ACADEMICCOURSES

Diploma's in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in Australië

Diploma's worden meestal aangeboden via gemeenschap of technische scholen. Diploma's nemen een kortere tijd in beslag dan bachelor 's of associate degree-programma's, waardoor ze een ideale optie voor mensen op zoek naar hun carrière jumpstart.

Stedelijke en regionale planning is een ontwerp en de ontwikkeling veld waarin er vele specialisaties, afhankelijk van iemands smaak. Een paar van de meer populaire onderdelen variëren van de gemeenschap en economische ontwikkeling landgebruik het transport.

 

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Diploma Programma in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in Australië

2 Resultaten in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening, Australië Filter

Diploma van architectuur

Curtin College
Diploma
<
Voltijds
<
8&nbsp;-&nbsp;12 maanden
Engels
Campus

Het diploma van de gebouwde omgeving biedt toegang tot vier verschillende carrièrepaden: (1). Architectural Science - Leer meer over ontwerp en constructie van gebouwen. Ontde ...

Lees meer

Afstuderen diploma in de planning

University of Technology Sydney
Graduate Diploma
feb 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Het Graduate Diploma in Planning biedt een nieuw carrierepad voor ontwerp-, planning- en vastgoedprofessionals, die afgestudeerden voorzien van een breed begrip van planningsk ...

Lees meer