Dublin Direct Inschrijving - Dublin City University

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Dublin Direct Inschrijving - Dublin City University

IES Abroad

dublin

Overzicht

U heeft het Iers geluk niet nodig om een ​​onvergetelijke studie in het buitenland in Dublin te hebben. Door direct in te schrijven bij de Dublin City University (DCU), heb je de vreugde om de Ieren te verwennen, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid. Je zult meer thuis voelen en weten dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25 jaar).

Dublin beloont de onafhankelijke geest met een uiteenlopende cultuur en een breed scala aan onderwijsmogelijkheden.

Dublin City University (DCU) biedt een breed scala aan uitdagende cursussen aan. Dit programma spreekt voornamelijk toe op die studenten die klaar zijn voor de uitdaging om zich aan te passen aan een geheel nieuwe academische cultuur die een belangrijk zelfstandig werk vereist.

Dublin zal ook uw klas zijn. Neem een ​​Iers toneelstuk bij Abbey Theater, het nationaal theater van het land. Lees meer over de geschiedenis van Dublin door het kasteel van Dublin te ontdekken, dat in 1204 werd gebouwd. Bezoek Trinity College Dublin om het 7e eeuwse boek van Kells te zien, een meesterlijk voorbeeld van een verlicht manuscript, dat is gevestigd in een eigen klimaatbeheerd archief in de oude bibliotheek van de universiteit. Welkom in het buitenland studeren!

Wij willen dat u thuis in Dublin voelt, zodat we alles in het werk stellen om u te helpen integreren in het leven in Dublin. Inschrijven rechtstreeks in een Ierse instelling via IES Abroad biedt u de kans om de lokale academische cultuur te proeven, terwijl u nog steeds profiteert van de ondersteuning van IES Abroad personeel en huisvesting.

Feiten op een rij

 • Centrum : IES in het buitenland Dublin
 • Plaats : Dublin
 • Land : Ierland
 • Programma Credits : 15-19 per semester (alleen voorjaar en academiejaar)
 • Voertaal: Engels
 • Taalvoorwaarden : Geen

Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Fall 2017

 • Aankomst: half september - alleen academiejaar
 • Vertrek: Eind mei

voorjaar 2018

 • Aankomst: Eind januari
 • Vertrek: Eind mei

Academici

ES Abroad's missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Daarom hebben we samengewerkt met de Dublin City University.

Dublin City University (DCU)

Dublin University (DCU) is opgericht in 1980 en is een leider in het onderwijsstelsel van Ierland. Ierland's Sunday Times genaamd DCU University of the Year voor 2010. Het herbergt ongeveer 10.000 studenten en beschikt over een aantal onderzoekscentra die samenwerken met binnenlandse en internationale universiteiten. De Helix, het grootste kunstcentrum van Ierland, is gebaseerd op campus.

DCU's hoofddoel is om een ​​levendige educatieve en maatschappelijke omgeving te bieden, terwijl er een holistische benadering van studentenontwikkeling wordt aangemoedigd.

Cursussen

DCU cursussen zijn over het algemeen 5 studiepunten elk (2,5 IES buitenland credits); De omrekening is 1 IES buitenland krediet voor elke 2 studiepunten. Je registreert voor 15-19 IES Abroad credits.

De meeste modules zijn gekoppeld aan meer volledige cursusinformatie online. Lab cursussen zijn niet beschikbaar voor studenten, inclusief IES buitenlandse studenten. Cursuscodes zijn als volgt:

 • Geesteswetenschappen (HMSAO)
 • Bedrijf (BSSAO)
 • Engineering en Computing (ECSAO)
 • Wetenschap en Gezondheid (SHSAO)

Cursussen zijn beschikbaar in de volgende afdelingen:

 • DCU Business School
 • Faculteit Ingenieurswetenschappen en Computer
 • Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen
 • Faculteit der Wetenschappen en Gezondheid

Adviseren en ondersteunen

In een direct inschrijfprogramma, bent u ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Hoewel uw lokale gastinstelling is waar u uw lessen neemt, zijn wij er nog steeds om u volledig te ondersteunen.

Het adviseren

Het kiezen en direct inschrijven van cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. Daarom adviseren wij u voorafgaand aan advies die specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces.

Maar onze adviesdiensten stoppen daar niet. Terwijl u in Dublin bent, is onze lokale medewerker beschikbaar om u te helpen omgaan met uw nieuwe woning.

Ondersteuning

De ondersteunende diensten die wij aanbieden aan IES in het buitenland direct inschrijven studenten zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland zo goed mogelijk te bereiken. We weten dat het studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heeft u hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten. Daarom zullen onze medewerkers er voor u zijn.

On-Site Staff

Als een IES buitenlandse student direct ingeschreven bij een lokale universiteit in Dublin, heb je toegang tot IES Abroad-medewerkers ter plaatse die specifiek aan je wensen voldoen. Onze medewerkers werken samen met u en uw lokale instelling om eventuele vragen over academische eisen, huisvesting of welzijn en veiligheid te beantwoorden.

Huisvesting

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te beslissen welke landmarks het eerst om te zien of het beste café te ontdekken - niet te vinden waar u comfortabel voelt. We doen ons best om woningen te lokaliseren die weerspiegelen hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat als u Dublin vertrekt, het zich als thuis voelt.

student Apartments - U woont in de appartementen van Dublin City University met lokale studenten. De suites zijn volledig gemeubileerd en voorzien van volledig uitgeruste keukens. Elke unit beschikt over een bedraad internet in alle slaapkamers en gemeenschappelijke ruimtes. U heeft uw eigen eigen slaapkamer en deelt het toestel met maximaal drie huisgenoten die van gemengd geslacht kunnen zijn. U kunt echter op uw IES Abroad-huisvestingsformulier aangeven als u hierover accommodatievereisten heeft. Maaltijden plannen zijn niet inbegrepen.

Studentenleven

Oriëntering

Wanneer u in Dublin aankomt, neemt u deel aan een oriëntatie die u voordoet aan het IES Abroad Dublin-personeel, uw medestudenten en de stad Dublin. Onderwerpen zoals academici, huisvesting, vervoer en gezondheid en veiligheid worden tijdens deze periode behandeld.

Daarnaast begint CORE ™, de uitgebreide oriëntatie- en re-entry experience van IES in het buitenland, tijdens de oriëntatie en gaat het hele semester door met activiteiten die zich richten op culturele aanpassing, doelbereik en voorbereiding op het terugkeerhuis.

U neemt ook deel aan DCU's oriëntatieprogramma voor internationale studenten.

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

University Clubs & Events

Terwijl u in Dublin bent, kunt u bij een sociale of sportclub aansluiten bij lokale studenten. DCU biedt veel clubs en samenlevingen om u te helpen integreren in de lokale campuscultuur, inclusief alles van Astronomie Club naar Ultimate Frisbee.

Geschiktheidsvereisten

 • 18 jaar oud
 • In goede staat bij je thuis school
 • 3,0 GPA of beter op een 4,0-schaal (GPA's onder 3,0 worden per geval beoordeeld)

Paspoort en Visa Vereisten

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Amerikaanse burgers die in het bezit zijn van een geldig paspoort hebben geen visum nodig om in Ierland te komen of te studeren. Niet-Amerikaanse burgers kunnen voor aankomst een studentenvisum krijgen. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Fall 2017

Academiejaar

 • Onderwijs : $ 23,405
 • Behuising : $ 10.825
 • Verzekering : $ 455
 • Totaal : $ 34.685

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
1 - 2 semesters
Voltijd
Price
Prijs
34,685 USD
Locations
Ierland - Dublin
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Ierland - Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2018
Ierland - Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Programmakosten Academisch Jaar 2017