Diploma Programma in Mode

Top 32 Cursus Studies in Mode 2018/2019

Mode

Een diploma is een geweldige manier om het ijs te breken in het onderwijs bij de overgang van de middelbare school naar de universiteit of van een bachelor aan een graduaat. Een diploma in de mode is perfect voor het krijgen van een idee van wat een carrière in de mode-industrie is net als. Met een tot twee jaar van het onderwijs onder je riem, kan een diploma je goed sturen op weg naar een carrière, een vier-jarige opleiding, of iets meer.

Wat is een diploma in de mode? Een diploma in de mode helpt studenten om een ​​goed begrip van wat er nodig is om het te maken in de mode-industrie of om door te gaan met een opleiding in de mode te krijgen. De meeste programma's bieden cursussen die de studenten geven een prachtig beeld van de modewereld en de instrumenten die gebruikt worden voor het ontwerpen en het creëren van kleding lijnen. Het zakelijke aspect van de mode wordt meestal ook onderzocht. Studenten moeten verwachten theoretische en praktische cursussen gericht op de huidige trends en technieken in de mode-industrie.

Het krijgen van een diploma in de mode kan helpen studenten krijgen in opleidingen in het hoger onderwijs of hen voor te bereiden op verdere opleiding met het oog op een hoger betaalde baan in de mode-industrie te krijgen. Het duurt meestal weinig tijd en is vaak zelfs beschikbaar voor middelbare scholieren.

De kosten van het diploma programma is afhankelijk van het college waar u zich inschrijft. Programma's hebben de neiging om één tot twee jaar, en studenten kan nodig zijn om de kosten van materialen, zoals tekenen pads, potloden overwegen, en meer in aanvulling op collegegeld en studieboeken.

Studenten die een diploma in de mode te voltooien kunnen zijn klaar om te springen in een junior positie in ontwerp of uitgegroeid tot een assistent van een mode-ontwerper of de productie-afdeling. In te breken in volledige loopbaan in de mode-ontwerp en marketing, kan het voortgezet onderwijs met een hoger niveau van opleidingen nodig zijn.

Voor het aanvragen van een diploma programma in de mode, kan het nodig zijn de studenten naar een toepassing voorbeelden van hun werk indienen in persoon of online, compleet een interview, en zelfs bij een van de vele in onze index scholen. Om het juiste programma voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Fashion design en patroon

LCI Bogotá
Campus Voltijd 28 maanden September 2018 Colombia Bogota

Ooit wilde je eigen collectie een team van productie naar het buitenland te creëren of te leiden, u bent op zoek naar een erkende instelling die het gereedschap en de beste training voor desempeñarte in de mode-industrie biedt. [+]

SNIES 54.739 BOGOTA LCI Min. SNIES 91.446 LCI Onderwijs BARRANQUILLA Min. Onderwijs

Ontwerp uw toekomst op dit moment!

Ooit wilde je eigen collectie een team van productie naar het buitenland te creëren of te leiden, u bent op zoek naar een erkende instelling die het gereedschap en de beste training voor desempeñarte in de mode-industrie biedt. Werken met een aantal van de beste ontwerp groepen in de wereld of geen weer als freelance ontwerper?

Maak kennis met onze voordelen

Heeft u ooit gedroomd om je horizon te verbreden en neem je talent te laten zien wat je waard bent? U kunt uw studies beginnen in Colombia en zijn gespecialiseerd in Europa.

Waar wacht je nog voor Word lid van onze community?... [-]


Fashion design diploma

LaSalle College Istanbul
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Turkije Istanboel

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! [+]

Fashion Design Diploma

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! Van het produceren van een mode-concept om te zetten in een uitstekende kleding en het promoten van uw eigen modecollectie, zal dit programma u door elke fase van het ontwerp.

Onze docenten, die zijn professionals in het veld, train je aan de eisen van deze zeer concurrerende en klinken industrie geconfronteerd. Afgestudeerden zijn in staat om hun vaardigheden te tonen door het samenstellen van modeshows en het deelnemen aan zowel lokale als internationale mode-ontwerp wedstrijden.

Programma overzicht

Deze Fashion Design programma bestaat uit 6 semesters, 15 weken per semester voor een totaal van 90 weken.... [-]


Hoger diploma in Fashion Design

Hong Kong Design Institute
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Hongkong

Dit programma is ontworpen om studenten in staat te stellen te werken op het gebied van modeontwerp en productontwikkeling. Studenten zullen het programma zowel praktisch als creatief vinden, leren door middel van modeshows, live-projecten, ontwerpwedstrijden, internationale uitwisselingsprogramma's, werken met bezoekende beoefenaars en organisaties uit de mode- en gerelateerde industrieën. [+]

Doelstellingen van het programma

Hong Kong is een van de belangrijkste modecentra ter wereld. De mode-industrie is uitgebreid en omvat modekleding en accessoireontwerp, onderzoek en ontwikkeling, merchandising, detailhandel, merkpromotie en management.

Dit programma is ontworpen om studenten in staat te stellen te werken op het gebied van modeontwerp en productontwikkeling. Studenten zullen het programma zowel praktisch als creatief vinden, leren door middel van modeshows, live-projecten, ontwerpwedstrijden, internationale uitwisselingsprogramma's, werken met bezoekende beoefenaars en organisaties uit de mode- en gerelateerde industrieën. Van studenten wordt verwacht dat ze de technieken verwerven in het genereren van ontwerpconcepten, het maken van patronen en het naaien van modeproducten. De Knitwear Design en Accessories Design-streams zullen studenten verder voorzien van een breder leergebied zoals nodig in de markt.... [-]


Diploma in Fashion Marketing

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Voltijd Deeltijd 98 uur October 2018 Mexico León de los Aldama Oaxaca +2 more

Het Diploma in Fashion Marketing maakt het mogelijk om optimale strategieën op het gebied van communicatie en het imago van modemerken te identificeren, evalueren en vast te stellen. [+]

Algemene doelstelling:

Het Diploma in Fashion Marketing maakt het mogelijk om optimale strategieën op het gebied van communicatie en het imago van modemerken te identificeren, evalueren en vast te stellen.

voordeel:

De deelnemer zal het volgende weten:

De modecultuurDe grote ontwerpers van de 20e eeuw en hun invloed op de huidige modeDe kenmerken van een fashion marketingplanTrends en innovatieCommuniceer een modemerk op de juiste manier in media, evenementen en verkooppunten.Hoe mode de maatschappij beïnvloedtGericht op:

Mode- en textielontwerp, reclame, communicatie en marketing

voorwaarde:

Bachelor diploma

inhoud:

Module 1 Geschiedenis van de mode

Verwerven van de onmisbare kennis over de modecultuur, evenals de evolutie ervan doorheen de geschiedenis en de belangrijkste makers die stijlen en patronen in de 20e eeuw hebben gemarkeerd... [-]


Mode-business en management

Centennial College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Canada Toronto

In slechts twee jaar zal Centennial's Fashion Business and Management programma u helpen de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​toekomstige business leader in de mode-industrie te ontwikkelen. U wordt in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan een actueel seminar elk semester innovatieve praktijken in de branche-adressen en via praktische oefeningen krijgt u een beter begrip van business management praktijken die specifiek zijn voor de mode-industrie te ontwikkelen. [+]

Level: Diploma (2 jaar, 4 semesters) In slechts twee jaar zal Centennial's Fashion Business and Management programma u helpen de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​toekomstige business leader in de mode-industrie te ontwikkelen. U wordt in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan een actueel seminar elk semester innovatieve praktijken in de branche-adressen en via praktische oefeningen krijgt u een beter begrip van business management praktijken die specifiek zijn voor de mode-industrie te ontwikkelen. Het veld plaatsing moet je in je laatste semester zal u met praktische ervaring en waardevolle mogelijkheden om te netwerken.

Het programma onderzoekt onderwerpen, waaronder:... [-]


Academische opleiding in design - mode

LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art
Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Florence

De studierichting om een ​​modeontwerper te worden is verdeeld in drie jaar. Werkend aan het ontwerp en de praktische realisatie van de stijlen, verwerven de studenten aanvankelijk de mindset en hulpmiddelen van de ontwerper, van tekening tot stofontwerp tot het trendonderzoek, zonder de nodige videotechnologie te verwaarlozen om hun projecten te communiceren. In het derde jaar experimenteren studenten met het ontwerpen van modeaccessoires en raken ze meer vertrouwd met de uitgeverswereld en met de organisatie van modeshows en evenementen. [+]

In een wereld waar je een boek kunt vertellen aan de hand van de omslag, is mode de communicatiemethode waarmee de noodzakelijke informatie wordt overgedragen op het sociale onderscheid. Door de basiskennis en methodologie van de modetaal te bieden, vormt de cursus de sleutelfiguur in de wereld van mode en bedrijven: de ontwerper.

De studierichting om een ​​modeontwerper te worden is verdeeld in drie jaar. Werkend aan het ontwerp en de praktische realisatie van de stijlen, verwerven de studenten aanvankelijk de mindset en hulpmiddelen van de ontwerper, van tekening tot stofontwerp tot het trendonderzoek, zonder de nodige videotechnologie te verwaarlozen om hun projecten te communiceren. In het derde jaar experimenteren studenten met het ontwerpen van modeaccessoires en raken ze meer vertrouwd met de uitgeverswereld en met de organisatie van modeshows en evenementen.... [-]


Diploma in de mode marketing

LaSalle College Vancouver
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Canada Vancouver

De Fashion Marketing programma combineert individuele creativiteit met een scherp sales oriëntatie. Het programma blootstelt studenten om de mode-industrie vanuit een zakelijk oogpunt, biedt hen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief de markt bedrijven, creëren reclamecampagnes en de benodigde berichten naar demografie doel te identificeren. [+]

DE Business of Design

De Fashion Marketing programma combineert individuele creativiteit met een scherp sales oriëntatie. Het programma blootstelt studenten om de mode-industrie vanuit een zakelijk oogpunt, biedt hen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief de markt bedrijven, creëren reclamecampagnes en de benodigde berichten naar demografie doel te identificeren. Nadat de stijlen zijn geschetst, ontwikkeld en gemaakt, iemand moet de consument te trekken in de boetieks en rijden ze naar de mode-websites.

Als je de energie, passie en vasthoudendheid te maken dat je missie, onze Fashion Marketing diploma programma is uw startpunt. Werken met hardware en software die wordt gebruikt in het bedrijfsleven, kunt u leren over het bedrijf van de mode-from wint belangrijke inzichten in het gedrag van de consument om het beheer van een retail-operatie om het vinden van nieuwe manieren om, in-store en online verkeer. Het is over het geven u de vaardigheden om te concurreren in een snel veranderende industrie. Je wordt omringd en geïnspireerd door andere getalenteerde, creatief gedreven studenten. En u zult worden geduwd, uitgedaagd, en, bovenal, ondersteund door ervaren docenten * toegewijd aan het helpen je in de frontlinie van de mode.... [-]


Diploma in sieraden ontwerpen en vervaardigen

University of Johannesburg
Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Het diploma programma omvat Sieraden Practice dat Jewellery Design, Tekenen en fabricagetechnieken omvat. Andere belangrijke gebieden van studie omvatten Edelsteenkunde, Technology, Contextuele Studies en Design Management. De afdeling bevordert een dubbele focus op de commerciële en high-end fijne juwelen met de nadruk op conceptueel ontwerp. [+]

De universiteit van Johannesburg (UJ) is gelegen in de metropool Johannesburg en is een van de dynamische Jewellery knooppunten van Zuid-Afrika. De state of the art faciliteiten in combinatie met de expertise van de lezingen personeel maakt de UJ ministerie van Jewellery Ontwerp een van de beste instelling om te studeren op weg naar een carrière in de sieraden industrie. Het doel van de afdeling is om brede vaardigheden in verband met sieraden ondernemerschap te cultiveren. Studenten worden aangemoedigd om een ​​reeks van competenties die hen in staat stelt om hun volledige creatieve potentieel te bereiken ontwikkelen.

Het diploma programma omvat Sieraden Practice dat Jewellery Design, Tekenen en fabricagetechnieken omvat. Andere belangrijke gebieden van studie omvatten Edelsteenkunde, Technology, Contextuele Studies en Design Management. De afdeling bevordert een dubbele focus op de commerciële en high-end fijne juwelen met de nadruk op conceptueel ontwerp.... [-]


diploma in fashion design

LaSalle College Montreal
Campus Voltijd September 2018 Canada Montreal

Studenten verwerven de pijlers van fashion design aangepast aan vrouwen, het grootste segment van de prêt-à-porter markt. Een ontwerper bij vrouwen 's mode moet leveren collecties die inspelen op enthousiaste vraag naar iets nieuws. In staat zijn om collecties voor specifieke demografische niches te creëren is primordiaal. [+]

Diploma in Fashion design

&nbsp

Gespecialiseerd in vrouwen 's mode

Studenten verwerven de pijlers van fashion design aangepast aan vrouwen, het grootste segment van de prêt-à-porter markt. Een ontwerper bij vrouwen 's mode moet leveren collecties die inspelen op enthousiaste vraag naar iets nieuws. In staat zijn om collecties voor specifieke demografische niches te creëren is primordiaal.

&nbsp

Een carrière geschikt voor de innovatieve

De nieuwste trends bij vrouwen 's mode zijn in een dag en de volgende. Om deze reden, moet een ontwerper voortdurend anticiperen op toekomstige trends en laat u inspireren door hen aan hun nieuwste ontwerpen te maken. ... [-]


BTEC extended diploma in kunst & design (mode & kleding)

Walsall College
Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Walsall

Deze spannende cursus biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van onderwerpen die sterk reflecteren praktijken gebruikt in de mode-industrie te ervaren. Na de eerste fase van het vak waarin een programma volgen [+]

Deze spannende cursus biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van onderwerpen die sterk reflecteren praktijken gebruikt in de mode-industrie te ervaren. Na de eerste fase van de cursus waarin je een programma om uw creativiteit en technische vaardigheden te ontwikkelen volgen, het programma volgt specialist mode trajecten, waaronder: patroon bouw, productie kledingstuk, contextuele invloeden, oppervlakte patroon en tekenen ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor reizen naar het buitenland, maar ook kansen in verschillende wedstrijden en shows te gaan. Alle studenten zouden in de gelegenheid deel te nemen aan een modeshow of high profile fashion shoot hebben. Private onderzoek is nodig en de cursus biedt mogelijkheden tot verdere kwalificaties te krijgen in Functionele vaardigheden Engels, Wiskunde en of ICT. ... [-]


Diploma in juwelen

Hungry Creek Art & Craft School
Campus Voltijd March 2019 Nieuw-Zeeland Auckland

Het curriculum is ontworpen om studenten bloot te stellen aan een gevarieerde en samenhangende opleiding aan elke student de vaardigheden te geven aan de industrie in te voeren, hetzij als een sieraad ontwerper, productie juwelier, en zelfstandige studio juwelier of om te gaan naar verdere studie. [+]

Het curriculum is ontworpen om studenten bloot te stellen aan een gevarieerde en samenhangende opleiding aan elke student de vaardigheden om de industrie in te voeren, hetzij als een geven juwelen ontwerper, Productie juwelier, en zelfstandige studio juwelier of om te gaan naar verdere studie.

Entry Criteria

Wij zijn blij met studenten die zich inzetten voor het maken van een loopbaan als juweliers. Volwassenheid en levenservaring worden beschouwd als een pluspunt. Aanvragers worden verzocht om een ​​interview voorbeelden van hun kunst of ambachtelijke werk bij te wonen en met zich meebrengen. Studenten die met succes het certificaat in Sieraden voltooien worden in jaar 2 van het Diploma in Jewellery aanvaard.... [-]


Nationaal Hoger Diploma (HND) in Textiel & Fashion Design

The Open Design School
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 24 maanden Open Inschrijving Frankrijk Parijs

De wereld van luxe, mode en design, gedreven door de dynamiek van de opkomende markten, is nu permanent transformaties. Nieuwe technologieën, nieuwe trends, nieuwe marketing en communicatie methoden, en nieuwe kansen. Dit programma is ontworpen om nieuwe trends en mode-industrie te ontdekken in het algemeen, terwijl het ontwikkelen van essentiële vaardigheden in kleding ontwerpen en accessoire ontwerp. [+]

DOELSTELLINGEN

De wereld van luxe, mode en design, gedreven door de dynamiek van de opkomende markten, is nu permanent transformaties. Nieuwe technologieën, nieuwe trends, nieuwe marketing en communicatie methoden, en nieuwe kansen. Dit programma is ontworpen om nieuwe trends en mode-industrie te ontdekken in het algemeen, terwijl het ontwikkelen van essentiële vaardigheden in kleding ontwerpen en accessoire ontwerp. In het thema en de voornaamste doel, het bereiken van elk leren uit de eigen collectie, die zijn diploma project en zal worden voorgelegd aan een geselecteerde professionele jury.

praktische informatie Formaat: mix leren Workshops presentielijst-4 Entree: pot, lijnonderhoud en het arbeidsverleden Voorlopig duur: 24 maanden Inschrijving: op elk moment van het jaar Stage: missie bedrijf 3 tot 6 maanden in Frankrijk of in het buitenland (niet verplicht) Diploma ... [-]

Diploma in mode ontwerpen

Indian Institute Of Film And Animation
Campus 1 jaar July 2019 India Bangalore

Met een mix en match esthetiek, wilt u gepersonaliseerde producten die hun individualiteit laten zien. Om aan hun verwachtingen te voldoen, richt de industrie zich tot modeontwerpers met een meer onderscheidende, berekende en proactieve benadering van creativiteit. [+]

Met een mix en match esthetiek, wilt u gepersonaliseerde producten die hun individualiteit laten zien. Om aan hun verwachtingen te voldoen, richt de industrie zich tot modeontwerpers met een meer onderscheidende, berekende en proactieve benadering van creativiteit.

Cursusdoel

De cursus beoogt modeontwerpers een duidelijk perspectief te bieden op creativiteit en de toepassing ervan in innovatief modeontwerp.

Diploma in cursusbeschrijving modeontwerp

IIFA biedt een 1-jarige full-time cursus Diploma in mode ontwerpen

De cursus heeft 2 semesters waarin de student kennismaakt met de modewereld

Het aanbieden van een unieke en uitgebreide Bhatathiyar universitaire graadsyllabus en bereidt een student voor op de fundamenten die essentieel is vereist in de hedendaagse industrie.... [-]


Diploma in textiel- en mode-ontwerp

Malaysian Institute of Art (MIA)
Campus Voltijd January 2019 Maleisië Kuala Lumpur

De Textiel en Mode Design cursus richt zich op de behoeften van studenten die geïnteresseerd zijn in het worden van een textiel of mode-ontwerper. [+]

Diploma in Büro Creative Interpretatie & Trend Setting

De Textiel en Mode Design cursus richt zich op de behoeften van studenten die geïnteresseerd zijn in het worden van een textiel of mode-ontwerper. Het Diploma cursus bestaat uit twee grote modules, namelijk Textile Design en Fashion Design.

Textiel Design verzorgt trainingen in conceptuele ontwikkeling, creatieve invulling en technische productie evenals kennis relevantie die cruciaal is voor het textiel design industrie. Op de top van dat, zal traditioneel design en lokale content worden benadrukt. Een industriële gehechtheid en een praktische workshop zal verder waardevolle praktijkervaring voor de studenten.

Fashion Design voorziet de studenten met mode en textiel kennis, marketing en praktische vaardigheden. Ontwerpconcepten en technische vaardigheden zijn van elkaar afhankelijk zijn en elkaar versterken in de training benaderingen. Het programma is zo opgezet dat alle aspecten van de mode-ontwerp te dekken van basis tot gevorderde opstellen, draperen, de bouw en het ontwerpen. Studio projecten omvatten functionele tot experimentele kleding ontwerpen. ... [-]


Fda mode met textiel

City and Islington College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze fashion design cursus is ideaal als u wilt een carrière in de mode en textiel te ontwikkelen, ofwel vordert recht in werkgelegenheid, op het laatste jaar van het Honours Degree in Textile Design aan de London Metropolitan University of op een Honours Degree aan een andere universiteit. [+]

FdA Fashion met Textiles

Centre: Zakelijk, Kunst en Techniek

Student Type: Volwassenen (19+) Higher Education Deze fashion design cursus is ideaal als u wilt een carrière in de mode en textiel te ontwikkelen, ofwel vordert recht in werkgelegenheid, op het laatste jaar van het Honours Degree in Textile Design aan de London Metropolitan University of op een Honours Degree aan een andere universiteit.

Londen is misschien wel een van de beste plaatsen in de wereld om mode te studeren. Deze mode en textiel cursus in Londen beschikt u over de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een carrière in deze snel veranderende industrie, met inbegrip van de formulering, productie en marketing van uw eigen ideeën.... [-]