Diploma Programma in Media

Top 27 Diploma Programma's in Media 2018/2019

Media

Een diploma is een diploma gegeven na een specifieke opleiding succesvol afronden. Afhankelijk van welk land je een diploma kan verwijzen naar een niveau van academische onderscheiding ontvangen. Studenten streven vaak een diploma na het behalen van een verschillende mate, of tijdens het nastreven van een extra graad.

Wat is een diploma in de media? Dit diploma is gericht op vaardigheden die nodig zijn om goed te doen op het gebied van media. Studenten leren over hoe de traditionele disciplines en technologische bijdragen te verbinden. De cursussen richten zich op creativiteit, het leren over nieuwe technologieën, programmering en methodologie. Studenten ook leren hoe ze zich specifiek beter voor de markt. Studenten die deze cursussen worden ook getraind in het ontwikkelen van producten die een hoog technologisch gehalte hebben te nemen, worden ondersteund door multi-platforms en kan interactief worden gebruikt.

De voordelen van dit type van de graad zijn dat de studenten worden geïnformeerd in de media-industrie.Ze leren vaardigheden die nodig zijn om nuttige en bruikbare producten te creëren. De cursus is bedoeld om zeer competente professionals op te leiden, en dat is wat het doet.

De kosten van een diploma in de media hangt af van welk land de school van uw keuze. De kosten kunnen variëren, afhankelijk van of u het nemen van lessen op de campus of online.

Een student die dit diploma behaalt kan een mooie carrière in veel media-gerelateerde gebieden te vinden. Ze kunnen succesvol als een multimedia ontwerper, ontwikkelaar, interactieve video-ontwerper of een ontwerper van applicaties voor mobiele apparaten. Studenten worden ook experts in interactieve visuele installaties, video gaming en cross media. Wilt u een succesvolle carrière in de media-industrie, kan dit enkel het diploma dat je nodig hebt om toe te voegen aan je CV te zijn.

Als je eenmaal hebt besloten of dit een graad je wilt nastreven, alles wat je hoeft te doen is het onderzoek van de scholen waarin u geïnteresseerd bent.U kunt dat doen door eerst het vinden van scholen die de cursussen die u nodig hebt te bieden. Dan moet je gewoon moeten toepassen. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Diploma in sociale media en webmarketing

Reeves College
Campus Voltijd September 2019 Canada Calgary

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen. [+]

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen.

Reeves College 's Online Marketing

Studenten zullen ook leren over de sociale media-praktijken die zijn voortgekomen uit de exponentiële groei van sociale medianetwerken zoals Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram. Het programma omvat echte wereld training met een werkervaring plaatsing in het veld voor het afstuderen.

[-]

Uitgebreid diploma in Creative Media Production

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campus 2 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Dit is een tweejarige cursus, ontworpen om studenten kennis te bieden [+]

Overzicht

Dit is een tweejarige cursus, ontworpen om studenten kennis te bieden

Door gerichte lessen

• Een bewustzijn van verschillende perspectieven en benaderingen binnen de mediasector. • Onderzoek, analyseer en evalueer relevante informatie en ideeën om creatieve oplossingen te ontwikkelen. • Begrijp, pas aan en gebruik veilig geschikte en praktische methoden en vaardigheden voor creatieve productie. • Beoordeel kritisch de effectiviteit en geschiktheid van methoden, acties en resultaten. • Gebruik evaluatieve en reflectieve vaardigheden om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen leren, ontwikkeling en besluitvorming. • Neem verantwoordelijkheid voor het onderzoek, de planning, het tijdbeheer en acties om toegang te krijgen tot progressiemogelijkheden. • Stel zichzelf en hun werk effectief voor aan een geschikt publiek. • Leer de beginprincipes van HTML-codering via klassen. • Een bewustzijn van gezondheids- en veiligheidsregels door middel van workshops.... [-]


Diploma in Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Voltijd September 2019 Canada Surrey

Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden. [+]

Social media-marketing evolueert in een ongekend tempo en er is een enorme vraag naar professionals in het veld. Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden.

Studenten zullen ook leren om campagnes te plannen en uit te voeren als onderdeel van de digitale marketingstrategie van een bedrijf. Het programma omvat praktijktraining met een werkervaring in het veld voor het afstuderen.

[-]

Diploma in multimedia design

Alfa International College
Campus Voltijd 2.5 - 3 jaar Open Inschrijving Maleisië Shah Alam

Multimedia Design combineert meerdere media bronnen - zoals tekst, geluid, video, digitale beelden en webgebaseerde media in een coherente, interactieve communicatie. Het programma is effectief omdat het presentaties inzet om publiek en klanten betrokken te maken bij opleiding en onderwijs, entertainment, marketing en reclame. [+]

Programma Overzicht

Multimedia Design combineert meerdere media bronnen - zoals tekst, geluid, video, digitale beelden en webgebaseerde media in een coherente, interactieve communicatie.

Het programma is effectief omdat het presentaties inzet om publiek en klanten betrokken te maken bij opleiding en onderwijs, entertainment, marketing en reclame.

Multimedia Designers hebben veel tools en middelen om hun ideeën te visualiseren en presenteren, maar in het midden van multimedia is visuele communicatie en het vermogen om een ​​verhaal door de ogen van mensen te brengen.

ALFA College's Multimedia Design programma is een gestructureerd programma van diverse cursussen, waaronder digitale illusie, fotografie, webdesign, animatie, videobewerking, visuele effecten en mobiele applicatie ontwikkeling, die de basis legt voor technische specialisatie en creatieve exploratie.... [-]


Dubbele diploma in grafische vormgeving & multimedia

First Media Design School
Campus Voltijd Deeltijd 24 maanden January 2019 Singapore

Studenten zullen cross-opgeleid in zowel print en digitale interfaces, het verkrijgen van een breed breedte van kennis en vaardigheden op een verscheidenheid van design communicatie disciplines waaronder reclame, branding, visuele identiteit, verpakking. [+]

dubbele diploma in grafische vormgeving & multimedia

Studenten zullen cross-opgeleid in zowel print en digitale interfaces, het verkrijgen van een breed breedte van kennis en vaardigheden op een verscheidenheid van design communicatie disciplines waaronder reclame, branding, visuele identiteit, verpakking. Afgezien van dat, zullen de studenten de nodige expertise om 2D- en 3D-animatie voor diverse multimedia platformen, waaronder internet, televisie en films te maken krijgen.

Cursus Details

Cursus Duur: 24 maanden

Intakes: Januari, april, juli, oktober

Wijzen van Studie: Full-time / Part-time

Toelatingseis Minimaal 16 jaar en ouder Minimaal 2 GCE O-Level 3 of N-Level kredieten met een pass in het Engels, of ITE / Higher Nitec Certificaathouders met minimaal 2,5 GPA Voltooid Upper Secondary School / Senior High School / Grade 12 Alle aanvragers zullen vooraf worden onderworpen aan een visuele proeve van bekwaamheid, gevolgd door een interview sessie met FMDS academische hoofden op de officiële toelating in het programma Pass in het Engels Aanvragers kunnen in aanmerking komen voor een vrijstelling van de geselecteerde units of ze hebben eerdere werkervaring en / of kwalificaties in kunst, design of aanverwante bedrijfstakken Opzet van de cursus ... [-]

Diploma van social media marketing

Open Colleges
Online Voltijd 24 maanden January 2019 Australië Australia Online

Ontworpen om u van beginner tot expert, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes' genoemd Top 50 wereldwijde social media experts, zodat u zeker weet dat u de allerlaatste, first-class-industrie kennis en expertise kan worden . [+]

Diploma van Social Media Marketing

Lanceer je carrière in de dynamische en boeiende landschap van social media marketing met de erkende diploma van Social Media Marketing.

Cursus Beschrijving

Ontworpen om u van beginner tot expert, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes' genoemd Top 50 wereldwijde social media experts, zodat u zeker weet dat u de allerlaatste, first-class-industrie kennis en expertise kan worden .

Ideaal voor mensen met een passie voor alles wat met social media, dit erkend diploma heeft geen pre-vereisten, wat betekent dat je kunt kick off je studie met een aantal marketing ervaring, of helemaal geen.

Wat leert u?

De fundamenten van de sociale media marketing Hoe te aantrekkelijke en effectieve marketing content te creëren Hoe maak je een social media netwerk strategie te ontwikkelen met zowel organische berichten en betaalde reclame op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat en nog veel meer De kunst van het beheersen van uw eigen persoonlijke merk op sociale media Hoe te plannen, implementeren en beheren van e-mail marketing Het diploma zal u toelaten om de vaardigheden die je leert om je werkplek of bedrijf onmiddellijk toe te passen als je je een weg door de cursus ... [-]

Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Kwalificaties:

Onderwerpen studeerde onder meer:

grafisch ontwerp illustratie

Toelatingseisen:

Onderwijs-en evaluatie:

Volgende stappen:

UNIVERSITEIT Werk [-]

Diploma in sociale media en webmarketing

CDI College
Campus Voltijd September 2019 Canada Calgary Edmonton

De online marketing [+]

De online marketing

Onderwerpen die in het programma worden behandeld, zijn onder meer digitale marketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine-marketing (SEM), effectief schrijven van bedrijven, het creëren van content en bereik, en een grondige opleiding in monitoring- en aggregatietools voor sociale media.

Daarnaast zullen studenten deelnemen aan een practicum, waar ze de kans krijgen om hun nieuwe vaardigheden op de werkplek te testen voordat ze afstuderen.

[-]

Diploma in Digitale Communicatie en Social Media

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Voltijd Deeltijd 96 uur November 2018 Mexico Buenavista Mexico-Stad Puebla Santa Fe Toluca Oaxaca +6 more

Cursusdoel: het theoretisch kader van interactieve communicatie op internet kennen; evenals de technieken en beste praktijken die in de industrie worden gebruikt; zodat de deelnemer uiteindelijk effectieve digitale strategieën kan ontwikkelen en evalueren. [+]

Algemene doelstelling:

Het kennen van het theoretische kader van interactieve communicatie op het internet; alsook technieken en best practices in de industrie; zodat op het einde van de deelnemer in staat is om effectieve digitale strategieën te ontwikkelen en te evalueren.

voordeel:

De deelnemer in staat zal zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van een plan geavanceerde digitale communicatie. De uitvoering van deze plannen door externe consultants is een investering gemoeid van maximaal $ 600,000.00 afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

Gericht op:

Afgestudeerden in communicatiewetenschappen, marketing, reclame, public relations, administratie. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een officiële aanwezigheid en professioneel imago op internet, of ze nu te koop zijn, promotie, differentiatie, concurrentie, marktgroei.... [-]


Diploma in grafisch en multimediaontwerp

Sunway University
Campus Voltijd 27 maanden January 2019 Maleisië Shah Alam

Studenten leren over verschillende aspecten en grafische technieken, waaronder de ontwerpapplicatie voor verpakkingen, bedrijfsidentiteit, publicatieontwerp, omgevingsgrafieken, advertentieontwerp en digitale grafische afbeeldingen. De ontwikkeling van fundamentele vaardigheden door middel van Drawing and Principles of Design zal de hoofdfocus zijn van leren in Year One, met inbegrip van typografie en computergraphics. In het volgende jaar zal de syllabus voortbouwen op creatieve conceptuele ontwerpoplossingen in verpakking, publicatie, huisstijl en andere gebieden. Het laatste jaar omvat de praktijk in een echte werkomgeving binnen reclamebureaus en designhuizen. [+]

Studenten leren over verschillende aspecten en grafische technieken, waaronder de ontwerpapplicatie voor verpakkingen, bedrijfsidentiteit, publicatieontwerp, omgevingsgrafieken, advertentieontwerp en digitale grafische afbeeldingen. De ontwikkeling van fundamentele vaardigheden door middel van Drawing and Principles of Design zal de hoofdfocus zijn van leren in Year One, met inbegrip van typografie en computergraphics. In het volgende jaar zal de syllabus voortbouwen op creatieve conceptuele ontwerpoplossingen in verpakking, publicatie, huisstijl en andere gebieden. Het laatste jaar omvat de praktijk in een echte werkomgeving binnen reclamebureaus en designhuizen.

intakes

Januari maart... [-]


Professioneel diploma in Social Media Strategist

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Online Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 200 uur September 2019 Spanje Barcelona Madrid Ierland Dublin +5 more

Het belang van sociale media in de digitale omgeving is een feit en bedrijven weten het. De industrie eist meer en meer experts in strategieën voor sociale media. [+]

Het belang van sociale media in de digitale omgeving is een feit en bedrijven weten het.

De industrie eist meer en meer experts in strategieën voor sociale media.

Social Media is nu een van de belangrijkste kanalen om relaties op te bouwen met klanten en potentiële klanten. Opmerkingen, beoordelingen en aanbevelingen zullen waarde toevoegen aan ons merk en de omzet verhogen, daarom moeten we plannen hoe we ze kunnen krijgen en het beste uit hen halen.

De persoon die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van de strategie om de bedrijfsdoelen te bereiken, is de Social Media Strategist. In IM hebben we deze cursus gemaakt om onze studenten alle vaardigheden te geven die ze nodig hebben om deze nieuwe functie te leren.... [-]


Diploma van scherm en media

Melbourne Polytechnic
Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Word een van de mediamakers van morgen aan de Melbourne Polytechnic . Schrijf je in voor het diploma van scherm en media en ontwikkel je productievaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internetfilmproducent. [+]

Word een van de mediamakers van morgen aan de Melbourne Polytechnic . Schrijf je in voor het diploma van scherm en media en ontwikkel je productievaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internetfilmproducent.

Ontwikkel een folio en promoot uw persoonlijke merk op de digitale werkplek

Als onderdeel van de cursus Diploma of Screen and Media schrijft u webisodes en microblogs, houdt u actieve blogs bij, ontwikkelt u bronnen, plakboeken en werktools om u te helpen bij het definiëren van uw werkmethoden en merk. U ontwikkelt veerkracht van kleine bedrijven en een creatieve veelzijdigheid die een uitstekende hulpbron zal zijn voor toekomstig freelance of ondernemend werk.... [-]


Diploma in de digitale en sociale media marketing

Asturias Corporación Universitaria
Online Deeltijd 120 uur January 2019 Spanje Madrid Colombia Bogota +2 more

De web 2.0 heeft alles veranderd aan de manier waarop we communiceren naar de manier om een ​​product te verkopen. De rol van de gebruiker niet langer statisch centrale strategie van merken en bedrijven. Niet langer dient slechts om een ​​goed product of dienst. Men moet weten hoe om te bevorderen dat, praat met ons publiek en hebben een perfecte kennis van het milieu en de gereedschappen 2.0. ,,, [+]

Diploma in Digital Marketing en Social Media

De web 2.0 heeft alles veranderd aan de manier waarop we communiceren naar de manier om een ​​product te verkopen. De rol van de gebruiker niet langer statisch centrale strategie van merken en bedrijven. Niet langer dient slechts om een ​​goed product of dienst. Men moet weten hoe om het te promoten, praat met ons publiek en hebben een perfecte kennis van het milieu en de instrumenten 2.0.

De Graduate Online Marketing Expert en Social Media leert u om uw aanwezigheid te beheren op sociale netwerken, krijgen een goede reputatie, leren om te positioneren onze website in de zoekmachines en identificeren van zakelijke kansen kunnen we mobiele providers bieden; dit alles zal helpen ons bedrijf te onderscheiden van de menigte en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Hoe meer we weten van de omgeving waarin we actief zijn, hun prestaties en hoe om te profiteren van hun hulpmiddelen te krijgen betere resultaten. We moeten niet de rug toekeren op deze nieuwe 2.0-omgeving waarin de dialoog, interactie en samenwerkend leren zijn essentiële elementen om bij te blijven in een snel veranderende als de internetwereld.... [-]


Diploma digitale media productie

Confederation College
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Canada Thunder Bay

Het Digital Media Production-programma van het Confederation College leert u hoe u effectief kunt zijn in de steeds veranderende wereld van digitale media van vandaag. U leert hoe u contact kunt leggen met gebruikers via blogs, vlogs en live interactieve shows. Het programma behandelt de basisprincipes van marketing, branding en promoties die vaak verweven zijn met de contentcreatie van vandaag. Studenten gaan ook op zoek naar sociale journalistiek en brengen verhalen over de grond naar nieuwe mediaplatforms. Je zult ontdekken dat dezelfde sleutelprincipes van toepassing zijn: aantrekkelijk zijn, ontvankelijk zijn en de ethiek en verantwoordelijkheden begrijpen die horen bij het worden van een op media gebaseerde beïnvloeder. [+]

Digital Media Production

Aanvragen worden nu geaccepteerd voor de intake van september 2018.

(voorheen bekend als Broadcast - Televisieproductie).

Leer hoe je een Digital Influencer kunt worden

[-]

Diploma in Social Media Marketing and Co-op

Canadian College
Campus Voltijd 8 semesters September 2019 Canada Vancouver

[+]

Als studenten terugkeren naar hun land van herkomst, de combinatie van een West-Canadese Diploma en Co-op is niet alleen een concurrentievoordeel, maar maakt het ook mogelijk studenten de kans om te begrijpen en de ervaring van de culturele en zakelijke nuances die alleen kan worden verkregen uit een langdurige handen -op ervaring. Dit programma was het ontwerp om studenten te voorzien van een effectief beheer werkende vaardigheden die nodig is voor de 21e eeuw werkplek.

Carrièremogelijkheden [-]