Diploma in Toerisme en Hospitality

Beste 76 Diploma's in Toerisme en Hospitality 2018

Toerisme en Hospitality

Diploma's bieden studenten een optie wanneer de tijd kort is, of wanneer het individu hoopt om snel in een carrière. Deze programma's bieden doorgaans een intense en uitgebreide studie van de onderwerpen die de kennis en vaardigheden die afgestudeerden nodig hebben op de arbeidsmarkt te bieden. Een diploma programma wordt vaak afgerond na één of twee jaar werk en studie.

Wat is een diploma in Toerisme en Hospitality programma? Studenten in dit programma de ontwikkeling van de vaardigheden en de kennis die ze nodig hebben om te slagen in het reizen, toerisme en horeca. Studenten ontwikkelen computervaardigheden, toetsing verkoop en marketing technieken, leren over bestemming keuzes, en toezicht houden op de motiverende factoren en reistrends van toeristen. Studenten kunnen ook leren om de meest effectieve research tools gebruiken of tour pakketten.

Er zijn een aantal belangrijke voordelen voor het invullen van dit soort programma's.Afgestudeerden zijn bereid om snel te verhuizen naar hun gekozen velden met de vaardigheden die nodig zijn om te slagen en voorhand. Het korte programma bloot studenten aan professionals en experts in het veld, waardoor studenten om te beginnen met een netwerk van collega's en sponsors te ontwikkelen.

Er zijn veel scholen gevestigd in de hele wereld die dit programma aan te bieden. Omwille van deze diversiteit, de kosten verbonden aan collegegeld en benodigdheden variëren veel. Voor specifieke informatie over de kosten, moeten aspirant-studenten individueel contact met de scholen.

Er zijn veel voldoening en interessante carrières beschikbaar zijn voor afgestudeerden van dit programma. Er zijn banen in het toerisme, zoals marketing, promotie, hospitality, en human resources. Andere kansen op werk door reizen counseling, cruise lijn service aan de gasten, hotel en autoverhuur, en luchtvaartmaatschappij klantenservice of begeleiders. Zodra een baan positie wordt verdiend, zijn er vaak veel kansen voor de afgestudeerde te bevorderen en zijn of haar carrièremogelijkheden uit te breiden.

Die individuen die hopen om gelden voor een diploma in Toerisme en Hospitality programma kan meer informatie vinden in de volgende lijsten te vinden. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Diploma of Business - Travel and Tourism

Macleay College
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2018 Australië Sydney Melbourne +2 more

Our Diploma of Business Management specializing in Travel and Tourism covers all the practical skills you need to land a great job in the travel and tourism industry.

[+]

Our Diploma of Business Management specialising in Travel and Tourism covers all the practical skills you need to land a great job in the travel and tourism industry. You’ll learn about the current and future direction of tourism, the laws that affect the industry, the A to Z of codes used in airline reservations, ticketing, eco and specialist tourism.

You’ll get to visit a local travel consultant or a major tour operator and learn about how a travel agency operates. You will gain a broad overview of how to work successfully in business or even set up a business of your own, through the skills gained from entrepreneurship projects.

During the final trimester, you’ll take part in our internship placement program. It is an excellent opportunity to build your professional network whilst applying all of the practical knowledge you’ve gained throughout the course.... [-]


Diploma in Hotel Operations

The International School of Hospitality
Campus of Online Voltijd 315 uur Verenigde Staten Las Vegas

[+]

KEY PROGRAMMA ONDERWERPEN: Om het Diploma in Hotel Operations ontvangen, moeten de studenten te voltooien en passeren een reeks van vier cursussen in het curriculum, in totaal 35 kwartaal credits, 31,5 CEU.

Een totaal van 105 uur Externship over de vier gangen gebied is vereist. Online studenten kunnen contact opnemen met de school voor hulp bij het regelen van een Externship in Las Vegas of op het verzoek om een ​​introductie brief voor een Externship in hun thuisstad. Elk semester, meer dan 1.000 uren van Externship mogelijkheden worden verstrekt aan studenten.

Hotel Operations

[-]

Diploma In De Internationale Toerisme En Hospitality Management

EEC-ITIS Malta Tourism and Languages Institute
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Malta San Ġwann

Het programma is academisch en professioneel gericht en biedt specifieke kennis van toerisme en horeca, en omvat specifieke gebieden in het management van toerisme in zaken van financiën, human resources, faciliteiten en activiteiten, alsmede in bestemmingsmarketing. [+]

Doelgroep

De cursus is als volgt een gelegenheid voor verschillende doelgroepen

Individuen ofyoung personen die op zoek zijn naar een carrière in toerisme en gastvrijheid Iedereen die al in de branche werkzaam is of door hun eigen onderneming dienstverlenende diensten aanbiedt en die hun carrièremogelijkheden willen verbeteren, terwijl hun kennis, schillen en competenties op het gebied worden bijgewerkt. Dringende ondernemers die hun eigen bedrijf op het gebied van toerisme en gastvrijheid willen openen. Toelatingseisen 17 jaar en ouder Succesvolle afronding van een goedgekeurde secundaire of tertiaire opleiding of tenminste 3 jaar werkervaring in de toerismebedrijf, plus succesvol afronden van een interviewproces om de geschiktheid voor deze opleiding te bepalen. Het interview zal bestaan ​​uit een aantal vragen met betrekking tot de toeristische industrie die de student in staat zou moeten stellen om te beantwoorden, zodat de aanvrager de kennis van de werkervaring op de hoogte heeft gesteld. Bewijs van Engelse taalvaardigheid, algemene scores in een of meer van de volgende: IELTS Academisch: 5.5, TOEFL Papier: 525, TOEFL Internet: 72, Pearson JETSET: niveau 5, Cambridge CAE: B2 Algemeen beoordelingsbeleid en procedures ... [-]

Diploma In Hospitality Management

American Center for Education
Campus Voltijd Deeltijd 8 - 12 maanden August 2018 Singapore

De HM cursussen richten zich op zowel de theoretische als de praktische aspecten van de specialiteit gastvrijheid, om onze studenten relevante kennis te geven die hen kunnen helpen hun dromen te realiseren om toekomstige carrières in de spannende horeca te belonen. [+]

De HM cursussen richten zich op zowel de theoretische als de praktische aspecten van de specialiteit gastvrijheid, om onze studenten relevante kennis te geven die hen kunnen helpen hun dromen te realiseren om toekomstige carrières in de spannende horeca te belonen. Afgestudeerden in het management van gastvrijheid gaan verder naar functies zoals hotel algemeen directeur, huishouding / onderhoud directeur, hotel verkoop en marketing directeur, banket / catering manager, restaurant / bar manager, casino operaties en evenement management. Een student kan zich inschrijven voor inschrijving in een bacheloropleiding in International Hotel & Resort management of een gerelateerd programma.

Toelatingseisen ... [-]

Centre Of Excellence In Wijneducatie En Butler-diploma Voor Kelderbeheer

International Montreal Butler Academy
Campus Voltijd 13 weken January 2018 Canada Montréal

CEWECM-IMBA, is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy. Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard Sagala, is dit eersteklas butler wijntraining en kelderbeheerprogramma een uniek en onderscheidend kenmerk van de IMBA. [+]

KELDERBEHEER

CEWECM-IMBA , is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy.

Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard Sagala, is dit eersteklas butler wijntraining en kelderbeheerprogramma een uniek en onderscheidend kenmerk van de IMBA.

Naast hun butlerdiploma en na het behalen van de WSET-examens, krijgen de studenten het Level Two en Level Three Advanced Certificate van de wereldwijd toonaangevende Britse Wine and Spirit Education Trust (WSET *).

Zodra de WSET-training is voltooid, leren de studenten de Alfred Sommelier kelderbeheersoftware onder de knie te krijgen, een professionele tool die speciaal is aangepast aan de hoge normen van de IMBA-academie en hun klanten. Of het nu voor beleggingsdoeleinden is of gewoon voor plezier, de technieken voor kelderbeheer zullen geschikt zijn voor alle toekomstige IMBA-alumni-werkgevers.... [-]


Diploma Hotelmanagement

MAHSA University
Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Maleisië Selangor Kuala Lumpur +1 more

[+]

Toelatingseis Eten en drinken manager [-]

Diploma In De Internationale Hotel Management

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Campus Voltijd 5 semesters September 2018 China Sjanghai

De sleutel tot uw carrière in gastvrijheid Pas uw educatieve reis aan en neem de eigendom van uw opleiding met een diploma in International Hotel Management. [+]

LEERBENADERING Ervaring in de praktijk is een waardevol onderdeel van je opleiding in Les Roches, omdat je je geconfronteerd met uitdagingen die je ook tijdens je professionele carrière tegenkomt.

Ervarend leren zal u in staat stellen deze uitdagingen te identificeren en te overwinnen.

CURRICULUM Ons curriculum versterkt de academische studie van fundamentele gastvrijheid met praktische lessen en professionele ervaring.

Als u bijvoorbeeld keukenplicht doet, gaat uw leer verder dan culinaire kunst. Je leert teammanagement, logistiek en financiele planning. U ontwikkelt inzetbaarheidsvaardigheden, zoals flexibiliteit, probleemoplossing, communicatie, timekeeping en precisie. U krijgt de kans om deze management- en leiderschapsvaardigheden in actie te zetten tijdens uw twee internationale stageplaatsen - in elke sector of industrie, in bijna elk land in de wereld.... [-]


Intensieve Cordon Bleu Diploma

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 6 maanden April 2018 Verenigd Koninkrijk Woking

Deze cursus is bedoeld voor degenen die hebben een aantal eerdere koken ervaring. Dit kan ofwel beroepservaring of gewoon koken thuis. Hoe dan ook, de cursus vordert in een sneller tempo dan de drie term natuurlijk, en de studenten wordt verwacht dat zij in staat zijn om een ​​iets meer druk en intensieve leeromgeving tolereren. [+]

De Tante Marie Intensive Cordon Bleu Diploma is geschikt voor ervaren koks die hun fundering vaardigheden te verbeteren en krijgen een beroepskwalificatie in de keuken.

Onze Cordon Bleu Diploma is een internationaal erkend diploma dat is de norm in de wereldwijde culinaire opleiding sinds de oprichting in 1954. Deze intensieve twee term cursus behandelt hetzelfde curriculum en kent dezelfde kwalificatie als onze drie term natuurlijk, maar wordt uitgevoerd in een sneller tempo voor meer volwassen studenten die een aantal eerdere koken ervaring en zijn in staat om te reageren op de druk van intensief leren.

Wat je leert

De Intensive Cordon Bleu Diploma begint met dezelfde basis inleiding tot het werken in een professionele keuken als de drie term Diploma, maar vordert in een veel sneller tempo. Studenten op de intensieve cursus wordt daarom verwacht dat in staat zijn om een ​​meer onder druk leeromgeving tolereren en worden geconcentreerd en betrokken vanaf het begin van de cursus. Vanaf het eerste dag aan de Academie, zul je beginnen te werken door middel van de vele veelzijdige recepten in uw Tante Marie Diploma receptbestand, leren en ontwikkelen van koken vaardigheden en technieken aan de hoogste normen.... [-]


Diploma In Reizen, Toerisme En Hospitality Management (uitgereikt Door Management Development Instituut Van Singapore)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Campus Voltijd Deeltijd 7 - 12 maanden August 2018 Singapore

Dit programma is ontworpen voor mensen die streven naar een carrière te beginnen op het gebied van reizen, toerisme en hospitality management of wilt u een grotere verantwoordelijkheid te nemen in een van de vele nevendienst industrieën maar missen de beroepsopleiding en wensen om hun vaardigheden formeel erkend hebben . De deelnemers zullen een geïntegreerde kennis van de beste praktijken in de branche en de activiteiten van het verwerven van ... [+]

Dit programma is ontworpen voor mensen die streven naar een carrière te beginnen op het gebied van reizen, toerisme en hospitality management of wilt u een grotere verantwoordelijkheid te nemen in een van de vele nevendienst industrieën maar missen de beroepsopleiding en wensen om hun vaardigheden formeel erkend hebben . De deelnemers zullen een geïntegreerde kennis van de beste praktijken in de branche en de activiteiten van de reizen, toerisme en hospitality-industrie te verwerven.

Dit programma omvat excursies en hands-on practicum. De campus heeft een Hospitality Training Centre (Tropical Breeze) in een hotel setting die maakt het leren realistischer voor de deelnemers.

Beoordelingsmethoden ... [-]

Diploma In Avontuurlijk Toerisme

Toi Ohomai Institute of Technology
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar July 2018 Nieuw-Zeeland Rotorua +1 more

Leer de vereiste voor het begeleiden van avontuurlijk toerisme ventures vaardigheden. Met name de vakgebieden zijn: raften vaardigheden; kajakken op zee; touwen; ankers en touw vaardigheden; mountain vaardigheden en reis leiderschapsvaardigheden. [+]

doel programma

Dit diploma biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het begeleiden van avontuurlijk toerisme ventures. Met name de vakgebieden zijn: raften vaardigheden; kajakken op zee; touwen; ankers en touw vaardigheden; mountain vaardigheden en reis leiderschapsvaardigheden.

Award informatie

inbegrepen kwalificaties

Om de toekenning van de Diploma in Adventure Tourism studenten te bereiken moet een totaal van 120 studiepunten, inclusief passeren:

60 verplichte studiepunten; 30 studiepunten uit de Options List; en 30 electieve credits op niveau 4 of hoger. Kennis en vaardigheden die je zal winnen

Afgestudeerden zullen in staat zijn om:... [-]


Diploma In Hospitality & Tourism Management

KAGC College
Campus Voltijd 7 semesters Open Inschrijving Maleisië Kuala Lumpur

De Diploma in Hospitality & Tourism Management programma wordt ingezet op een uniek leermoment in de gecombineerde disciplines van gastvrijheid, toerisme en management. Studenten die het programma zal worden blootgesteld, zowel in de horeca en toerisme-industrie, alsook aan de state-of-the-art technologieën die worden gebruikt in het gebied van economie, management en marketing. [+]

De Diploma in Hospitality & Tourism Management programma wordt ingezet op een uniek leermoment in de gecombineerde disciplines van gastvrijheid, toerisme en management. Studenten die het programma zal worden blootgesteld, zowel in de horeca en toerisme-industrie, alsook aan de state-of-the-art technologieën die worden gebruikt in het gebied van economie, management en marketing.

Door het invullen van deze cursus worden de studenten in staat zal zijn om:

Vertrouwd te maken met de noodzakelijke principes van management en service-normen. Leren en oefenen diverse aanverwante posities in restaurants, hotels, resorts, pretparken en de keukens. Een breed scala van banen en carrièremogelijkheden bestaan ​​binnen het veld. Cursus Modules ... [-]

Diploma In Gastvrijheid - Hotel Operations Management

Suzhou Centennial College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 China Suzhou

Het Hospitality - Hotel Operations Management programma biedt u de zakelijke vaardigheden en verstand om te werken in een breed scala van gebieden binnen deze veelzijdige industrie. Onder deze gebieden behoren receptiebeheer, huishoudelijke activiteiten, voedsel- en drankbeheer en planning van menselijke hulpbronnen. [+]

Credential: Diploma Programma Lengte: 2 jaar / 4 semesters

Het Hospitality - Hotel Operations Management programma biedt u de zakelijke vaardigheden en verstand om te werken in een breed scala van gebieden binnen deze veelzijdige industrie.

Onder deze gebieden behoren receptiebeheer, huishoudelijke activiteiten, voedsel- en drankbeheer en planning van menselijke hulpbronnen.

Professionals in de industrie leiden uw cursussen Hotel Operations Management in hotelkamers op campus, evenals in een evenementencentrum en restaurant. Naast hands-on cursussen, neemt u ook deel aan een 14-weken bedrijfsplaatsplanning die u toelaat om werkelijke wereldervaring te krijgen. Deze programma functie zorgt ervoor dat je echt gewild bent voor werkgelegenheid bij afstuderen.... [-]


Nsia Diploma In Hospitality Management

NSIA - The Professional Hospitality Academy
Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Nieuw-Zeeland Auckland

Afgestudeerden zullen een algemeen begrip van de belangrijkste aspecten van de horeca, met inbegrip van een grondige kennis in levensmiddelen en dranken, gastheer verantwoordelijkheden, keuken grondstoffen, catering nutsbedrijven, en hospitality management hebben. [+]

Niveau 5

Afgestudeerden zullen een algemeen begrip van de belangrijkste aspecten van de horeca, met inbegrip van een grondige kennis in levensmiddelen en dranken, gastheer verantwoordelijkheden, keuken grondstoffen, catering nutsbedrijven, en hospitality management hebben.

Zij zullen ook een opleiding krijgen in voedselveiligheid, toezicht, customer service, eten en drinken, gastvrijheid bediening, en de personeelsbezetting vaardigheden en kennis die nodig is voor leidinggevende functies in de horeca. Afgestudeerden kunnen direct in het personeelsbestand in te voeren of kan verdere studie op een hoger niveau in Hospitality of Hotel Management te overwegen.

... [-]


Gastvrijheid En Service Management Diploma Programma

Inlingua Victoria College of Languages
Campus Voltijd 6 maanden Open Inschrijving Canada Victoria

Door dit 6 maanden diploma programma te voltooien, krijgen de studenten een diploma en verwerven kennis in de horeca en de dienstensector door te leren van top professionals en instructeurs van de industrie. [+]

Door het volgen van dit 6 maanden durende diplomaprogramma ontvangen studenten een diploma en verwerven ze kennis in de horeca en dienstverlenende sector door te leren van topprofessionals en instructeurs. Studenten krijgen de Canadese werkervaring op het gebied van toerisme en gastvrijheid, en krijgen een diploma van inlingua Victoria die PTA is geaccrediteerd.

Voltijd: 24 uur / week: ma-do 9.00 uur - 14.45 uur, vrijdag 9.00 uur - 13.45 uur

[-]

Diploma Van Hospitality

Australian College of Applied Education
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar January 2018 Australië Perth +1 more

Gedurende het Diploma van Hospitality vind je jezelf in verschillende leeromgevingen met inbegrip van onze volledig uitgeruste training bar en het restaurant, 'real life' stage en onze training hotel front. Het Diploma van Hospitality integreert onderzoek met nationaal geregistreerde beroepsonderwijs eenheden u te voorzien van de vaardigheden en kennis te gedijen in de horeca. [+]

1 jaar Full Time; Deze cursus is ook beschikbaar Part time

Planning en uitvoering staan ​​voorop en dit programma heeft een sterke focus op management vaardigheden met een gerichte aanpak diensten geldt dit direct aan de brede bedrijfsvoering van internationale hotels en resorts.

De horeca is snel-faced en snel groeiende. Met een tekort aan vaardigheden in de hele industrie is dit de perfecte tijd om te studeren en krijgen de vaardigheden die nodig zijn om een ​​voorspoedige carrière te beginnen.

Gedurende het Diploma van Hospitality vind je jezelf in verschillende leeromgevingen met inbegrip van onze volledig uitgeruste training bar en het restaurant, 'real life' stage en onze training hotel front. Het Diploma van Hospitality integreert onderzoek met nationaal geregistreerde beroepsonderwijs eenheden u te voorzien van de vaardigheden en kennis te gedijen in de horeca.... [-]