Dublin Direct Enrollment - University College Dublin

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Verdien praktisch deze zomer Amerikaanse credits

Vooruit! Verdien deze zomer extra punten via een wereldwijd erkend Amerikaans onderwijsprogramma met ons Virtual World DiscoverIES-programma .

Stel je voor: de ene dag onderzoek je bedrijfsethiek met een professor in Londen en de andere dag is de Japanse popcultuur uit Tokio, studeer je samen met klasgenoten van de hoogst gerangschikte hogescholen en universiteiten van de VS. Zo is het om deze zomer een cursus of twee (naar keuze!) Te volgen bij de populairste centra van IES Abroad over de hele wereld.

Lees meer over hoe u de wereld kunt ontdekken via IES Abroad .

125995_buildings-with-waterfront-view-1650882.jpg

Waarom Dublin?

UCD is de grootste universiteit van Ierland. Bekend om hun vooraanstaande business school, hun opmerkelijke geesteswetenschappen en hun leiderschap in wetenschap en technologie-innovatie, er is voor elk wat wils bij UCD.

De UCD-campus in Belfield ligt in de zuidelijke buitenwijken van Dublin, op slechts vijftien minuten van de kust en dertig minuten van het prachtige Dublin / Wicklow-gebergte. De campus strekt zich uit over meer dan 300 hectare en beschikt over ultramoderne faciliteiten, musea en boswandelpaden rond campusmeren. Woon lessen bij naast Ierse studenten en profiteer van alles wat Dublin te bieden heeft aan jonge volwassenen, aangezien meer dan de helft van de stad jonger is dan 25 jaar.

Wat je zult studeren

Dublin wordt ook je klaslokaal. Geniet van een Iers stuk in Abbey Theatre, het nationale theater van het land. Leer meer over de geschiedenis van Dublin door het verkennen van Dublin Castle dat werd gebouwd in 1204. Bezoek Trinity College Dublin om het 7e eeuwse boek van Kells te zien, een meesterlijk voorbeeld van een verlicht manuscript, dat is gehuisvest in een eigen klimaatgestuurd archief in de oude bibliotheek van de universiteit .

Sluit je aan bij meer dan 27.000 studenten van University College Dublin die een breed scala aan academische studies volgen aan een van de meest onderzoeksintensieve instellingen van Ierland.

Dagelijks leven

We willen dat je je thuis voelt in Dublin, dus we zullen er alles aan doen om je te helpen integreren in het leven in Dublin. Direct aanmelden bij een Iers instituut via IES Abroad biedt u de kans om de lokale academische cultuur te proeven en toch te profiteren van de steun van personeel en huisvesting van IES Abroad .

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is simpel: om u de best mogelijke studie in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Dat is de reden waarom we samenwerkten met University College Dublin.

cursussen

Je zult 6 cursussen volgen tijdens je tijd bij UCD - 4 cursussen in een primaire discipline, en 2 keuzevakken die in je primaire discipline of een andere discipline kunnen zijn.

Wanneer je aan de UCD studeert, kom je in aanmerking om te kiezen uit de volgende disciplines:

 • Landbouw, voeding en voeding
 • Architectuur en planning *
 • kunsten en menselijkheid
 • Bedrijf
 • Engineering *
 • Wetenschap *
 • Sport- en bewegingsmanagement
 • Amerikaanse en internationale zaken

* Voor deelname aan een cursus (sen) in Architectuur, Engineering en Wetenschap is een extra vergoeding vereist.

Partnerinstelling (en)

University College Dublin (UCD) is opgericht in 1854 en heeft meer dan 160 jaar traditie. Onder de alumni bevinden zich revolutionairen die hebben deelgenomen aan de strijd voor Ierse onafhankelijkheid, de beroemde romanschrijver James Joyce en talloze Ierse presidenten en Taoiseach (premiers).

Advies en ondersteuning

In een direct inschrijvingsprogramma sta je ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Ook al is je lokale gastinstelling waar je je lessen volgt, we zijn er nog steeds om je volledig te ondersteunen.

Peer Mentors

Alle IES Abroad studenten worden gekoppeld aan een peer-mentor die een tweede of derdejaars UCD-student is. Waar mogelijk wordt u toegewezen aan mentoren van gelijken die een vergelijkbare ervaring hebben gehad en enige tijd in het buitenland in de Verenigde Staten of op een andere locatie hebben gestudeerd.

Advisering

Het kiezen en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. Dit is de reden waarom we u een voorgedetailleerde advisering aanbieden die specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces.

On-site personeel

Als IES Abroad student die rechtstreeks is ingeschreven aan lokale Ierse universiteiten, heb je toegang tot het IES Abroad Dublin Centre en medewerkers die specifiek zijn toegewijd aan je behoeften. Onze on-site medewerkers werken met u en uw lokale instelling om vragen te beantwoorden over academische eisen, huisvesting, welzijn en veiligheid.

Ondersteuning

Onze ondersteuningsservices voor studenten met directe inschrijving zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland te behalen. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is en dat je soms hulp nodig hebt of gewoon iemand om mee te praten - daarom is ons personeel er voor je.

Excursies en evenementen

Hoewel je avontuur begint in Dublin, nemen onze excursies je mee naar het platteland en Noord-Ierland om contrast en context te bieden voor wat je leert in Dublin. U deelt een deel van de kosten met IES Abroad .

Noord-Ierland

3 dagen | Herfst en lente

Volg een rondleiding door Belfast, bezoek de Giant's Causeway (UNESCO-werelderfgoed) en verken het platteland tijdens een Game of Thrones-ervaringsreis.

Causey Farm

1 dag | Herfst en lente

Bezoek een open boerderij waar je de kans krijgt om Iers te dansen, traditioneel Iers brood te bakken, een Ierse trommel genaamd de bodhrán te spelen en in een moeras te springen.

Keltische oorsprong van Halloween

1 dag | Alleen vallen

Neem deel aan een rondleiding door historische locaties in County Meath, waar het festival van Samhain (tegenwoordig beter bekend als Halloween) meer dan 2000 jaar geleden is ontstaan.

Dagelijks leven

Om u zich thuis in Dublin te laten voelen, doen wij ons best om u te helpen zich veilig en verzorgd te voelen. Of het nu gaat om een oriëntatieprogramma waar u zich voorbereid op voelt, huisvesting die goed gelegen en comfortabel is, of de excursies die u naar plaatsen buiten de gebaande paden brengen - het gaat allemaal om onze studentenservice. Dit is slechts een van de dingen waar we bekend om staan.

oriëntering

Het programma begint met een oriëntatie die je introduceert bij de medewerkers van IES Abroad Dublin, je medestudenten en de stad Dublin.

Onze Comprehensive Orientation & Re-Entry Experience (CORE ™) begint meteen wanneer je aankomt en gaat door gedurende het semester met activiteiten gericht op academische en culturele aanpassing. Gedetailleerde informatie over huisvesting, openbaar vervoer, cultuur, gezondheid en veiligheid, en andere belangrijke onderwerpen komen ook aan bod.

Je neemt ook deel aan het oriëntatieprogramma van UCD voor internationale studenten.

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Dublin verlaat, het zich als thuis voelt.

Als student in het buitenland studeer je na je acceptatie in voor studentenhuisvesting. De meerderheid van de studenten kiezen ervoor om op de campus te wonen, maar er zijn ook een beperkt aantal bedden beschikbaar in de stad.

Je woont in een speciale studentenresidentie op UCD met je eigen slaapkamer in een eenheid met vier of zes slaapkamers. Er zijn appartementen voor verschillende geslachten en voor één geslacht beschikbaar. Elke accommodatie heeft een gedeelde keuken en woonkamer, een eigen of gedeelde badkamer, WiFi en een gemeenschappelijke wasruimte. Er worden geen maaltijden verstrekt.

Buitenschoolse activiteiten en culturele evenementen

Terwijl je op UCD bent, is lid worden van een sociale of sportclub een geweldige manier om andere studenten te ontmoeten. Het college heeft een actief studentenlichaam met meer dan 100 clubs en verenigingen.

Studenten die op de campus wonen, worden uitgenodigd om deel te nemen aan Res Life-programma's, die een scala aan evenementen en activiteiten bieden om u te helpen integreren in de lokale campuscultuur.

Bekijk de UCD Global Lounge voor mogelijkheden voor culturele uitwisseling en ontwikkeling. Je kunt ook lid worden van de UCD International Students 'Society, die een scala aan sociale en culturele evenementen organiseert, zoals weekendtrips naar Galway en de Cliffs of Moher, pubuitjes en ontbijtclubs.

Kosten

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Lente 2020

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Lente 2020 $ 17.330 $ 4.240 $ 230 $ 21.800

Academiejaar

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Academiejaar $ 31.175 $ 9735 $ 455 $ 41.365

Beurzen en hulp

Programma-specifieke beurzen

John Gearen Need-Based Dublin of Developing Regions Scholarship

Tot $ 1.000; jaarlijks toegekend aan 2 studenten.

John Gearen, lid van de IES Abroad Board of Directors gedurende vele jaren en afgelopen zes jaar voorzitter van de Board, is een vooraanstaande advocaat in onroerend goed en Rhodes Scholar die betrokken is bij tal van filantropische doelen. De heer Gearen heeft deze beurs genereus opgezet om studenten te ondersteunen die interesse hebben om te studeren aan een IES Abroad Center in een ontwikkelingsregio van de wereld (Argentinië, Chili, China, Ecuador, Ierland, Marokko of Zuid-Afrika).

Robert McNeill Need-Based International Business Scholarship

Tot $ 3.000; jaarlijks toegekend aan 2 studenten

Deze beurs is genoemd ter ere van Robert McNeill, 25 jaar lid van de Raad van Bestuur van IES Abroad (6 jaar als voorzitter). Open voor studenten die interesse hebben in internationaal zakendoen. Majors kunnen management, marketing, economie, financiën, internationale relaties en sociale en gedragswetenschappen zijn.

Studeer in het buitenland voor toekomstige ingenieurs

Tot $ 10.000; jaarlijks toegekend aan 6 studenten.

De Study Abroad Scholarship for Future Engineers is opgericht door een anonieme donor om meer technische studenten aan te moedigen om de verrijkende, levensveranderende ervaring van studeren in het buitenland te hebben.

Ons centrum

Het IES Abroad Dublin Centre is gevestigd in een Victoriaans rood bakstenen gebouw dat oorspronkelijk een postkantoor was en volledig is gerenoveerd. Het centrum ligt op loopafstand van St. Stephen's Green en Trinity College.

Kenmerken omvatten:

 • Supersnel internet, toegang tot printer, fotokopieerapparaat en scanner
 • Een studentenlounge met studiebureaus
 • 4 laptops en 2 desktops
 • klaslokalen
 • Een kleine bibliotheek en een reisplanningsgebied
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Lees meer

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Lees Minder
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlijn , Buenos Aires , Kaapstad , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londen , Madrid , Milaan , Nagoya , Nantes , New York , Leuk , Parijs , Oxford , Quito , Rabat , Rome , Salamanca , Santiago , Sjanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wenen , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Meer Minder