Lees de Officiële Beschrijving

De focus van het onderwijs op het uitsnijden en productie Direktrice ligt in de professionele voorbereiding van de bezuinigingen op de kleding van vrouwen. Ze verwerven van kennis en vaardigheden in het snijden technische vakken - van Passform exacte reden dwars door de creatieve ontwikkeling interface om de productie-ready-interface set. Daarnaast train je je gevoel voor verhoudingen en leren om aanvallen te evalueren en te optimaliseren. Alle secties in 1: 1 gerealiseerd en gecontroleerd op basis van Ness Elan monsters voor de pasvorm en nauwkeurigheid ontwerp. zal de praktische opleiding via computer interface en textiel-technologie aan te vullen. Kleine groepen garanderen individuele zorg en ondersteuning van je persoonlijke vaardigheden in modern uitgeruste werkplaatsen en vergaderzalen. Praktisch curriculum aangevuld met projecten zoals draperen, mode tekenen en kopiëren bezuinigingen.

vooruitzichten op een baan

De training wordt afgesloten, afhankelijk van uw individuele eisen met een examen voor de Kamer van Koophandel en een certificaat van de Kamer van Koophandel of met een AMD-certificaat. Sinds meer dan 28 jaar, AMD vormen met groot succes te snijden en de productie direct Ricen, waardoor afgestudeerden een professional start in de mode-industrie. Afgestudeerden zijn voor bedrijven zoals Alexander McQueen, lala Berlijn, Annette Gortz Berlijn, Gerry Weber en H

De kans op een baan gevarieerd. Afgestudeerden werken in binnen- en buitenland in de kwaliteit ontwikkeling, creatieve eerste snede, product management, toezicht op de productie of in kleine workshops met een breed scala aan verantwoordelijkheden. Zelfs de weg naar onafhankelijkheid staat open - sommige afgestudeerden hebben hun eigen label begonnen.

toepassing

Training voor gevorderde loopbaanperspectief. We zijn blij u te ontmoeten. Als u een training voor het bewerken en productie uitbaatster bij de AMDAkademie Fashion

Onze trainingen voor het bewerken en productie uitbaatster in Hamburg begint elk jaar in oktober / november. Voor de laatste shot, nodigen wij u uit om een ​​selectie dag, waardoor de praktische technische en algemene kennis controleert en is een onderlinge indruk. U heeft de mogelijkheid van het verkrijgen van gedetailleerde informatie over de opleiding in de vorm en inhoud oogpunt en maak kennis met ons en onze locatie weten die dag.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Zulassungsvorausetzungen

  • althans hoofd- of Realschulabschluss
  • beroepsopleiding als Schneider (in) of ervaring op het gebied sectie, productie
  • toe te passen, zoals een begeleidende brief en een CV
Opleiding te volgen in:
Duits

Zie 3 andere vakken van AMD Akademie Mode & Design »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Nov. 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Prijs
625 EUR
per maand.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Nov. 2019
Aanmeldingslimiet

Nov. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum