Dublin Direct Inschrijving - Dublin City University

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

dublin

Waarom Dublin?

Je hebt het geluk van de Ieren niet nodig om een ​​onvergetelijke buitenlandse ervaring in Dublin te hebben. Door je rechtstreeks in te schrijven bij Dublin City University (DCU), zul je de vreugde voelen om de Ieren, die bekend staan ​​om hun gastvrijheid, te mogen verwelkomen. Je zult je meer thuis voelen, wetende dat Dublin een jonge bevolking heeft (meer dan de helft van de stad is jonger dan 25). Dublin beloont de onafhankelijke geest met een diverse cultuur en een breed scala aan educatieve mogelijkheden.

Wat je zult studeren

Het hoofddoel van DCU is om een levendige educatieve en sociale omgeving te bieden en tegelijkertijd een holistische benadering van de ontwikkeling van studenten aan te moedigen. Je hebt de mogelijkheid om in campuswoningen te wonen en te profiteren van een breed scala aan academische opties.

Dublin wordt ook je klaslokaal. Geniet van een Iers stuk in Abbey Theatre, het nationale theater van het land. Leer meer over de geschiedenis van Dublin door het verkennen van Dublin Castle dat werd gebouwd in 1204. Bezoek Trinity College Dublin om het 7e eeuwse boek van Kells te zien, een meesterlijk voorbeeld van een verlicht manuscript, dat is gehuisvest in een eigen klimaatgestuurd archief in de oude bibliotheek van de universiteit .

Dagelijks leven

We willen dat je je thuis voelt in Dublin, dus we zullen er alles aan doen om je te helpen integreren in het leven in Dublin. Direct aanmelden bij een Iers instituut via IES Abroad biedt u de kans om de lokale academische cultuur te proeven en toch te profiteren van de steun van personeel en huisvesting van IES Abroad .

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is eenvoudig: om u het best mogelijke studieprogramma in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met Dublin City University.

cursussen

DCU-cursussen zijn over het algemeen elk 5 ECTS-credits waard (2,5 IES Abroad ); de conversie is 1 IES Abroad krediet voor elke 2 ECTS-credits. U registreert zich voor 15-19 IES Abroad credits.

De meeste modules zijn online gekoppeld aan meer complete cursusinformatie. Labo-cursussen zijn niet beschikbaar voor bezoekende studenten, inclusief IES Abroad studenten. Cursuscodes zijn als volgt:

 • Geesteswetenschappen (HMSAO)
 • Zakelijk (BSSAO)
 • Engineering en computergebruik (ECSAO)
 • Wetenschap en Gezondheid (SHSAO)

Cursussen zijn beschikbaar binnen de volgende afdelingen:

 • DCU Business School
 • Faculteit Ingenieurswetenschappen en computertechnologie
 • Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen
 • Faculteit Wetenschappen en Gezondheid

Helaas zijn er geen laboratoriumcursussen beschikbaar voor bezoekende studenten, inclusief IES Abroad studenten.

Partnerinstelling (en)

Dublin City University (DCU)

Dublin City University (DCU), opgericht in 1980, heeft zijn sporen verdiend als een leider in het Ierse onderwijssysteem. De Sunday Times van Ierland is de DCU University of the Year voor 2010. Er wonen ongeveer 10.000 studenten en er zijn een aantal onderzoekscentra die samenwerken met nationale en internationale universiteiten. The Helix, het grootste kunstcentrum van Ierland, is gebaseerd op de campus.

Plaats

DCU bevindt zich in het noorden van Dublin en heeft een uitgestrekte campus van 85 hectare met ultramoderne faciliteiten. Omdat het wordt bediend door verschillende busroutes tussen Noord-Dublin en Zuid-Dublin, is de campus zeer toegankelijk.

Advisering

In een direct inschrijvingsprogramma sta je ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Ook al is je lokale gastinstelling waar je je lessen volgt, we zijn er nog steeds om je volledig te ondersteunen.

Advisering

Het kiezen en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. Dit is de reden waarom we u een voorgedetailleerde advisering aanbieden die specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces.

On-site personeel

Als IES Abroad student die rechtstreeks is ingeschreven aan lokale Ierse universiteiten, heb je toegang tot het IES Abroad Dublin Centre en medewerkers die specifiek zijn toegewijd aan je behoeften. Onze on-site medewerkers werken met u en uw lokale instelling om vragen te beantwoorden over academische eisen, huisvesting, welzijn en veiligheid.

Ondersteuning

Onze ondersteuningsservices voor studenten met directe inschrijving zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland te behalen. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is en dat je soms hulp nodig hebt of gewoon iemand om mee te praten - daarom is ons personeel er voor je.

Excursies

Ook al begint je avontuur in Dublin, onze veldreizen brengen je verder dan de stad om de cultuur en tradities van je gastland te ontdekken. U deelt een deel van de kosten met IES Abroad . Hier zijn een paar mogelijke bestemmingen.

Noord-Ierland

3 dagen | Herfst en lente

Volg een rondleiding door Belfast, bezoek de Giant's Causeway (UNESCO-werelderfgoed) en verken het platteland tijdens een Game of Thrones-ervaringsreis.

Causey Farm

1 dag | Herfst en lente

Bezoek een open boerderij waar je de kans krijgt om Iers te dansen, traditioneel Iers brood te bakken, een Ierse trommel genaamd de bodhrán te spelen en in een moeras te springen.

Keltische oorsprong van Halloween

1 dag | Alleen vallen

Neem deel aan een rondleiding door historische locaties in County Meath, waar het festival van Samhain (tegenwoordig beter bekend als Halloween) meer dan 2000 jaar geleden is ontstaan.

Dagelijks leven

Om u zich thuis in Dublin te laten voelen, doen wij ons best om u te helpen zich veilig en verzorgd te voelen. Of het nu gaat om een oriëntatieprogramma waar u zich voorbereid op voelt, huisvesting die goed gelegen en comfortabel is, of de excursies die u naar plaatsen buiten de gebaande paden brengen - het gaat allemaal om onze studentenservice. Dit is slechts een van de dingen waar we bekend om staan.

oriëntering

Het programma begint met een oriëntatie die je introduceert bij de medewerkers van IES Abroad Dublin, je medestudenten en de stad Dublin.

Onze allesomvattende oriëntatie

Je neemt ook rondleidingen in het centrum en bezienswaardigheden in Dublin als onderdeel van je oriëntatie.

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Dublin verlaat, het zich als thuis voelt.

Privé studentenresidentie - Je woont in een privé studentenresidentie met je eigen slaapkamer en badkamer in een appartement met vier of vijf slaapkamers. Woon samen met andere IES Abroad studenten en deel een volledig uitgeruste keuken en woonkamer. Er zijn appartementen voor verschillende geslachten en voor één geslacht beschikbaar. De privé-studentenresidentie is volledig ingericht en beschikt over wifi en andere voorzieningen. Geen maaltijden inbegrepen.

Buitenschoolse activiteiten

Universiteitsclubs

Terwijl je in Dublin bent, is deelname aan een sociale of sportclub een geweldige manier om lokale studenten te ontmoeten. DCU biedt vele clubs en verenigingen om je te helpen integreren in de cultuur van de lokale campus, inclusief alles van Astronomy Club tot Ultimate Frisbee.

Kosten

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Lente 2020

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Lente 2020 $ 12.530 $ 4.940 $ 230 $ 17.700

Academiejaar

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Academiejaar $ 21.905 $ 8165 $ 455 $ 30.525

Beurzen

Programma-specifieke beurzen

John Gearen Need-Based Dublin of Developing Regions Scholarship

Tot $ 1.000; jaarlijks toegekend aan 2 studenten.

John Gearen, lid van de IES Abroad Board of Directors gedurende vele jaren en afgelopen zes jaar voorzitter van de Board, is een vooraanstaande advocaat in onroerend goed en Rhodes Scholar die betrokken is bij tal van filantropische doelen. De heer Gearen heeft deze beurs genereus opgezet om studenten te ondersteunen die interesse hebben om te studeren aan een IES Abroad Center in een ontwikkelingsregio van de wereld (Argentinië, Chili, China, Ecuador, Ierland, Marokko of Zuid-Afrika).

Dr. William Louis Gaines Behoefte-gebaseerde beurs of internationale relatiesbeurs

Tot $ 1.875; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten.

Deze beurs is genoemd ter ere van Dr. William Louis Gaines, president van IES Abroad van 1974-1992. Dr. Gaines was gewijd aan de versterking van IES Abroad 's academische kader, uitbreiding van het toepassingsgebied van IES Abroad locaties, en het veiligstellen van de financiële basis van de organisatie.

Open voor studenten met een hoofdvak geschiedenis of internationale betrekkingen.

Studeer in het buitenland voor toekomstige ingenieurs

Tot $ 10.000; jaarlijks toegekend aan 6 studenten.

De Study Abroad Scholarship for Future Engineers is opgericht door een anonieme donor om meer technische studenten aan te moedigen om de verrijkende, levensveranderende ervaring van studeren in het buitenland te hebben.

Ons centrum

Het IES Abroad Dublin Centre is gevestigd in een Victoriaans rood bakstenen gebouw dat oorspronkelijk een postkantoor was en volledig is gerenoveerd. Het centrum ligt op loopafstand van St. Stephen's Green en Trinity College.

Kenmerken omvatten:

 • Supersnel internet, toegang tot printer, fotokopieerapparaat en scanner
 • Een studentenlounge met studiebureaus
 • 4 laptops en 2 desktops
 • klaslokalen
 • Een kleine bibliotheek en een reisplanningsgebied
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Lees meer

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Lees Minder
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlijn , Buenos Aires , Kaapstad , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londen , Madrid , Milaan , Nagoya , Nantes , New York , Leuk , Parijs , Oxford , Quito , Rabat , Rome , Salamanca , Santiago , Sjanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wenen , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Meer Minder