$close

Filters

Resultaten weergeven

Diploma's in Onderwijsbeleid in de Verenigde Chihuahua Mexico

Een diploma is een internationaal erkend document en academische prestatie die vaardigheid geeft op een bepaald gebied of het gebied van studie. Aanzienlijke variatie tussen diploma's moeten worden verwacht met betrekking tot de inhoud, de duur en de kosten.Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, d… Meer informatie

Een diploma is een internationaal erkend document en academische prestatie die vaardigheid geeft op een bepaald gebied of het gebied van studie. Aanzienlijke variatie tussen diploma's moeten worden verwacht met betrekking tot de inhoud, de duur en de kosten.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Top Diploma in Onderwijsbeleid in de Verenigde Chihuahua in Mexico

Lees Minder
Lees meer over studeren in Mexico
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Chihuahua Centre for Postgraduate Studies (Centro Chihuahuense de Estudios de Posgrado)
Chihuahua, Mexico

Het ontwikkelt zich in de vaardigheden van de deelnemer om interventies uit te voeren ter preventie van geweld op school.

Het ontwikkelt zich in de vaardigheden van de deelnemer om interventies uit te voeren ter preventie van geweld op school. -
Diploma
Spanish (Mexican)
jul 2022
Campus