Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Diploma's in Professionele studies 2019

Een diploma is een leerprestaties uitgereikt door academische instellingen, dat aangeeft dat een persoon daadwerkelijk is voltooid vooraf bepaalde cursussen in een bepaald gebied of in het veld. Diploma's variëren in lengte, inhoud en prijs.

Een professionele studies programma is een uitstekende educatieve keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het nastreven van een mooie carrière na het verlaten van het hoger onderwijs. Dit soort programma is bedoeld om studenten wat ze moeten weten over het invoeren van en slagen in het werk te onderwijzen.

Diploma Programma in Professionele studies

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Professionele studies

Central College Dublin

De ATHE niveau 6 kwalificaties in de gezondheidszorg beheer omvatten een 120 credit diploma en twee certificaten, maar bieden we ook awards in onderwerpen als financiën i ... [+]

Volksgezondheid en Sociale Care Management (Non Visa gewenste land)

De ATHE niveau 6 kwalificaties in de gezondheidszorg beheer omvatten een 120 credit diploma en twee certificaten, maar bieden we ook awards in onderwerpen als financiën in de publieke sector, samen met anderen die zijn opgenomen onder ons management kwalificaties en zijn ook relevant voor het werken in de gezondheidszorg.

Terwijl de belangrijkste vaardigheden en concepten van het management zijn nog zeer toepasselijk voor een manager in de gezondheidszorg, zijn er ook veel specifieke gebieden waar managers het overbrengen van andere sectoren kunnen worstelen. Deze kwalificaties onderzoeken en aan te pakken die gebieden, de versterking van de leerling vaardigheden voor een gezondheidszorg manager positie.... [-]

Ierland Dublin
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands