Diploma Programma in Mode

Top 40 Cursus Studies in Mode 2018

Mode

Een diploma is een geweldige manier om het ijs te breken in het onderwijs bij de overgang van de middelbare school naar de universiteit of van een bachelor aan een graduaat. Een diploma in de mode is perfect voor het krijgen van een idee van wat een carrière in de mode-industrie is net als. Met een tot twee jaar van het onderwijs onder je riem, kan een diploma je goed sturen op weg naar een carrière, een vier-jarige opleiding, of iets meer.

Wat is een diploma in de mode? Een diploma in de mode helpt studenten om een ​​goed begrip van wat er nodig is om het te maken in de mode-industrie of om door te gaan met een opleiding in de mode te krijgen. De meeste programma's bieden cursussen die de studenten geven een prachtig beeld van de modewereld en de instrumenten die gebruikt worden voor het ontwerpen en het creëren van kleding lijnen. Het zakelijke aspect van de mode wordt meestal ook onderzocht. Studenten moeten verwachten theoretische en praktische cursussen gericht op de huidige trends en technieken in de mode-industrie.

Het krijgen van een diploma in de mode kan helpen studenten krijgen in opleidingen in het hoger onderwijs of hen voor te bereiden op verdere opleiding met het oog op een hoger betaalde baan in de mode-industrie te krijgen. Het duurt meestal weinig tijd en is vaak zelfs beschikbaar voor middelbare scholieren.

De kosten van het diploma programma is afhankelijk van het college waar u zich inschrijft. Programma's hebben de neiging om één tot twee jaar, en studenten kan nodig zijn om de kosten van materialen, zoals tekenen pads, potloden overwegen, en meer in aanvulling op collegegeld en studieboeken.

Studenten die een diploma in de mode te voltooien kunnen zijn klaar om te springen in een junior positie in ontwerp of uitgegroeid tot een assistent van een mode-ontwerper of de productie-afdeling. In te breken in volledige loopbaan in de mode-ontwerp en marketing, kan het voortgezet onderwijs met een hoger niveau van opleidingen nodig zijn.

Voor het aanvragen van een diploma programma in de mode, kan het nodig zijn de studenten naar een toepassing voorbeelden van hun werk indienen in persoon of online, compleet een interview, en zelfs bij een van de vele in onze index scholen. Om het juiste programma voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Diploma In Mode Ontwerpen En Naaien - CPD

John Academy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Verlang je ernaar je eigen gedachten en plannen te veranderen in echte kledingstukken? Ben je geïnspireerd om ongelooflijke kosten te betalen voor couture-jurken? Ervaar je problemen bij het ontdekken van droomjurken die perfect passen? Of wil je graag deelnemen aan modecursussen en de kledingindustrie? Zo ja, dan is het Diploma in Fashion Designing and Sewing perfect voor jou! Beschrijving Deze ernstige cursus is bedoeld voor personen die willen beginnen met de studie en routine met ontwerpen. Het levert een student understudies op in de ontwikkeling en realistische vaardigheden die essentieel zijn voor een beroep in modeontwerp en aanverwante bedrijven. De cursus wordt op twee gebieden gegeven, één in configuratie met matrijsconfiguratie en ideeverbetering, en de andere in naai- en ontwikkelingstechnieken. Elk segment wordt opgevoed door een andere opvoeder, die essentiële vaardigheden en expert practices behandelt. Beveiligde punten omvatten vorm, schaduw en enkele voorbeelden van textuurbepaling en materialen; ontwerp opstellen en ophangen; tekenen vanuit het model en de motivatie achter de schets van het plan; en de vooruitgang van vormideeën, onderzoek, en kledinglijnverbetering. Of je nu al een naald en een snaar hebt begrepen of nog nooit hebt gepakt, dit Diploma in Mode Ontwerpen en naaien is voor jou zolang je gepassioneerd bent op dit gebied. Bovendien is dit je kans om je creativiteit te consolideren met recentelijk geleerde gespecialiseerde vaardigheden om erachter te komen hoe je kledingstukken voor elk evenement in trendy kleding kunt creëren. Wij kunnen u helpen uw eigen ongewone kledingstuk helemaal gemaakt te maken, zodat het u past. [+]

Diploma's in Mode. Voor wie is de koers bedoeld?Professionals die ervaring hebben met het maken van jurken en ontwerpen.Beginners die interesse hebben om te leren hoe ze een mode-, ontwerp- en naaicarriere kunnen hebben.ToelatingseisDeze cursus is beschikbaar voor alle studenten, van alle academische achtergronden.Goed begrip van Engelse taal, rekenvaardigheid en ICT zijn vereist om deze cursus bij te wonen.Beoordeling:Aan het einde van de cursus moet je een online meerkeuzetest doen. Uw test zal automatisch en onmiddellijk worden beoordeeld, zodat u meteen weet of u succesvol bent geweest.Voordat je voor je eindexamen zit, heb je de mogelijkheid om je vaardigheid te testen met een proefexamen.certificering:Nadat u de test met goed gevolg hebt afgelegd, kunt u een Geaccrediteerd Certificate of Achievement verkrijgen. U kunt echter ook een certificaat voor voltooiing van een cursus behalen na het voltooien van de cursus zonder de test te hoeven afleggen. Certificaten zijn verkrijgbaar op papier of £ 39 of in PDF-formaat voor £ 24.Waarom voor ons kiezen?Betaalbaar, boeiendTutorial video's / materiaal van de toonaangevende experts;Onderzoek in een gebruiksvriendelijk, geavanceerd online leerplatform;Efficiënte examensystemen voor de beoordeling en direct resultaat;Het VKToegang tot cursusinhoud op mobiel, tablet of desktop, altijd en overal;Het voordeel van het aanvragen van NUS Extra Discount Card;24/7 studentondersteuning via e-mail.Carriere... [-]

Fashion Design Diploma

LaSalle College Istanbul
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Turkije Istanbul

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! [+]

Fashion Design Diploma

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! Van het produceren van een mode-concept om te zetten in een uitstekende kleding en het promoten van uw eigen modecollectie, zal dit programma u door elke fase van het ontwerp.

Onze docenten, die zijn professionals in het veld, train je aan de eisen van deze zeer concurrerende en klinken industrie geconfronteerd. Afgestudeerden zijn in staat om hun vaardigheden te tonen door het samenstellen van modeshows en het deelnemen aan zowel lokale als internationale mode-ontwerp wedstrijden.

Programma overzicht

Deze Fashion Design programma bestaat uit 6 semesters, 15 weken per semester voor een totaal van 90 weken.... [-]


Fashion Design En Patroon

LCI Bogotá
Campus Voltijd 28 maanden September 2018 Colombia Bogotá

Ooit wilde je eigen collectie een team van productie naar het buitenland te creëren of te leiden, u bent op zoek naar een erkende instelling die het gereedschap en de beste training voor desempeñarte in de mode-industrie biedt. [+]

SNIES 54.739 BOGOTA LCI Min. SNIES 91.446 LCI Onderwijs BARRANQUILLA Min. Onderwijs

Ontwerp uw toekomst op dit moment!

Ooit wilde je eigen collectie een team van productie naar het buitenland te creëren of te leiden, u bent op zoek naar een erkende instelling die het gereedschap en de beste training voor desempeñarte in de mode-industrie biedt. Werken met een aantal van de beste ontwerp groepen in de wereld of geen weer als freelance ontwerper?

Maak kennis met onze voordelen

Heeft u ooit gedroomd om je horizon te verbreden en neem je talent te laten zien wat je waard bent? U kunt uw studies beginnen in Colombia en zijn gespecialiseerd in Europa.

Waar wacht je nog voor Word lid van onze community?... [-]


Diploma In Zilveren Sieraden

London Jewellery School
Campus Voltijd 26 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze diplomacursus voor twee maanden is ontworpen om de bench skills te ontwikkelen die nodig zijn om professionele zilveren sieraden te maken. Het is gelanceerd als aanvulling op ons succesvolle, gemengde mediadiploma in creatieve juwelen en in het bijzonder om tegemoet te komen aan de behoeften van makers die zich exclusief willen richten op zilver. De cursus neemt je mee van basis zilveren sieraden vaardigheden naar het kunnen ontwerpen en produceren van je eigen collectie met behulp van een reeks technieken en ontwerpvaardigheden. De cursus omvat hoogwaardig lesgeld in kleine groepen in een volledig uitgeruste sieradenworkshop met een toelage van 20 g zilver per toepasselijke klasse. [+]

Deze diplomacursus voor twee maanden is ontworpen om de bench skills te ontwikkelen die nodig zijn om professionele zilveren sieraden te maken.

Het is gelanceerd als aanvulling op ons succesvolle, gemengde mediadiploma in creatieve juwelen en in het bijzonder om tegemoet te komen aan de behoeften van makers die zich exclusief willen richten op zilver.

De cursus neemt je mee van basis zilveren sieraden vaardigheden naar het kunnen ontwerpen en produceren van je eigen collectie met behulp van een reeks technieken en ontwerpvaardigheden.

De cursus omvat hoogwaardig lesgeld in kleine groepen in een volledig uitgeruste sieradenworkshop met een toelage van 20 g zilver per toepasselijke klasse.... [-]


Kunst En Design (mode) BTEC Uitgebreid Diploma Niveau 3

South and City College Birmingham
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Birmingham +1 more

Deze cursus is perfect als je een carrière in de mode-industrie wilt. Meer dan twee jaar lang leer je alle essentiële vaardigheden van mode en textielontwerp kennen, van het schetsen van je ontwerpen tot het klaar maken van de catwalk. Je ontwikkelt je ideeën en concepten, leert over materialen, technieken en processen en creëert je eigen collectie kledingstukken. [+]

Overzicht

Deze cursus is perfect als je een carrière in de mode-industrie wilt. Meer dan twee jaar lang leer je alle essentiële vaardigheden van mode en textielontwerp kennen, van het schetsen van je ontwerpen tot het klaar maken van de catwalk. Je ontwikkelt je ideeën en concepten, leert over materialen, technieken en processen en creëert je eigen collectie kledingstukken.

Beschrijving

Gedurende de cursus, studeer je visuele opnames in kunst en design, ideeën en concepten en communicatie. Je kijkt ook naar de huidige stijlen en modes en hoe deze de mode-industrie beïnvloeden. Je zult je stijl ontwikkelen en een portfolio van werk creëren.

Je bevindt je in ons nieuwe, luchtige en creatieve modecentrum op de Fusion Campus, ideaal gelegen op slechts een paar minuten lopen van de Bullring en de beroemde Birmingham Rag Markten. U zult leren van docenten die hebben gewerkt en nog steeds werkzaam zijn in de mode- en textielindustrie en zij zullen u helpen een echt inzicht te krijgen in professionele werkmethoden in de mode-industrie. Mode studenten raken betrokken bij vele modeshows en evenementen, zowel binnen het college en de hele stad. Je kunt je kleding langs de catwalk laten lopen op onze uitverkochte eindejaars-modeshow en actief werken aan live projecten met gerenommeerde bedrijven en bekende namen als Ikea en Harvey Nichols. Je werk kan worden getoond in kunstgalerieën en prestigieuze plaatsen.... [-]


Diploma In De Mode Marketing En Communicatie (uitgereikt Door Management Development Instituut Van Singapore)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Campus August 2018 Singapore

De Diploma in Fashion Marketing en Communicatie is een diagnostisch stichting programma om de noodzakelijke vaardigheid-set en kennis op te doen om met vertrouwen toe te passen om een ​​geschikte undergraduate opleiding in de discipline van de Fashion ... [+]

De Diploma in Fashion Marketing en Communicatie is een diagnostisch stichting programma om de noodzakelijke vaardigheid-set en kennis op te doen om met vertrouwen toe te passen om een ​​geschikte undergraduate opleiding in de discipline van de mode.

De doelstellingen van het programma zijn:

Een holistische introductie in Fashion Marketing en Communicatie bieden, een combinatie van industrie bewustzijn, technische expertise, en mondelinge, schriftelijke en visuele communicatie vaardigheden. Om een ​​stevige kennisbasis van concepten in Fashion Marketing, Communicatie en Retailing bieden, tijdens het verkennen van branding en design invloeden. Een essentieel bewustzijn van de wereldwijde mode-systeem om te begrijpen hoe mode en lifestyle merken communiceren met hun klanten via diverse media en kanalen bieden. Om de begeleiding te bieden aan een portefeuille te creëren - geschikt te passen voor de Bachelor of Arts programma's in-Fashion-gerelateerde disciplines - dat creatief onderzoek, brede culturele referenties, concept ontwikkeling door middel van mixed media werken met inbegrip van digitale werk toont. Uit de eerste hand ervaring van de mode-industrie, door middel van live-projecten met partners uit de industrie, de deelname aan lokale en internationale wedstrijden, de industrie bezoeken en evenementen te bieden. Beoordelingsmethoden ... [-]

Academische Opleiding In Design - Mode

LABA - Liberal Academy Of Fine Art
Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Florence

De studierichting om een ​​modeontwerper te worden is verdeeld in drie jaar. Werkend aan het ontwerp en de praktische realisatie van de stijlen, verwerven de studenten aanvankelijk de mindset en hulpmiddelen van de ontwerper, van tekening tot stofontwerp tot het trendonderzoek, zonder de nodige videotechnologie te verwaarlozen om hun projecten te communiceren. In het derde jaar experimenteren studenten met het ontwerpen van modeaccessoires en raken ze meer vertrouwd met de uitgeverswereld en met de organisatie van modeshows en evenementen. [+]

In een wereld waar je een boek kunt vertellen aan de hand van de omslag, is mode de communicatiemethode waarmee de noodzakelijke informatie wordt overgedragen op het sociale onderscheid. Door de basiskennis en methodologie van de modetaal te bieden, vormt de cursus de sleutelfiguur in de wereld van mode en bedrijven: de ontwerper.

De studierichting om een ​​modeontwerper te worden is verdeeld in drie jaar. Werkend aan het ontwerp en de praktische realisatie van de stijlen, verwerven de studenten aanvankelijk de mindset en hulpmiddelen van de ontwerper, van tekening tot stofontwerp tot het trendonderzoek, zonder de nodige videotechnologie te verwaarlozen om hun projecten te communiceren. In het derde jaar experimenteren studenten met het ontwerpen van modeaccessoires en raken ze meer vertrouwd met de uitgeverswereld en met de organisatie van modeshows en evenementen.... [-]


Diploma In Mode En Design

The College of Fashion & Design, Dubai
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Het diploma in mode en design is een 2 jaar curriculum dat is ontworpen om studenten te voorzien van een brede blootstelling aan alle aspecten van mode. [+]

Het diploma in mode en design is een 2 jaar curriculum dat is ontworpen om studenten te voorzien van een brede blootstelling aan alle aspecten van mode. Het onderwijsprogramma van de lagere divisie stimuleert integratie van de verwachte carrières van studenten binnen grotere, meer omvattende en meerdere contexten.

Structuur

De DFD curriculum structuur bestaat uit 33 studiepunten Core Fashion and Design cursussen, 24 studiepunten Algemene Opleidingscursussen en 6 studiepunten Fashion and Design Elective cursussen. Er zijn in totaal 63 studiepunten nodig voor afstuderen.

Algemeen Cursussen ESCS1101 Essentiële vaardigheden voor het succes van het college ACWR 1102 Academisch Schrijven MATH 1103 Wiskunde PRSK 1201 Presentatievaardigheden PBSP 1202 Publieke spreken SOAP 1204 Software Toepassingen voor Mode ENVS 2105 Milieukunde IWAR 2201 Kunst van de islamitische wereld Core Cursussen SSFA 1104 Mode Sociale Studies DWFI 1105 Tekening en Mode Illustratie I INMG 1203 Inleiding tot het management ACFI 1205 Grondslagen van boekhouding en financiën PMGC 2101 Pattern Making en Garment Construction I INAC 2102 Internationale kunstcultuur MRKT 2103 Introductie Marketing HIFA 2104 Geschiedenis van de mode DISK 2202 digitale vaardigheden INRM 2203 Inleiding tot onderzoeksmethoden FUFD 2204 Fundamentals of Fashion Design Carrièrekans ... [-]

Diploma In Mode Ontwerpen

Indian Institute Of Film And Animation
Campus 1 jaar July 2018 India Bangalore

Met een mix en match esthetiek, wilt u gepersonaliseerde producten die hun individualiteit laten zien. Om aan hun verwachtingen te voldoen, richt de industrie zich tot modeontwerpers met een meer onderscheidende, berekende en proactieve benadering van creativiteit. [+]

Met een mix en match esthetiek, wilt u gepersonaliseerde producten die hun individualiteit laten zien. Om aan hun verwachtingen te voldoen, richt de industrie zich tot modeontwerpers met een meer onderscheidende, berekende en proactieve benadering van creativiteit.

Cursusdoel

De cursus beoogt modeontwerpers een duidelijk perspectief te bieden op creativiteit en de toepassing ervan in innovatief modeontwerp.

Diploma in cursusbeschrijving modeontwerp

IIFA biedt een 1-jarige full-time cursus Diploma in mode ontwerpen

De cursus heeft 2 semesters waarin de student kennismaakt met de modewereld

Het aanbieden van een unieke en uitgebreide Bhatathiyar universitaire graadsyllabus en bereidt een student voor op de fundamenten die essentieel is vereist in de hedendaagse industrie.... [-]


Online Hair Styling Course - CPD Gecertificeerd

iStudy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Ga nooit meer uit stijl met je geweldige kapsels Wanneer een nerd meisje in een film een ​​make-over krijgt om extreem aantrekkelijk te worden, is het eerste dat je anders ziet haar kapsel. Het is het belangrijkste aspect van iemands uiterlijk en kan volledig veranderen hoe andere mensen ze waarnemen. Nu, om een ​​significante invloed op anderen te hebben, moet je wel enige vorm van kennis van haarmode hebben, die je zeker kunt vinden in deze Online Hair Styling Course. Online Hair Styling Course leert u over haarstijl en helpt u de vorm van uw gezicht te bepalen. De gezichtsvorm is hier een belangrijk concept, omdat verschillende gezichtsvormen verschillende soorten kapsels vereisen om in de mode te zijn. Je zult ontdekken welke kapsel geschikt is voor welk gevormd gezicht en hulpmiddel dat in je leven als dat nodig is. Je krijgt ook geweldige tips om je kapsel te behouden. Met deze cursus kun je zeker voor je haar zorgen of als je een carrière in de kapper overweegt, zou dit een geweldige plek zijn om te beginnen. Nu is de vraag hoe lang je nog zult wachten voordat je deze cursus krijgt? [+]

Hoogtepunten van de cursus

Online Hair Styling Course is een prijswinnende en best verkopende cursus die de CPD-certificering heeft gekregen

Het wordt beschouwd als een van de perfecte cursussen in het Verenigd Koninkrijk die studenten / studenten kunnen helpen zich vertrouwd te maken met het onderwerp en de nodige vaardigheden verwerven om goed te presteren op dit gebied. We hebben Online Hair Styling Course verpakt in 25 modules om je alles te leren wat je nodig hebt om succesvol te worden in dit vak.

Om u gemakkelijk toegang te bieden, is deze cursus bedoeld voor zowel deeltijdstudenten als voltijdstudenten. Je kunt binnen 11 uur, 55 minuten uren geaccrediteerd worden en het is ook mogelijk om in je eigen tempo te studeren.... [-]


Hoger Diploma In Fashion Design

Hong Kong Design Institute
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Hongkong Hong Kong

Dit programma is ontworpen om studenten in staat te stellen te werken op het gebied van modeontwerp en productontwikkeling. Studenten zullen het programma zowel praktisch als creatief vinden, leren door middel van modeshows, live-projecten, ontwerpwedstrijden, internationale uitwisselingsprogramma's, werken met bezoekende beoefenaars en organisaties uit de mode- en gerelateerde industrieën. [+]

Doelstellingen van het programma

Hong Kong is een van de belangrijkste modecentra ter wereld. De mode-industrie is uitgebreid en omvat modekleding en accessoireontwerp, onderzoek en ontwikkeling, merchandising, detailhandel, merkpromotie en management.

Dit programma is ontworpen om studenten in staat te stellen te werken op het gebied van modeontwerp en productontwikkeling. Studenten zullen het programma zowel praktisch als creatief vinden, leren door middel van modeshows, live-projecten, ontwerpwedstrijden, internationale uitwisselingsprogramma's, werken met bezoekende beoefenaars en organisaties uit de mode- en gerelateerde industrieën. Van studenten wordt verwacht dat ze de technieken verwerven in het genereren van ontwerpconcepten, het maken van patronen en het naaien van modeproducten. De Knitwear Design en Accessories Design-streams zullen studenten verder voorzien van een breder leergebied zoals nodig in de markt.... [-]


Diploma Ied Beeld, Design En Mode Communicatie

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Spanje Madrid

IED Diploma Afbeelding, Style Design en Fashion Communication. Gespecialiseerde opleiding in de kanalen, processen en specifieke communicatie strategieën gebruikt in de modesector. Nieuwe communicatie-formaten, zoals het gebruik van sociale netwerken, en mode films, samengaan met de traditionele catwalks, reclamecampagnes, public relations en productie evenement. [+]

Dit programma wordt onderwezen in SPAANS

IED Diploma Afbeelding, Style Design en Fashion Communication. Gespecialiseerde opleiding in de kanalen, processen en specifieke communicatie strategieën gebruikt in de modesector. Nieuwe communicatie-formaten, zoals het gebruik van sociale netwerken, en mode films, samengaan met de traditionele catwalks, reclamecampagnes, public relations en productie evenement. We vormen een deskundig professioneel team, gespecialiseerd in de creatie van modemerken en beelden, in staat de coördinatie van de communicatie processen in zo'n complexe en veranderende wereld als de modewereld.

Professionele Mogelijkheden: Art director. Illustrator.Editor. Fashion Film Maker. Modefotograaf. Publieke relaties. Druk middel. Fashion stylist. Coolhunter. Afbeelding adviseur. Copywriter. Community Manager. Choreograaf. Decorontwerper. TV, film, theater en videogame stijl ontwerper.... [-]


Diploma In Sieraden Ontwerpen En Vervaardigen

University of Johannesburg
Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het diploma programma omvat Sieraden Practice dat Jewellery Design, Tekenen en fabricagetechnieken omvat. Andere belangrijke gebieden van studie omvatten Edelsteenkunde, Technology, Contextuele Studies en Design Management. De afdeling bevordert een dubbele focus op de commerciële en high-end fijne juwelen met de nadruk op conceptueel ontwerp. [+]

De universiteit van Johannesburg (UJ) is gelegen in de metropool Johannesburg en is een van de dynamische Jewellery knooppunten van Zuid-Afrika. De state of the art faciliteiten in combinatie met de expertise van de lezingen personeel maakt de UJ ministerie van Jewellery Ontwerp een van de beste instelling om te studeren op weg naar een carrière in de sieraden industrie. Het doel van de afdeling is om brede vaardigheden in verband met sieraden ondernemerschap te cultiveren. Studenten worden aangemoedigd om een ​​reeks van competenties die hen in staat stelt om hun volledige creatieve potentieel te bereiken ontwikkelen.

Het diploma programma omvat Sieraden Practice dat Jewellery Design, Tekenen en fabricagetechnieken omvat. Andere belangrijke gebieden van studie omvatten Edelsteenkunde, Technology, Contextuele Studies en Design Management. De afdeling bevordert een dubbele focus op de commerciële en high-end fijne juwelen met de nadruk op conceptueel ontwerp.... [-]


Diploma In De Mode Marketing

LaSalle College Vancouver
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Canada Vancouver

De Fashion Marketing programma combineert individuele creativiteit met een scherp sales oriëntatie. Het programma blootstelt studenten om de mode-industrie vanuit een zakelijk oogpunt, biedt hen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief de markt bedrijven, creëren reclamecampagnes en de benodigde berichten naar demografie doel te identificeren. [+]

DE Business of Design

De Fashion Marketing programma combineert individuele creativiteit met een scherp sales oriëntatie. Het programma blootstelt studenten om de mode-industrie vanuit een zakelijk oogpunt, biedt hen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief de markt bedrijven, creëren reclamecampagnes en de benodigde berichten naar demografie doel te identificeren. Nadat de stijlen zijn geschetst, ontwikkeld en gemaakt, iemand moet de consument te trekken in de boetieks en rijden ze naar de mode-websites.

Als je de energie, passie en vasthoudendheid te maken dat je missie, onze Fashion Marketing diploma programma is uw startpunt. Werken met hardware en software die wordt gebruikt in het bedrijfsleven, kunt u leren over het bedrijf van de mode-from wint belangrijke inzichten in het gedrag van de consument om het beheer van een retail-operatie om het vinden van nieuwe manieren om, in-store en online verkeer. Het is over het geven u de vaardigheden om te concurreren in een snel veranderende industrie. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten * toegewijd aan het helpen je in de frontlinie van de mode.... [-]


Diploma In Fashion Design

Elizabeth Galloway Academy Of Fashion
Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Kaapstad

Het Diploma in Fashion Design omvat alle aspecten die nodig zijn om te voldoen aan de steeds geavanceerdere en technologisch geavanceerde behoeften van een Creative Practitioner binnen de context van het modeontwerp en de industrie. Het omvat ook alle dagelijkse activiteiten en vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle modeontwerper. [+]

DIPLOMA IN MODE-ONTWERPDOEL

Het Diploma in Fashion Design omvat alle aspecten die nodig zijn om te voldoen aan de steeds geavanceerdere en technologisch geavanceerde behoeften van een Creative Practitioner binnen de context van het modeontwerp en de industrie. Het omvat ook alle dagelijkse activiteiten en vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle modeontwerper. Studenten worden getraind en blootgesteld aan gerelateerde rollen en vacatures in de modeontwerppraktijk, textiel, redactie / journalistiek, styling, modeontwerpwinkels en de kledingindustrie.

TOELATINGSEISEN

Om toegelaten te worden tot het Diploma in Fashion Design, moeten de aanvragers:

ouder zijn dan 18 jaar bij registratieeen National Senior Certificate (NSC) hebben op NQF niveau 4, uitgegeven door Umalusi OReen National Certificate (Vocational) (NCV) level 4 hebben uitgegeven door Umalusi OReen Grade 12 of een erkende gelijkwaardige kwalificatie hebben die is gecertificeerd door Umalusi of een internationaal gelijkwaardige examencommissie.... [-]