Diploma in Toerisme en Hospitality

Beste 77 Diploma's in Toerisme en Hospitality 2018/2019

Toerisme en Hospitality

Diploma's bieden studenten een optie wanneer de tijd kort is, of wanneer het individu hoopt om snel in een carrière. Deze programma's bieden doorgaans een intense en uitgebreide studie van de onderwerpen die de kennis en vaardigheden die afgestudeerden nodig hebben op de arbeidsmarkt te bieden. Een diploma programma wordt vaak afgerond na één of twee jaar werk en studie.

Wat is een diploma in Toerisme en Hospitality programma? Studenten in dit programma de ontwikkeling van de vaardigheden en de kennis die ze nodig hebben om te slagen in het reizen, toerisme en horeca. Studenten ontwikkelen computervaardigheden, toetsing verkoop en marketing technieken, leren over bestemming keuzes, en toezicht houden op de motiverende factoren en reistrends van toeristen. Studenten kunnen ook leren om de meest effectieve research tools gebruiken of tour pakketten.

Er zijn een aantal belangrijke voordelen voor het invullen van dit soort programma's.Afgestudeerden zijn bereid om snel te verhuizen naar hun gekozen velden met de vaardigheden die nodig zijn om te slagen en voorhand. Het korte programma bloot studenten aan professionals en experts in het veld, waardoor studenten om te beginnen met een netwerk van collega's en sponsors te ontwikkelen.

Er zijn veel scholen gevestigd in de hele wereld die dit programma aan te bieden. Omwille van deze diversiteit, de kosten verbonden aan collegegeld en benodigdheden variëren veel. Voor specifieke informatie over de kosten, moeten aspirant-studenten individueel contact met de scholen.

Er zijn veel voldoening en interessante carrières beschikbaar zijn voor afgestudeerden van dit programma. Er zijn banen in het toerisme, zoals marketing, promotie, hospitality, en human resources. Andere kansen op werk door reizen counseling, cruise lijn service aan de gasten, hotel en autoverhuur, en luchtvaartmaatschappij klantenservice of begeleiders. Zodra een baan positie wordt verdiend, zijn er vaak veel kansen voor de afgestudeerde te bevorderen en zijn of haar carrièremogelijkheden uit te breiden.

Die individuen die hopen om gelden voor een diploma in Toerisme en Hospitality programma kan meer informatie vinden in de volgende lijsten te vinden. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Nieuw-Zeeland Diploma in Hospitality Management (niveau 6)

NZMA
Campus Voltijd 80 weken October 2018 Nieuw-Zeeland Auckland

Dit programma is ideaal als je je richt op een carrière in hospitality management, of als je al ervaring hebt met gastvrijheid in de voorhoede en je je carrière graag naar een hoger niveau wilt tillen en je wilt doorstromen naar management. [+]

80 weken

Dit 80 weken NZMA programma wordt aangeboden op Auckland Sylvia Park Campus in NZMA .

Wat zal ik leren?

Dit programma is ideaal als je je richt op een carrière in hospitality management, of als je al ervaring hebt met gastvrijheid in de voorhoede en je je carrière graag naar een hoger niveau wilt tillen en je wilt doorstromen naar management.

Programma-inhoud omvat:

De eerste helft van het programma bestaat uit klasgebaseerde modules, en in de tweede helft van het programma vergroot u de kennis en vaardigheden van uw hospitality-activiteiten door een voltijdse stage (geschiktheidseisen van toepassing) of campusgebaseerde modules.

Semester één:... [-]


Diploma in Hospitality Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Zwitserland Luzern

In het eerste jaar van de BA in Hotel- en Hospitality Management of Global Business Management, bestaat het Diploma in Hospitality Management uit een intensieve studieperiode van 6 maanden op de BHMS-campus in Luzern, Zwitserland, en een praktische betaalde trainingsperiode van 4- 6 maanden in de Zwitserse horeca. [+]

Programma:

Jaar 1 van het BA Hotel

Looptijd:

Een jaar

Beschikbaarheid:

Deze aanbieding is beschikbaar voor alle potentiële studenten.

Overzicht

In het eerste jaar van de BA in Hotel- en Hospitality Management of Global Business Management, bestaat het Diploma in Hospitality Management uit een intensieve studieperiode van 6 maanden op de BHMS-campus in Luzern, Zwitserland, en een praktische betaalde trainingsperiode van 4- 6 maanden in de Zwitserse horeca.

BHMS is lid van de Bénédict Zwitserland-groep van scholen, opgericht in 1928, wiens missie het is om volwassenenonderwijs te bieden aan mensen met een verlangen om te slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les. Sinds de accreditatie van de Diploma en Higher Diploma-programma's in Hospitality Management in 2003 door de Universiteit van Brighton, VK, hebben meer dan 1000 studenten met succes het Diploma-programma voltooid.... [-]


Diploma in Hospitality Business Management

Reeves College
Campus Voltijd 43 weken September 2018 Canada Calgary

De gastvrijheid en toerisme-industrie in Canada blijven groeien, aangezien het land in 2013 een van de 10 populairste reisbestemmingen ter wereld was. [+]

De gastvrijheid en toerisme-industrie in Canada blijven groeien, aangezien het land in 2013 een van de 10 populairste reisbestemmingen ter wereld was.

Reeves College Hospitality Business Management van Reeves College leidt studenten op om niet alleen uit te blinken in communicatie en klantenservice, maar ook in verkoop- en marketingstrategieën voor de horeca; eten en drinken; huishouding en personeelsbeheer; en meer. Studenten studeren af ​​met de hands-on training die ze nodig hebben om te slagen in deze diverse industrie waar ze kansen kunnen zoeken als hotel, logies, attracties of restaurantmanager.

[-]

Diploma of Hospitality Management

Ad Astra Institute
Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Australië Melbourne

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van zeer bekwame senior operators die een breed scala aan gastvrijheidvaardigheden gebruiken, gecombineerd met leidinggevende vaardigheden en degelijke kennis van de industrie om de hospitality-activiteiten te coördineren. Ze opereren onafhankelijk, hebben verantwoordelijkheid voor anderen en nemen een reeks operationele zakelijke beslissingen. [+]

Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van zeer bekwame senior operators die een breed scala aan gastvrijheidvaardigheden gebruiken, gecombineerd met leidinggevende vaardigheden en degelijke kennis van de industrie om de hospitality-activiteiten te coördineren.

Ze opereren onafhankelijk, hebben verantwoordelijkheid voor anderen en nemen een reeks operationele zakelijke beslissingen.

Toelatingseisen (internationale studenten)

Aanvragers moeten laten zien dat ze aan een van de volgende toegangscriteria voldoen:

Engelse taalvaardigheid gelijk aan IELTS 5.5;18 jaar of ouder;Voldoe aan de echte tijdelijke toetreder (GTE) criteria van het Australian Department of Immigration's (DIBP) voor een studentenvisum (subklasse 500);Voltooiing van het Australische jaar 11 (voortgezet onderwijs) of het equivalent in het buitenland; OFAantoonbare vaardigheden verworven door werkervaring; OFWerkzaam in een relevante functie met de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven; OFDemonstreer via een toelatingsgesprek, persoonlijk of per telefoon, dat zij over de vaardigheden en het vermogen beschikken om in de cursus te slagen.... [-]

Culinaire en gastvrijheidstage

Culinary Institute of Israel
Campus Voltijd 6 - 12 maanden January 2019 Israël Tel Aviv

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteund door een vooraanstaande vakschool, met een praktische stage bij grote hotels. [+]

Dit is een persoonlijk loopbaanontwikkelingsprogramma dat culinaire loopbaanstudies combineert met een van de exclusieve gastronomische kookscholen van Israël, ondersteund door een vooraanstaande vakschool, Ort Dan Gourmet , met een praktische stage bij grote hotels.

Tel Aviv is de grootste metropool van Israël en staat wereldwijd bekend om zijn culturele evenementen, bruisend nachtleven, zandstranden, LGBT-vriendelijkheid en natuurlijk een geweldige culinaire scene. In 2018 kreeg de stad de bijnaam Vegan Nation vanwege zijn variëteit en innovatie met veganistisch voedsel.

Ort Dan Gourmet

Hier is een unieke gelegenheid om de culinaire kunsten die zich richten op Israëlische, Midden-Oosterse en Mediterrane koosjer keukens verder te bestuderen en je vaardigheden en vaardigheden als stagiair te oefenen in de grote 5-sterren hotels in Tel Aviv. Het programma bestaat uit wekelijkse theoretische en praktische culinaire lessen, meer dan 700 stageuren bij hotels, stationsrotatie (inclusief evenementen) en meer.... [-]


Diploma hotelmanagement

MAHSA University
Campus Voltijd 6 semesters January 2019 Maleisië Shah Alam Kuala Lumpur +1 more

[+]

Toelatingseis Eten en drinken manager [-]

Diploma in gastvrijheid - hotel operations management

Suzhou Centennial College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 China Suzhou

Het Hospitality - Hotel Operations Management programma biedt u de zakelijke vaardigheden en verstand om te werken in een breed scala van gebieden binnen deze veelzijdige industrie. Onder deze gebieden behoren receptiebeheer, huishoudelijke activiteiten, voedsel- en drankbeheer en planning van menselijke hulpbronnen. [+]

Credential: Diploma Programma Lengte: 2 jaar / 4 semesters

Het Hospitality - Hotel Operations Management programma biedt u de zakelijke vaardigheden en verstand om te werken in een breed scala van gebieden binnen deze veelzijdige industrie.

Onder deze gebieden behoren receptiebeheer, huishoudelijke activiteiten, voedsel- en drankbeheer en planning van menselijke hulpbronnen.

Professionals in de industrie leiden uw cursussen Hotel Operations Management in hotelkamers op campus, evenals in een evenementencentrum en restaurant. Naast hands-on cursussen, neemt u ook deel aan een 14-weken bedrijfsplaatsplanning die u toelaat om werkelijke wereldervaring te krijgen. Deze programma functie zorgt ervoor dat je echt gewild bent voor werkgelegenheid bij afstuderen.... [-]


Diploma in toerisme en gastvrijheid management

CSM Academy International
Campus Voltijd Deeltijd 8 - 12 maanden October 2018 Singapore

Succesvolle voltooiing van het Diploma in Toerisme en Hospitality Management leidt tot een Advanced Diploma in Toerisme en Hospitality Management om de kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen voor specifieke rollen in Toerisme en Hospitality. [+]

De huidige globalisering, versterkt door de snelle vooruitgang in technologieën - die het bereik van overzeese bestemmingen met lagere prijzen eenvoudiger maakt - resulteerde in de algehele toename van het programma Diploma in toerisme en gastvrijheidbeheer op basis van het resultaat van een informele marktonderzoek door de CSM Academy International om lokale en internationale studenten te voorzien van de nodige academische kennis van onderwerpen op het gebied van Toerisme en Hospitality Management, zodat ze in staat zijn om een ​​carrière in de Toerisme- en Horecabranche op te starten.

Succesvolle voltooiing van het Diploma in Toerisme en Hospitality Management leidt tot een Advanced Diploma in Toerisme en Hospitality Management om de kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen voor specifieke rollen in Toerisme en Hospitality.... [-]


Internationaal Hotel

ITM College and University Studies
Campus Voltijd 1 - 3 jaar November 2018 Oostenrijk Bad Vöslau

Het ITM programma is loyaal gebleven aan zijn vroegere succespraktijken door zich te concentreren op sterke praktische blootstelling en ervaring in combinatie met theoretische kennis. Dit is wat onze studenten vanaf dag één klaar maakt voor werk. Onze Alumni zweren de hands-on aanpak ondersteund hun binnenkomst en de daaropvolgende groei in hun beroepen. [+]

College programma

Je opstapje

Het ITM programma is loyaal gebleven aan zijn vroegere succespraktijken door zich te concentreren op sterke praktische blootstelling en ervaring in combinatie met theoretische kennis. Dit is wat onze studenten vanaf dag één klaar maakt voor werk. Onze Alumni zweren de hands-on aanpak ondersteund hun binnenkomst en de daaropvolgende groei in hun beroepen.

Short Track-vermelding voor HLW / HLT / HLF voor professionals

Je bent gekwalificeerd met een certificaat van de gastvrijheid / toerismeschool van de EU. Je hebt een A2 of B1 in het Duits, Frans of Spaans.

We kunnen je een lichtere studiestructuur aanbieden met toegang tot geavanceerde taalstudie, dus je zou studeren met jaar 2-studenten en het voordeel behalen dat je verder gaat dan je huidige status.... [-]


Centre of excellence in wijneducatie en butler-diploma voor kelderbeheer

International Montreal Butler Academy
Campus Voltijd 13 weken January 2019 Canada Montreal

CEWECM-IMBA, is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy. Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard Sagala, is dit eersteklas butler wijntraining en kelderbeheerprogramma een uniek en onderscheidend kenmerk van de IMBA. [+]

KELDERBEHEER

CEWECM-IMBA , is het Centre of Excellence in Wine Education en Cellar Management van de International Montreal Butler Academy.

Exclusief voor IMBA en gemaakt door Richard Sagala, is dit eersteklas butler wijntraining en kelderbeheerprogramma een uniek en onderscheidend kenmerk van de IMBA.

Naast hun butlerdiploma en na het behalen van de WSET-examens, krijgen de studenten het Level Two en Level Three Advanced Certificate van de wereldwijd toonaangevende Britse Wine and Spirit Education Trust (WSET *).

Zodra de WSET-training is voltooid, leren de studenten de Alfred Sommelier kelderbeheersoftware onder de knie te krijgen, een professionele tool die speciaal is aangepast aan de hoge normen van de IMBA-academie en hun klanten. Of het nu voor beleggingsdoeleinden is of gewoon voor plezier, de technieken voor kelderbeheer zullen geschikt zijn voor alle toekomstige IMBA-alumni-werkgevers.... [-]


Higher Diploma in International Tourism and Hospitality Management

EEC-ITIS Malta Tourism and Languages Institute
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Malta San Ġwann

[+]

Doelgroep

De cursus is als volgt een gelegenheid voor verschillende doelgroepen

[-]

Diploma van hospitality management

ICAE: International College of Advanced Education
Campus Voltijd 1 jaar July 2019 Australië Darwin

Het Diploma van Hospitality Management is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie, gevolgd door een semester van betaalde Industrie Plaatsing (studenten kunnen ervoor kiezen om onbetaalde IP doen indien gewenst). Deze cursus geeft studenten met een traject om te werken in een horeca-sector als een afdeling of een klein bedrijf manager. Afgestudeerden krijgen de werkgelegenheid bestaat uit restaurants, hotels, motels, cateringactiviteiten, clubs, pubs, cafés en coffeeshops. [+]

Diploma van Hospitality Management

Het Diploma van Hospitality Management is een cursus een jaar die één semester van on-campus studie, gevolgd door een semester van betaalde Industrie Plaatsing (studenten kunnen ervoor kiezen om onbetaalde IP doen indien gewenst). Deze cursus geeft studenten met een traject om te werken in een horeca-sector als een afdeling of een klein bedrijf manager. Afgestudeerden krijgen de werkgelegenheid bestaat uit restaurants, hotels, motels, cateringactiviteiten, clubs, pubs, cafés en coffeeshops.

In booming hospitality Darwin-industrie, studenten voeren hun Industry Plaatsing in voedsel en drank of accommodatie service. De meeste studenten hebben een gastvrijheid baan binnen een paar weken na het begin van hun opleiding, en velen kiezen voor een verblijf bij die werkgever voor hun IP. ... [-]


Gastvrijheid

Imagine Education Australia
Campus January 2019 Australië Gold Coast Brisbane

Stel je voor dat de Education of Hospitality van Education Australia training biedt van Certificate II tot Diploma-kwalificaties in gastvrijheid en korte cursussen in Responsible Service of Alcohol (RSA), voedselveiligheid en barista. [+]

Stel je een carrière in gastvrijheid voor

Stel je voor dat de Education of Hospitality van Education Australia training biedt van Certificate II tot Diploma-kwalificaties in gastvrijheid en korte cursussen in Responsible Service of Alcohol (RSA), voedselveiligheid en barista. Wij zijn een unieke trainingsorganisatie omdat we een commerciële kookkeukencampus en een coffeeshop ter plaatse hebben voor onze studenten om toegang te krijgen tot live praktijktraining. De Faculty of Hospitality zet zich in voor onderzoek en professionele ontwikkeling die wordt doorgegeven via onze educatieve programma's. Imagine Education's Faculty of Hospitality biedt flexibele trainingen die werkgevers inzicht geven in de manier waarop hun personeel wordt getraind door middel van onze goedgekeurde leerling- en stagecursussen in gastvrijheid. Onze gastvrijheidscursussen omvatten:... [-]


Diploma avontuur recreatie en parken technicus - co-op

Sault College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Sault Ste. Marie

Op zoek naar een leuke en uitdagende carrière in de buitenlucht? Geïnteresseerd in het leren van een verscheidenheid aan recreatieve en de wildernis-gebaseerde vaardigheden? Dit is het programma voor u. [+]

Adventure Recreatie en Parks Technician (5212) 2 jaar - 4 semesters Ontario College Diploma CO-OP

Programma overzicht

Dit is een Co-operative Education Program. September en januari Intakes zijn beschikbaar voor dit programma.

Op zoek naar een leuke en uitdagende carrière in de buitenlucht? Geïnteresseerd in het leren van een scala aan recreatieve en wildernis op basis van vaardigheden? Dit is het programma voor u.

De natuurlijke, ruige wildernis van de Algoma Highlands en Lake Superior regio maken de Sault gebied een ideale locatie voor het bestuderen van parken en Adventure recreatie. Het gebied bevat een aantal provinciale parken en parken Canada faciliteiten, beschermde gebieden, stadsparken, en outdoor recreatieve faciliteiten. Inbegrepen in deze lijst zijn verschillende parken Michigan State en de Amerikaanse National parken en bossen, allemaal binnen een korte rit van Sault College.... [-]


Culinary Arts Diploma

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Campus Voltijd 8 maanden March 2019 Frankrijk Parijs

Lanceer je culinaire carrière met dit intensieve praktische kennismakingsprogramma met praktische stage. Dit instapprogramma is bedoeld voor aspirant-koks. Kleine groepsinstellingen beperkt tot 10 deelnemers bieden een persoonlijke training. Met deze training kunnen afgestudeerden baanspecifieke competenties verwerven die worden verwacht op chef-koksniveau ... [+]

Lanceer je culinaire carrière Het Culinary Arts-diploma is speciaal ontworpen voor beginnende professionals in de voedingsgerelateerde dienstverlening en biedt de hoogste normen die worden verwacht bij premium-bedrijven. Leer kern culinair

Studenten die hun chef-carrière willen lancerenCarrière veranderaarsondernemers

INHOUD

Snijmethoden, bases, sauzen, specerijenKookmethodesGroenten en granenCommunicatieGevogelte en vleesBeheerzeevruchtenBasisgebakHerziening van culinaire technieken en voorbereiding van de stageAlgemene eindtoets3 maanden durende stage in een restaurantgedeelte van het netwerk van Ducasse Education .

TOELATING

Minimumleeftijd: 18 jaar oudVloeiend in het EngelsVereist: middelbare school diploma... [-]