Filter
Diploma
Spanje Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Diploma's in Technische studies in Spanje

Een diploma verwijst naar een document uitgereikt aan studenten die met succes te voltooien ingestelde cursussen met betrekking tot een bepaald onderwerp, het veld of de industrie. Diploma's worden vaak toegekend door academische instellingen na een opleiding is voltooid.

Verbeteringen aan door de mens veroorzaakte dingen zoals gereedschappen, structuren en machines zijn grotendeels te danken aan de inspanningen van mensen op het gebied van engineering. Deze mensen combineren creativiteit met wiskunde en wereldse kennis, resulterend in innovatie.

 

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Diploma Programma in Technische studies in Spanje

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Technische studies, Spanje

Microfusa

Het Diploma in Geluidstechniek is een tweejarige cursus aangeboden door Microfusa en ontworpen om de studenten een zo breed mogelijk scala aan vaardigheden en kennis te b ... [+]

Beschrijving

Het Diploma in Sound Engineering is een cursus van twee jaar, aangeboden door Microfusa en ontworpen om de studenten een zo breed mogelijk scala aan vaardigheden en kennis te bieden over opnemen, mixen, geluidstechniek en postproductie voor zowel audiovisuele als muzikale media.

De best mogelijke training en voorbereiding is vereist om professioneel succesvol te zijn in de constant evoluerende wereld van muziek en audiovisuele technologieën, en de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan met het onderwijzen van audiotechnologie, stelt ons in staat om deze uitgebreide cursus aan te bieden aan deze behoefte.

Deze nieuwe technologieën hebben een revolutie teweeggebracht in de wereld van audiovisuele productie, met een steeds breder scala aan professionele mogelijkheden; van televisie en radio tot de steeds gevarieerder wordende technologieën van online content delivery-systemen en mobiele applicaties, om nog maar te zwijgen van de enorme en steeds groter wordende videogamemarkt. Het aantal en de omvang van deze domeinen vereisen hoog opgeleide en flexibele professionals die zich kunnen aanpassen aan veranderingen in de markt.... [-]

Spanje Barcelona Madrid Spain Online
September 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Asturias Corporación Universitaria

Het diploma in Arbo-audit en -management stelt de student in staat om op een theoretische en praktische manier vaardigheden te verwerven om werkactiviteiten te ontwikkele ... [+]

Diploma in management en audit van gezondheid op het werk (virtueel)

Het diploma van bedrijfsgeneeskundige auditing en management stelt de student in staat om op een theoretische en praktische manier vaardigheden te verwerven om werkactiviteiten te ontwikkelen, zoals: beheren, implementeren, verbeteren en onderhouden van bedrijfsgezondheids- en industriële veiligheidssystemen.

Onze afgestudeerden kunnen succesvol presteren op het gebied van gezondheid met de nadruk op de belangrijkste aspecten met betrekking tot de vier disciplines waarop het beheer van veiligheid en gezondheid op het werk is gebaseerd.

Veiligheid op het werkIndustriële hygiëneBedrijfsgeneeskundeErgonomie en ps... [-]
Spanje Madrid
Januari 2020
Spaans
Deeltijd
130 uur
Online
Lees meer in Nederlands