ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in Oceanië 2020/2021

Diploma's worden gegeven aan degenen die een opleiding in een technische school of community college te voltooien. Een gespecialiseerd onderwerp moet worden bestudeerd om een ​​diploma te verdienen. De meeste studenten gaan op betere banen en hoger onderwijs als ze verdienen hun diploma.

Het gebied van stedelijke en regionale planning is er een die zich bezighoudt met het maken van ontwerpen voor stukken grond die gebruikt moeten worden in een stedelijke, industriële of regionale capaciteit. Enkele specialisaties zijn onder andere milieu en vervoer.

 

Azië is het meest waarschijnlijk de machtigste continent ter wereld en economisch het introduceert eindeloze mogelijkheden in het onderwijs. Het zwaartepunt is op weg naar het oosten. Snelle veranderingen en investeringen in het hoger onderwijs en het Engels zijn een publiekelijk gesproken taal. Oceanië 's sterke arbeidskansen biedt ook verder aan studenten toekomst.

Diploma in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in Oceanië

2 Resultaten in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening, Oceanië Filter

Diploma van architectuur

Curtin College
Diploma
<
Voltijds
<
8&nbsp;-&nbsp;12 maanden
Engels
Campus

Het diploma van de gebouwde omgeving biedt toegang tot vier verschillende carrièrepaden: (1). Architectural Science - Leer meer over ontwerp en constructie van gebouwen. Ontde ...

Lees meer

Afstuderen diploma in de planning

University of Technology Sydney
Graduate Diploma
feb 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Het Graduate Diploma in Planning biedt een nieuw carrierepad voor ontwerp-, planning- en vastgoedprofessionals, die afgestudeerden voorzien van een breed begrip van planningsk ...

Lees meer