Diploma Programma in Mode

Top 34 Cursus Studies in Mode 2019

Mode

Een diploma is een geweldige manier om het ijs te breken in het onderwijs bij de overgang van de middelbare school naar de universiteit of van een bachelor aan een graduaat. Een diploma in de mode is perfect voor het krijgen van een idee van wat een carrière in de mode-industrie is net als. Met een tot twee jaar van het onderwijs onder je riem, kan een diploma je goed sturen op weg naar een carrière, een vier-jarige opleiding, of iets meer.

Wat is een diploma in de mode? Een diploma in de mode helpt studenten om een ​​goed begrip van wat er nodig is om het te maken in de mode-industrie of om door te gaan met een opleiding in de mode te krijgen. De meeste programma's bieden cursussen die de studenten geven een prachtig beeld van de modewereld en de instrumenten die gebruikt worden voor het ontwerpen en het creëren van kleding lijnen. Het zakelijke aspect van de mode wordt meestal ook onderzocht. Studenten moeten verwachten theoretische en praktische cursussen gericht op de huidige trends en technieken in de mode-industrie.

Het krijgen van een diploma in de mode kan helpen studenten krijgen in opleidingen in het hoger onderwijs of hen voor te bereiden op verdere opleiding met het oog op een hoger betaalde baan in de mode-industrie te krijgen. Het duurt meestal weinig tijd en is vaak zelfs beschikbaar voor middelbare scholieren.

De kosten van het diploma programma is afhankelijk van het college waar u zich inschrijft. Programma's hebben de neiging om één tot twee jaar, en studenten kan nodig zijn om de kosten van materialen, zoals tekenen pads, potloden overwegen, en meer in aanvulling op collegegeld en studieboeken.

Studenten die een diploma in de mode te voltooien kunnen zijn klaar om te springen in een junior positie in ontwerp of uitgegroeid tot een assistent van een mode-ontwerper of de productie-afdeling. In te breken in volledige loopbaan in de mode-ontwerp en marketing, kan het voortgezet onderwijs met een hoger niveau van opleidingen nodig zijn.

Voor het aanvragen van een diploma programma in de mode, kan het nodig zijn de studenten naar een toepassing voorbeelden van hun werk indienen in persoon of online, compleet een interview, en zelfs bij een van de vele in onze index scholen. Om het juiste programma voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Diploma in Fashion Design

VCAD Visual College of Art and Design
Campus Voltijd September 2019 Canada Vancouver

Verander je passie in een chique carrière! In het Fashion Design- VCAD bij VCAD ontwikkel je de vaardigheden om je creatieve ideeën om te zetten in prachtige kleding en accessoires, zodat je de wereld kunt veranderen door middel van mode. [+]

Heb je een uniek gevoel voor stijl? Ben je gepassioneerd over stoffen en kleuren? Maak je jezelf uit door je kleding? Verander dan je passie in een chique carrière! In het Fashion Design- VCAD bij VCAD ontwikkel je de vaardigheden om je creatieve ideeën om te zetten in prachtige kleding en accessoires, zodat je de wereld kunt veranderen door middel van mode.

Dit programma zal je creativiteit koesteren en praktische training bieden met de hulpmiddelen en apparatuur die in de industrie worden gebruikt. Je ontwikkelt een solide basis in de fundamenten van kleding- en kledingontwerp, mode merchandising, visuele weergavetechnieken en modeshows. Tegen het einde van het programma zal je portfolio je vaardigheden, creatieve uitbarstingen en unieke gevoel voor mode tonen.... [-]


Fashion Design Diploma

Cracow School of Art and Fashion Design
Campus Voltijd 5 semesters October 2019 Polen Krakau

Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) biedt een twee-en-half jaar full-time programma voor internationale studenten. Onze medewerkers, alle specialisten op verschillende gebieden van kunst en design, bieden een studieprogramma dat een student in staat stelt zijn volledige potentieel te ontplooien. [+]

Cracow School of Art and Fashion Design is ook geopend voor Poolse studenten, die hun taalvaardigheid willen verbeteren.

Het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn geen toelatingsexamens . De lessen worden in het Engels gehouden.

Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) is de hoofdorganisator van Cracow Fashion Week.

Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) biedt een twee-en-half jaar full-time programma voor internationale studenten. Onze medewerkers, alle specialisten op verschillende gebieden van kunst en design, bieden een studieprogramma dat een student in staat stelt zijn volledige potentieel te ontplooien. Na meer dan 20 jaar ervaring heeft de school een hoge standaard en een uitstekende reputatie bereikt. We hebben veel studenten in Poolse modebedrijven kunnen plaatsen, van geavanceerde boetieks tot de grootste industriële ondernemingen die op de Poolse beurs genoteerd staan. Sommige studenten hebben ook een baan gevonden bij internationale bedrijven die in verschillende landen actief zijn.... [-]


Fashion design diploma

LaSalle College Istanbul
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Turkije Istanboel

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! [+]

Fashion Design Diploma

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! Van het produceren van een mode-concept om te zetten in een uitstekende kleding en het promoten van uw eigen modecollectie, zal dit programma u door elke fase van het ontwerp.

Onze docenten, die zijn professionals in het veld, train je aan de eisen van deze zeer concurrerende en klinken industrie geconfronteerd. Afgestudeerden zijn in staat om hun vaardigheden te tonen door het samenstellen van modeshows en het deelnemen aan zowel lokale als internationale mode-ontwerp wedstrijden.

Programma overzicht

Deze Fashion Design programma bestaat uit 6 semesters, 15 weken per semester voor een totaal van 90 weken.... [-]


Fashion design en patroon

LCI Bogotá
Campus Voltijd 28 maanden September 2019 Colombia Bogota

Ooit wilde je eigen collectie een team van productie naar het buitenland te creëren of te leiden, u bent op zoek naar een erkende instelling die het gereedschap en de beste training voor desempeñarte in de mode-industrie biedt. [+]

SNIES 54.739 BOGOTA LCI Min. SNIES 91.446 LCI Onderwijs BARRANQUILLA Min. Onderwijs

Ontwerp uw toekomst op dit moment!

Ooit wilde je eigen collectie een team van productie naar het buitenland te creëren of te leiden, u bent op zoek naar een erkende instelling die het gereedschap en de beste training voor desempeñarte in de mode-industrie biedt. Werken met een aantal van de beste ontwerp groepen in de wereld of geen weer als freelance ontwerper?

Maak kennis met onze voordelen

Heeft u ooit gedroomd om je horizon te verbreden en neem je talent te laten zien wat je waard bent? U kunt uw studies beginnen in Colombia en zijn gespecialiseerd in Europa.

Waar wacht je nog voor Word lid van onze community?... [-]


Hoger diploma in Fashion Design

Hong Kong Design Institute
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Hongkong

Dit programma is ontworpen om studenten in staat te stellen te werken op het gebied van modeontwerp en productontwikkeling. Studenten zullen het programma zowel praktisch als creatief vinden, leren door middel van modeshows, live-projecten, ontwerpwedstrijden, internationale uitwisselingsprogramma's, werken met bezoekende beoefenaars en organisaties uit de mode- en gerelateerde industrieën. [+]

Doelstellingen van het programma

Hong Kong is een van de belangrijkste modecentra ter wereld. De mode-industrie is uitgebreid en omvat modekleding en accessoireontwerp, onderzoek en ontwikkeling, merchandising, detailhandel, merkpromotie en management.

Dit programma is ontworpen om studenten in staat te stellen te werken op het gebied van modeontwerp en productontwikkeling. Studenten zullen het programma zowel praktisch als creatief vinden, leren door middel van modeshows, live-projecten, ontwerpwedstrijden, internationale uitwisselingsprogramma's, werken met bezoekende beoefenaars en organisaties uit de mode- en gerelateerde industrieën. Van studenten wordt verwacht dat ze de technieken verwerven in het genereren van ontwerpconcepten, het maken van patronen en het naaien van modeproducten. De Knitwear Design en Accessories Design-streams zullen studenten verder voorzien van een breder leergebied zoals nodig in de markt.... [-]


UAL L4 Foundation Diploma in Art

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campus 3 semesters August 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Deze cursus is van fundamenteel belang als je wilt doorstromen naar de universiteit om kunst te studeren [+]

Over

Deze cursus is van fundamenteel belang als je wilt doorstromen naar de universiteit om kunst te studeren

Wat te verwachtenEERSTE TERM

Na een week bemonsteren van alle optische onderwerpen, kiest u drie van deze onderwerpen om gedurende een rotatieperiode te bestuderen. Je zal ook overwegen aan welke universiteit je wenst te solliciteren en je wordt ondersteund en geadviseerd door docenten tijdens het maken van je universitaire UCAS-aanvragen. Aan het einde van deze termijn krijgt u een inleiding op het door u gekozen vakgebied.

TWEEDE SEMESTER

Je krijgt een aantal projecten waarvoor je in je vakgebied gaat werken. Gedurende deze tijd zult u ook uw portfolio ontwikkelen, klaar voor universitaire interviews.... [-]


Diploma in Fashion Marketing

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Voltijd Deeltijd 98 uur May 2019 Mexico Puebla +1 more

Het doel van dit programma is om optimale strategieën op het gebied van communicatie en het imago van modemerken te identificeren, evalueren en vast te stellen. [+]

objectief

Identificeren, evalueren en vaststellen van optimale strategieën op het gebied van communicatie en het imago van modemerken.

Voordelen van het programmaMaak kennis met de grote ontwerpers van de 20e eeuw en hun invloed op de huidige mode.Communiceer een modemerk op de juiste manier in media, evenementen en verkooppunten.Identificeer de kenmerken van een fashion marketingplan.Ontdek hoe mode de maatschappij beïnvloedt.Gericht op

Afgestudeerden in mode en textielontwerp, reclame, communicatie, marketing en andere aanverwante gebieden.

Inhoud van het programma

Het Diploma in Fashion Marketing bestaat uit zeven modules, totaal in totaal 98 uren studie.

Module 1. Geschiedenis van de mode (14 uur)... [-]


Academische opleiding in design - mode

LABA Firenze - Liberal Academy Of Fine Art
Campus Voltijd 3 jaar October 2019 Italië Florence

De studierichting om een ​​modeontwerper te worden is verdeeld in drie jaar. Werkend aan het ontwerp en de praktische realisatie van de stijlen, verwerven de studenten aanvankelijk de mindset en hulpmiddelen van de ontwerper, van tekening tot stofontwerp tot het trendonderzoek, zonder de nodige videotechnologie te verwaarlozen om hun projecten te communiceren. In het derde jaar experimenteren studenten met het ontwerpen van modeaccessoires en raken ze meer vertrouwd met de uitgeverswereld en met de organisatie van modeshows en evenementen. [+]

In een wereld waar je een boek kunt vertellen aan de hand van de omslag, is mode de communicatiemethode waarmee de noodzakelijke informatie wordt overgedragen op het sociale onderscheid. Door de basiskennis en methodologie van de modetaal te bieden, vormt de cursus de sleutelfiguur in de wereld van mode en bedrijven: de ontwerper.

De studierichting om een ​​modeontwerper te worden is verdeeld in drie jaar. Werkend aan het ontwerp en de praktische realisatie van de stijlen, verwerven de studenten aanvankelijk de mindset en hulpmiddelen van de ontwerper, van tekening tot stofontwerp tot het trendonderzoek, zonder de nodige videotechnologie te verwaarlozen om hun projecten te communiceren. In het derde jaar experimenteren studenten met het ontwerpen van modeaccessoires en raken ze meer vertrouwd met de uitgeverswereld en met de organisatie van modeshows en evenementen.... [-]


diploma in fashion design

LaSalle College Montreal
Campus Voltijd September 2019 Canada Montreal

Studenten verwerven de pijlers van fashion design aangepast aan vrouwen, het grootste segment van de prêt-à-porter markt. Een ontwerper bij vrouwen 's mode moet leveren collecties die inspelen op enthousiaste vraag naar iets nieuws. In staat zijn om collecties voor specifieke demografische niches te creëren is primordiaal. [+]

Diploma in Fashion design

&nbsp

Gespecialiseerd in vrouwen 's mode

Studenten verwerven de pijlers van fashion design aangepast aan vrouwen, het grootste segment van de prêt-à-porter markt. Een ontwerper bij vrouwen 's mode moet leveren collecties die inspelen op enthousiaste vraag naar iets nieuws. In staat zijn om collecties voor specifieke demografische niches te creëren is primordiaal.

&nbsp

Een carrière geschikt voor de innovatieve

De nieuwste trends bij vrouwen 's mode zijn in een dag en de volgende. Om deze reden, moet een ontwerper voortdurend anticiperen op toekomstige trends en laat u inspireren door hen aan hun nieuwste ontwerpen te maken. ... [-]


Diploma in de mode productie

University of Johannesburg
Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

De student het verkrijgen van deze kwalificatie zal competentie demonstreren bij het analyseren en toepassen van de principes van de mode-systeem van productie tot consumptie, om m eet marktvraag. [+]

De student het verkrijgen van deze kwalificatie zal competentie demonstreren bij het analyseren en toepassen van de principes van de mode-systeem van productie tot consumptie, om m eet marktvraag.

Het programma is opgezet om de resultaten aangetoond door het vermogen van de student om te produceren:

Ontwikkelen en toepassen van een productie-strategie die marktonderzoek, ontwikkeling van het ontwerp, het brandmerken, marketing, merchandising en distributie van een assortiment dat voldoet aan de behoeften van een geïdentificeerde mode doelgroep weerspiegelt. Pas geavanceerde textiel toepassing, manuele vaardigheden en computer-technologie (CAD / CAM) aan de productieprocessen van een breed scala van mode-producten. Ontwikkelen van technische pakketten die te analyseren, op te lossen en problemen met betrekking tot de technische productontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van de mode-producten te communiceren. Solliciteer zaken, personeel en principes operations management om de kwaliteit, productiviteit en winstgevendheid in verband met de mode productie te verbeteren. Verrichten basisonderzoek in een geselecteerde gespecialiseerde gebied van de mode-keten: technische productontwikkeling; textiel-technologie en de toepassing; productie- en kwaliteitssystemen; marketing en branding; materiaal en product sourcing; en de goedkeuring en de consumptie van de mode items. carrière opportunaties ... [-]

Diploma in juwelenontwerp

LaSalle College Vancouver
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Vancouver

Bent u gefascineerd door de bouw en samenstelling van sieraden? Werk je graag met je handen en een artistieke rand? Als dat zo is, zal onze Jewellery Design Programmeer uw talent naar het volgende level! [+]

Cursus: Jewellery Design

Bent u gefascineerd door de bouw en samenstelling van sieraden? Werk je graag met je handen en een artistieke rand? Als dat zo is, onze Jewellery Design Program zal je talent naar het volgende level! Ontdek de kunst van de metaalbewerking en kralen-een van de oudste vormen van kunst in de wereld. Met behulp van concepten in sieraden ontwerpen, leren de studenten de vrije hand tekening technieken om schetsen en illustraties die verder zijn verbeterd met verworven vaardigheden in Adobe Illustrator en Photoshop produceren. Sieraden presentatie en display-technieken geven ook studenten een ondernemende rand. Van productie tot marketing van een collectie juwelen, studenten bouwen een portfolio om hun vaardigheden, talenten en prestaties illustreren, zodat ze de arbeidsmarkt kunnen betreden met vertrouwen tegemoet. ... [-]


Fda mode met textiel

City and Islington College
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze fashion design cursus is ideaal als u wilt een carrière in de mode en textiel te ontwikkelen, ofwel vordert recht in werkgelegenheid, op het laatste jaar van het Honours Degree in Textile Design aan de London Metropolitan University of op een Honours Degree aan een andere universiteit. [+]

FdA Fashion met Textiles

Centre: Zakelijk, Kunst en Techniek

Student Type: Volwassenen (19+) Higher Education Deze fashion design cursus is ideaal als u wilt een carrière in de mode en textiel te ontwikkelen, ofwel vordert recht in werkgelegenheid, op het laatste jaar van het Honours Degree in Textile Design aan de London Metropolitan University of op een Honours Degree aan een andere universiteit.

Londen is misschien wel een van de beste plaatsen in de wereld om mode te studeren. Deze mode en textiel cursus in Londen beschikt u over de vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor een carrière in deze snel veranderende industrie, met inbegrip van de formulering, productie en marketing van uw eigen ideeën.... [-]


BTEC extended diploma in kunst & design (mode & kleding)

Walsall College
Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Walsall

Deze spannende cursus biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van onderwerpen die sterk reflecteren praktijken gebruikt in de mode-industrie te ervaren. Na de eerste fase van het vak waarin een programma volgen [+]

Deze spannende cursus biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van onderwerpen die sterk reflecteren praktijken gebruikt in de mode-industrie te ervaren. Na de eerste fase van de cursus waarin je een programma om uw creativiteit en technische vaardigheden te ontwikkelen volgen, het programma volgt specialist mode trajecten, waaronder: patroon bouw, productie kledingstuk, contextuele invloeden, oppervlakte patroon en tekenen ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor reizen naar het buitenland, maar ook kansen in verschillende wedstrijden en shows te gaan. Alle studenten zouden in de gelegenheid deel te nemen aan een modeshow of high profile fashion shoot hebben. Private onderzoek is nodig en de cursus biedt mogelijkheden tot verdere kwalificaties te krijgen in Functionele vaardigheden Engels, Wiskunde en of ICT. ... [-]


Diploma in mode ontwerpen en naaien - CPD

John Academy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Verlang je ernaar je eigen gedachten en plannen te veranderen in echte kledingstukken? Ben je geïnspireerd om ongelooflijke kosten te betalen voor couture-jurken? Ervaar je problemen bij het ontdekken van droomjurken die perfect passen? Of wil je graag deelnemen aan modecursussen en de kledingindustrie? Zo ja, dan is het Diploma in Fashion Designing and Sewing perfect voor jou! Beschrijving Deze ernstige cursus is bedoeld voor personen die willen beginnen met de studie en routine met ontwerpen. Het levert een student understudies op in de ontwikkeling en realistische vaardigheden die essentieel zijn voor een beroep in modeontwerp en aanverwante bedrijven. De cursus wordt op twee gebieden gegeven, één in configuratie met matrijsconfiguratie en ideeverbetering, en de andere in naai- en ontwikkelingstechnieken. Elk segment wordt opgevoed door een andere opvoeder, die essentiële vaardigheden en expert practices behandelt. Beveiligde punten omvatten vorm, schaduw en enkele voorbeelden van textuurbepaling en materialen; ontwerp opstellen en ophangen; tekenen vanuit het model en de motivatie achter de schets van het plan; en de vooruitgang van vormideeën, onderzoek, en kledinglijnverbetering. Of je nu al een naald en een snaar hebt begrepen of nog nooit hebt gepakt, dit Diploma in Mode Ontwerpen en naaien is voor jou zolang je gepassioneerd bent op dit gebied. Bovendien is dit je kans om je creativiteit te consolideren met recentelijk geleerde gespecialiseerde vaardigheden om erachter te komen hoe je kledingstukken voor elk evenement in trendy kleding kunt creëren. Wij kunnen u helpen uw eigen ongewone kledingstuk helemaal gemaakt te maken, zodat het u past. [+]

Voor wie is de koers bedoeld?Professionals die ervaring hebben met het maken van jurken en ontwerpen.Beginners die interesse hebben om te leren hoe ze een mode-, ontwerp- en naaicarriere kunnen hebben.ToelatingseisDeze cursus is beschikbaar voor alle studenten, van alle academische achtergronden.Goed begrip van Engelse taal, rekenvaardigheid en ICT zijn vereist om deze cursus bij te wonen.Beoordeling:Aan het einde van de cursus moet je een online meerkeuzetest doen. Uw test zal automatisch en onmiddellijk worden beoordeeld, zodat u meteen weet of u succesvol bent geweest.Voordat je voor je eindexamen zit, heb je de mogelijkheid om je vaardigheid te testen met een proefexamen.certificering:Nadat u de test met goed gevolg hebt afgelegd, kunt u een Geaccrediteerd Certificate of Achievement verkrijgen. U kunt echter ook een certificaat voor voltooiing van een cursus behalen na het voltooien van de cursus zonder de test te hoeven afleggen. Certificaten zijn verkrijgbaar op papier of £ 39 of in PDF-formaat voor £ 24.Waarom voor ons kiezen?Betaalbaar, boeiendTutorial video's / materiaal van de toonaangevende experts;Onderzoek in een gebruiksvriendelijk, geavanceerd online leerplatform;Efficiënte examensystemen voor de beoordeling en direct resultaat;Het VKToegang tot cursusinhoud op mobiel, tablet of desktop, altijd en overal;Het voordeel van het aanvragen van NUS Extra Discount Card;24/7 studentondersteuning via e-mail.Carriere... [-]

Diploma of Fashion Design and Merchandising

Karl Von Busse Institute of Design
Campus Voltijd 1 - 2 jaar February 2019 Australië Sydney

[+]

Freelance Fashion Designer Fashion Illustrator & van ontwerpers Productie Manager Patroon maker Fashion Stylist

Er zijn drie INSCHRIJVING DATA ELK JAAR

Eerste inschrijving Datum: 13 februari Tweede inschrijving Datum: 5 juni Derde inschrijfdatum: 4 september

[-]