Diploma in Turkije

Beste Diploma Programma's in Turkije 2019

Master

Een Diploma fungeert als bewijs dat een student een leerprogramma op een bepaald gebied heeft afgerond. Diploma's worden gebruikt om een ​​gerichte baan te krijgen of ga naar een hoger niveau van de studie met betrekking tot hetzelfde onderwerp.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Diploma's in Turkije

Lees meer

Fashion marketing diploma

LaSalle College Istanbul
Campus Voltijd 2 jaar February 2019 Turkije Istanboel

Als u zaken-savvy, hebben een passie voor mode en een creatieve geest, zal LaSalle College İstanbul's Fashion Marketing Programma je talent te nemen naar het volgende niveau. [+]

Fashion Marketing Diploma

Als u zaken-savvy, hebben een passie voor mode en een creatieve geest, zal LaSalle College İstanbul's Fashion Marketing Programma je talent te nemen naar het volgende niveau.

Afgestudeerden van dit programma niet alleen kopen, verkopen en promoten van mode-producten, maar ook het grijpen van de fundamenten van de mode-industrie, manipuleren huidige computer software applicaties gebruikt in het veld en produceren van professionele visuele displays.

Leraren van dit programma zijn ook professionals in het veld en zijn in staat om studenten inzicht te geven in de huidige realiteit van de werkplek. Vanuit de lokale industrie aan de internationale arena, mode merchandisers werken voor kleding detailhandelaren of groothandelaren te ontwikkelen, te analyseren en implementeren van effectieve manier marketing strategieën.... [-]


Fashion design diploma

LaSalle College Istanbul
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Turkije Istanboel

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! [+]

Fashion Design Diploma

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! Van het produceren van een mode-concept om te zetten in een uitstekende kleding en het promoten van uw eigen modecollectie, zal dit programma u door elke fase van het ontwerp.

Onze docenten, die zijn professionals in het veld, train je aan de eisen van deze zeer concurrerende en klinken industrie geconfronteerd. Afgestudeerden zijn in staat om hun vaardigheden te tonen door het samenstellen van modeshows en het deelnemen aan zowel lokale als internationale mode-ontwerp wedstrijden.

Programma overzicht

Deze Fashion Design programma bestaat uit 6 semesters, 15 weken per semester voor een totaal van 90 weken.... [-]


Interieur diploma

LaSalle College Istanbul
Campus Voltijd 2 jaar February 2019 Turkije Istanboel

De Interior Design Program bij LaSalle College İstanbul zal u de vaardigheden te geven aan een carrière als een interieur ontwerper na te streven! [+]

Interior Design Diploma

Ben je over het interieur gepassioneerde? Heeft u voldoende design concepten in gedachten hebben als je kijkt naar een ruimte? Als dat zo is, zal de Interior Design Program bij LaSalle College İstanbul u de vaardigheden te geven aan een carrière als een interieur ontwerper na te streven!

Dit programma zal u van de basisprincipes en de elementen van het ontwerp tot de volledige renderings in Photoshop en AutoCAD. Tijdens je studie werk je met verschillende vormen, kleuren, texturen, materialen en verlichting om interieurs te ontwerpen.

Deze interieur cursussen zal ook uw vaardigheden te ontwikkelen om het ontwerp theorie en materiaal en meubels specificaties om 2D- en 3D-plannen te maken te nemen. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om een ​​van de weg drie carrièremogelijkheden volgen: particuliere, commerciële en institutionele vormgeving.... [-]