity College Dublin om het 7e eeuwse boek van Kells te zien, een meesterlijk voorbeeld van een verlicht manuscript, dat is gevestigd in een eigen klimaatbeheerd archief in de oude bibliotheek van de universiteit. Welkom in het buitenland studeren!

Inschrijven rechtstreeks in een Ierse instelling via IES Abroad biedt u de mogelijkheid om de lokale academische cultuur te proeven, terwijl u nog steeds profiteert van de ondersteuning van IES Abroad, huisvesting en personeel.

Feiten op een rij

 • Centrum : IES in het buitenland Dublin
 • Plaats : Dublin
 • Land : Ierland
 • Programma Credits : 15-19 per semester
 • Voertaal: Engels
 • Taalvoorwaarden : Geen

Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Fall 2017

 • Aankomst: maandag 4 september 2017
 • Vertrek: zaterdag 16 december 2017

voorjaar 2018

 • Aankomst: woensdag 3 januari 2018
 • Vertrek: zaterdag 14 april 2018

Academici

IES Abroad's missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Daarom hebben we samengewerkt met de Gaiety School of Acting-The National Theater School of Ireland.

De National Theatre School van Ierland-Gaiety School of Acting

Door NTSI-GSA bij te wonen, bent u in een goed acterend bedrijf: bekende supporters van de school zijn Liam Neeson, Colin Farrell, Stuart Townsend, Rosaleen Linehan, Milo O'Shea en Brenda Fricker.

De Nationale Theater School van Ierland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) is de voorste school van Dublin. Het beleid van NTSI-GSA is om u te trainen voor de theater-, film- en televisieindustrie door u te voorzien in een serre-achtige professionele training die door lokale actuele instructeurs wordt onderwezen.

Joseph Dowling, de internationaal erkende theaterdirecteur, heeft de school in 1986 opgericht. Naast het verdienen van 3 studiepunten via de vereiste IES buitenlandse cursus, verdien je nog een extra 12-16 studiepunten door een set curriculum op NTSI-GSA te voltooien, waar je deelneemt aan andere cursussen met Ierse en internationale studenten.

Cursussen

Het herfs semester is een volledig geïntegreerd programma, en studenten nemen deel aan lokale studenten. Het begint met een drie weken intensieve IES Abroad theatercursus (TH352 Soundings from the Fringes - 3 studiepunten, zie 'Cursussen' hieronder) die prestatieworkshops combineren met de kritische studie van toneelstukken. Deze cursus, die plaatsvindt voordat NTSI-GSA cursussen beginnen, integreert je klaswerk met het jaarlijkse Fringe Festival van Dublin in september. U speelt meerdere optredens op het festival en participeert als vrijwilliger. Cursussen bij de NTSI-GSA dan zijn toen de IES Abroad cursus eindigt in begin oktober. De NTSI-GSA cursussen sluiten in medio december af.

Het lente semester is een gedeeltelijk geïntegreerd programma. Sommige modules worden gedeeld met lokale studenten en andere zijn niet geïntegreerd en aangepast aan IES buitenlandse studenten. Het begint begin januari met cursussen aan de NTSI-GSA, en een IES Abroad-theatercursus (TH362 Northern Exposure - 3 studiepunten, zie 'Cursussen' hieronder) die zich concentreert op het theater van Noord-Ierland. NTSI-GSA cursussen eindigen eind maart. De cursus IES in het buitenland gaat verder tot half april, met een culminatie in een prestatieproject.

De academische ervaring op het NTSI-GSA is uniek omdat u een vast curriculum volgt, dat alle eerstejaars op de school voltooien. Aangezien het standaardprogramma van de NTSI-GSA slechts twee jaar bestaat, zijn de cursussen in het eerstejaarsspoor gelijk aan intermediaire cursussen. In elke discipline wordt een verscheidenheid aan onderwerpen besproken.

U inschrijft in de volgende cursussen bij NTSI-GSA:

 • Stem voor het podium (Fall - 4 credits; Spring - 2 credits) - (stem, zang): Concentreer op het vergroten van de bewustwording van gewoonten die de vrije en volledige expressie van je stem belemmeren.
 • Actief (Fall - 4 credits; Spring - 2 credits) - ( Actie , improvisatie, manifest): Performance technieken worden ontwikkeld zowel als een individu en als onderdeel van een ensemble door de verkenning van karakterisering en tekst, waarbij gebruik wordt gemaakt van de emoties, verbeelding en Fysieke vaardigheden van de student.
 • Beweging voor het podium (Daling - 4 studiepunten, Lente - 2 studiepunten) - (beweging, podiumgevecht, tai chi, dans, mime, kraan): Deze cursus introduceert kernopleiding in fysieke bewegingsvaardigheden, waardoor u flexibiliteit, kracht, En coördinatie.
 • Theaterhistorie, Tekstanalyse, Stagecraft en Theaterbezoeken (Herfst - 4 studiepunten; Lente - 6 studiepunten, inclusief een actief prestatie onderzoeksproject)

Cursussen

Intensieve IES buitenlandse theatercursus:

 • Herfst - TH 352 Geluiden van de fringes
 • Voorjaar - TH 362 Noordelijke blootstelling

GSA-NTSI theatercursussen (herfst en lente):

 • TH PERF Actief
 • TH PERF Beweging voor het podium
 • TH PERF Stem voor het podium
 • TH PERF Theaterhistorie, Tekstanalyse, Stagecraft en Theaterbezoeken

Adviseren en ondersteunen

In een direct inschrijfprogramma, bent u ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Hoewel uw lokale gastinstelling is waar u uw lessen neemt, zijn wij er nog steeds om u volledig te ondersteunen.

Het adviseren

Het kiezen en direct inschrijven van cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. Daarom adviseren wij u voorafgaand aan advies die specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces.

Maar onze adviesdiensten stoppen daar niet. Terwijl u in Dublin bent, is onze lokale medewerker beschikbaar om u te helpen omgaan met uw nieuwe woning.

Ondersteuning

De ondersteunende diensten die wij aanbieden aan IES in het buitenland direct inschrijven studenten zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland zo goed mogelijk te bereiken. We weten dat het studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heeft u hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten. Daarom zullen onze medewerkers er voor u zijn.

On-Site Staff

Als een IES buitenlandse student direct ingeschreven bij een lokale universiteit in Dublin, heb je toegang tot IES Abroad-medewerkers ter plaatse die specifiek aan je wensen voldoen. Onze medewerkers werken samen met u en uw lokale instelling om eventuele vragen over academische eisen, huisvesting of welzijn en veiligheid te beantwoorden.

Huisvesting

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te beslissen welke landmarks het eerst om te zien of het beste café te ontdekken - niet te vinden waar u comfortabel voelt. We doen ons best om woningen te lokaliseren die weerspiegelen hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat als u Dublin vertrekt, het zich als thuis voelt.

Privé studentenappartementen - U woont in een privé student appartement gelegen in residentiële Dublin. De prive-studentenappartementen worden gedeeld met drie tot vier plannen, en bestaan ​​uit een volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers met grote inbouwkasten, twee badkamers en een gedeelde woonkamer.

De prive-studentenappartementen zijn volledig ingericht en hebben WiFi-internettoegang, samen met andere voorzieningen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen maaltijden, en kunt u thuis eten of eten in lokale, goedkope restaurants.

Privé studentenhuis - Je woont in een privé studentenhuis, Binary Hub, in Dublin. Bij Binary Hub krijgt u uw eigen eigen slaapkamer en badkamer. U deelt de vloer met maximaal vier andere plannen, die bestaat uit een volledig uitgeruste keuken en een gedeelde woonkamer.

De prive-studentenhuis is volledig ingericht en beschikt over WiFi-internettoegang en andere voorzieningen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen maaltijden, en kunt u thuis eten of eten in lokale, goedkope restaurants.

Studentenleven

Oriëntering

Het programma begint met een tweedaagse oriëntatie die u introducereert aan het IES Abroad Dublin-personeel, uw medestudenten en de stad Dublin. Onderwerpen zoals academici, huisvesting, vervoer en gezondheid en veiligheid worden tijdens deze periode behandeld.

U maakt ook rondleidingen rond het centrum en gebieden van Dublin als onderdeel van uw oriëntatie.

Daarnaast begint CORE ™, de uitgebreide oriëntatie- en re-entry experience van IES in het buitenland, tijdens de oriëntatie en gaat het hele semester door met activiteiten die zich richten op culturele aanpassing, doelbereik en voorbereiding op het terugkeerhuis. U vindt ook rondleidingen rond het centrum en de bezienswaardigheden in Dublin als onderdeel van uw oriëntatie.

IES in het buitenland en het Nationaal Theater School van Ierland-Gaiety School of Acting houden ook een gezamenlijke oriëntatie sessie.

Geschiktheidsvereisten

 • 18 jaar oud
 • In goede staat bij je thuis school
 • 2,75 GPA of beter op een 4,0-schaal (GPA's onder 2,75 worden per geval beoordeeld)
 • Aanvragers moeten een grote of minderjarige zijn in Theaterkunst / Drama of EXTENSIVE theaterervaring hebben

Paspoort en Visa Vereisten

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Amerikaanse burgers die in het bezit zijn van een geldig paspoort hebben geen visum nodig om in Ierland te komen of te studeren. Niet-Amerikaanse burgers kunnen voor aankomst een studentenvisum krijgen. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Fall 2017

 • Onderwijs : $ 13.575
 • Behuising : $ 4.185
 • Verzekering : $ 230
 • Totaal : $ 17.990

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 3, 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
1 semester
Voltijd
Price
Prijs
17,990 USD
Locations
Ierland - Dublin
Startdatum: Jan. 3, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Apr. 14, 2018
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 16, 2017
Dates
Jan. 3, 2018
Ierland - Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Apr. 14, 2018
Sept. 2018
Ierland - Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 16, 2017
Price
Programmakost Fall 2017