Documentaire - Jaarprogramma

Prague Film School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Documentaire - Jaarprogramma

Prague Film School

De documentaire filmproductie programma in Praag Film School richt zich op het ontwikkelen van het verhaal te vertellen vaardigheden van leerlingen door middel van zowel intensief praktisch werk en de theorie en analyse. Narratieve technieken worden aangescherpt door middel van dramaturgie, regie en documentaire scenario-ontwikkeling curricula, steunend op een rijke pool van internationale en historische documentaires oversteken van thema's en genres. Esthetische, zijn technische en ambachtelijke vaardigheden ingeprent door middel van praktische cursussen over verlichting, cinematografie, montage en geluid.

In het eerste semester Documentaire Production natuurlijk, studenten volledig tal schieten opdrachten om spreekvaardigheid in film grammatica, cameratechniek en editing ideologie en praktijk te ontwikkelen. Lezingen, demonstraties, screenings, en analytische oefeningen vormen de basis voor het veldwerk.

Onderwerpen zijn onder meer

  • Documentaire camera en dekking technieken - interviewen technieken - Onderzoek - Preproductie - Documentaire thema's en genres - Documentaire verhaal structuur en analyse - Standard productie praktijken en organisatie - Documentaire Ethiek - Authorship / Voice in Documentaire Oefeningen zijn geschoten, zowel in als buiten de klas op bijna een wekelijkse basis. Elke student zal ook produceren en leiden van een 7-minuten durende documentaire korte film over een onderwerp van zijn / haar eigen keuze.

Gespecialiseerde cursussen in Editing en Cinematografie zijn de andere belangrijke onderdelen van het programma. Studenten leren bewerken op Avid Xpress HD, en te leren schieten en verlichting theorie een heel scala van formaten, waaronder Canon 5D, Sony HD en RED.

In aanvulling op de praktische component van de cursus, zal de documentaire programma putten uit een rijke pool van internationale en historische documentaires oversteken van thema's en genres die de student met een gevarieerd palet van documentaire stijlen, technieken en benaderingen ze kunnen toepassen op hun eigen werk.

Tweede semester - DOCUMENTAIRE

In Geavanceerde Documentaire Production, richten we ons op diepte-ontwikkeling en de pre-productie van het diploma film, terwijl ook oriënteren de leerlingen om de "echte wereld" van de professionele documentaire.

Studenten volledig wekelijkse opdrachten voor instructeur en peer review, en leren om een ​​dwingende voorstel & Treatment schrijven. Elke student produceert en regisseert zijn / haar diploma film - een 15-minuten durende documentaire - en bemanningen aan projecten klasgenoten. Door middel van uitgebreide brainstormen en pitching sessies, studenten ook de cursus gewapend met een portfolio van critiqued project ideeën om verder te ontwikkelen en een realiteit te maken na afloop van het programma te verlaten.

Deze cursus wordt aangevuld door de Documentary Workshop, een praktijkgericht vak waarin de studenten verder hun technische vaardigheden te ontwikkelen door middel van wekelijkse fotograferen en bewerken van oefeningen. Onderwerpen zijn onder kunnen zijn: - Advanced Interview Technieken - Documentaire Re-enactments - Het gebruik van Archiefmateriaal - Mid Term Portret - Schieten met meerdere camera's - Green Screen Special seminars op het gebied van documentaire film het bedrijfsleven worden ook aangeboden. Internationale gastsprekers worden uitgenodigd naar Praag om een ​​lezing over: - Juridische Zaken - Budgettering - Financiering - Crowd Funding, Co-Production and Other - Film Festivals - Verkoop Het belangrijkste onderdeel van het tweede semester en inderdaad het hele jaar documentaire cursus is het diploma film - die van broadcast kwaliteit moet zijn.

Deadline

voor het voorjaar van 2015 de programma's:

8 december 2014

voor het Jaar and Fall Semester programma's:

  • Vroeg-Actie Deadline: 8 december 2014 - Final Deadline: 23 februari 2015

KOSTEN

  • Collegegeld: 14.900 Euro - Equipment Prijs: 900 euro [geldt niet voor handelend filmprogramma]
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 7, 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,900 EUR
Information
Deadline
Jan. 31, 2018
Early Action Application Deadline: December 1, 2017
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Sept. 7, 2018
Aanmeldingslimiet Jan. 31, 2018
Early Action Application Deadline: December 1, 2017
Einddatum Mei 25, 2019
Dates
Sept. 7, 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Jan. 31, 2018
Early Action Application Deadline: December 1, 2017
Einddatum Mei 25, 2019
Price
collegegeld