Diploma Programma in Media

Top 32 Diploma Programma's in Media 2018

Media

Een diploma is een diploma gegeven na een specifieke opleiding succesvol afronden. Afhankelijk van welk land je een diploma kan verwijzen naar een niveau van academische onderscheiding ontvangen. Studenten streven vaak een diploma na het behalen van een verschillende mate, of tijdens het nastreven van een extra graad.

Wat is een diploma in de media? Dit diploma is gericht op vaardigheden die nodig zijn om goed te doen op het gebied van media. Studenten leren over hoe de traditionele disciplines en technologische bijdragen te verbinden. De cursussen richten zich op creativiteit, het leren over nieuwe technologieën, programmering en methodologie. Studenten ook leren hoe ze zich specifiek beter voor de markt. Studenten die deze cursussen worden ook getraind in het ontwikkelen van producten die een hoog technologisch gehalte hebben te nemen, worden ondersteund door multi-platforms en kan interactief worden gebruikt.

De voordelen van dit type van de graad zijn dat de studenten worden geïnformeerd in de media-industrie.Ze leren vaardigheden die nodig zijn om nuttige en bruikbare producten te creëren. De cursus is bedoeld om zeer competente professionals op te leiden, en dat is wat het doet.

De kosten van een diploma in de media hangt af van welk land de school van uw keuze. De kosten kunnen variëren, afhankelijk van of u het nemen van lessen op de campus of online.

Een student die dit diploma behaalt kan een mooie carrière in veel media-gerelateerde gebieden te vinden. Ze kunnen succesvol als een multimedia ontwerper, ontwikkelaar, interactieve video-ontwerper of een ontwerper van applicaties voor mobiele apparaten. Studenten worden ook experts in interactieve visuele installaties, video gaming en cross media. Wilt u een succesvolle carrière in de media-industrie, kan dit enkel het diploma dat je nodig hebt om toe te voegen aan je CV te zijn.

Als je eenmaal hebt besloten of dit een graad je wilt nastreven, alles wat je hoeft te doen is het onderzoek van de scholen waarin u geïnteresseerd bent.U kunt dat doen door eerst het vinden van scholen die de cursussen die u nodig hebt te bieden. Dan moet je gewoon moeten toepassen. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Diploma In Sociale Media En Webmarketing

Reeves College
Campus Voltijd September 2018 Canada Calgary Edmonton

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen. [+]

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen.

Reeves College 's Online Marketing

Studenten zullen ook leren over de sociale media-praktijken die zijn voortgekomen uit de exponentiële groei van sociale medianetwerken zoals Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram. Het programma omvat echte wereld training met een werkervaring plaatsing in het veld voor het afstuderen.

[-]

Uitgebreid Diploma In Creative Media Production

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campus 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Dit is een tweejarige cursus, ontworpen om studenten kennis te bieden [+]

Overzicht

Dit is een cursus van twee jaar, ontworpen om studenten kennis te bieden

Door gerichte lessen

• Een bewustzijn van verschillende perspectieven en benaderingen binnen de mediasector. • Onderzoek, analyseer en evalueer relevante informatie en ideeën om creatieve oplossingen te ontwikkelen. • Begrijp, pas aan en gebruik veilig geschikte en praktische methoden en vaardigheden voor creatieve productie. • Beoordeel kritisch de effectiviteit en geschiktheid van methoden, acties en resultaten. • Gebruik evaluatieve en reflectieve vaardigheden om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen leren, ontwikkeling en besluitvorming. • Verantwoordelijkheid nemen voor onderzoek, planning, timemanagement en acties om toegang te krijgen tot progressieopportunities. • Stel zichzelf en hun werk effectief voor aan een geschikt publiek. • Leer de oorspronkelijke kosten van HTML-codering via klassen. • Een bewustzijn van gezondheids- en veiligheidsregels door middel van workshops.... [-]


Diploma in Mass Communication

InHouse Multimedia College
Campus Voltijd January 2019 Maleisië Kuala Lumpur

[+]

Overzicht

Career Pathway

Verslaggever Nieuws Anker Schrijver Producent Producer Assistant Account Manager Account executive Graphic Designer Social media manager media planner Videograaf fotograaf

Toelatingseisen

International Student Toelating

[-]

Diploma In Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Voltijd September 2018 Canada Surrey

Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden. [+]

Social media-marketing evolueert in een ongekend tempo en er is een enorme vraag naar professionals in het veld. Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden.

Studenten zullen ook leren om campagnes te plannen en uit te voeren als onderdeel van de digitale marketingstrategie van een bedrijf. Het programma omvat praktijktraining met een werkervaring in het veld voor het afstuderen.

[-]

Diploma Van Social Media Marketing

Open Colleges
Online Voltijd 24 maanden January 2019 Australië Australia Online

Ontworpen om u van beginner tot expert, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes' genoemd Top 50 wereldwijde social media experts, zodat u zeker weet dat u de allerlaatste, first-class-industrie kennis en expertise kan worden . [+]

Diploma van Social Media Marketing

Lanceer je carrière in de dynamische en boeiende landschap van social media marketing met de erkende diploma van Social Media Marketing.

Cursus Beschrijving

Ontworpen om u van beginner tot expert, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes' genoemd Top 50 wereldwijde social media experts, zodat u zeker weet dat u de allerlaatste, first-class-industrie kennis en expertise kan worden .

Ideaal voor mensen met een passie voor alles wat met social media, dit erkend diploma heeft geen pre-vereisten, wat betekent dat je kunt kick off je studie met een aantal marketing ervaring, of helemaal geen.

Wat leert u?

De fundamenten van de sociale media marketing Hoe te aantrekkelijke en effectieve marketing content te creëren Hoe maak je een social media netwerk strategie te ontwikkelen met zowel organische berichten en betaalde reclame op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat en nog veel meer De kunst van het beheersen van uw eigen persoonlijke merk op sociale media Hoe te plannen, implementeren en beheren van e-mail marketing Het diploma zal u toelaten om de vaardigheden die je leert om je werkplek of bedrijf onmiddellijk toe te passen als je je een weg door de cursus ... [-]

Diploma In Multimedia Design

Alfa International College
Campus Voltijd 2.5 - 3 jaar Open Inschrijving Maleisië Shah Alam

Multimedia Design combineert meerdere media bronnen - zoals tekst, geluid, video, digitale beelden en webgebaseerde media in een coherente, interactieve communicatie. Het programma is effectief omdat het presentaties inzet om publiek en klanten betrokken te maken bij opleiding en onderwijs, entertainment, marketing en reclame. [+]

Programma Overzicht

Multimedia Design combineert meerdere media bronnen - zoals tekst, geluid, video, digitale beelden en webgebaseerde media in een coherente, interactieve communicatie.

Het programma is effectief omdat het presentaties inzet om publiek en klanten betrokken te maken bij opleiding en onderwijs, entertainment, marketing en reclame.

Multimedia Designers hebben veel tools en middelen om hun ideeën te visualiseren en presenteren, maar in het midden van multimedia is visuele communicatie en het vermogen om een ​​verhaal door de ogen van mensen te brengen.

ALFA College's Multimedia Design programma is een gestructureerd programma van diverse cursussen, waaronder digitale illusie, fotografie, webdesign, animatie, videobewerking, visuele effecten en mobiele applicatie ontwikkeling, die de basis legt voor technische specialisatie en creatieve exploratie.... [-]


Diploma In Social Media Marketing

CDI College
Campus Voltijd September 2018 Canada Vancouver Richmond Scarborough Winnipeg Burnaby Surrey +4 more

Het diploma van Social Media Marketing aan het CDI College biedt studenten een goed inzicht in marketingpraktijken op het gebied van sociale media. [+]

Het diploma van Social Media Marketing aan het CDI College biedt studenten een goed inzicht in marketingpraktijken op het gebied van sociale media.

In het programma leren studenten hoe ze marketingcampagnes kunnen uitvoeren met behulp van sociale mediaplatformen, zoals Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn en meer. Studenten zullen ook leren over opkomende trends in de industrie, digitale strategie en planning, contentcreatie en outreach, en aggregatie en luisterhulpmiddelen voor sociale media.

Als u op zoek bent naar een nieuwe carrière in een opkomende industrie, dan is het Social Media Marketing-programma iets voor u. Na het afstuderen zijn de studenten klaar om aan de slag te gaan in verschillende digitale marketing-, digitale media- en social-media marketingfuncties op instapniveau... [-]


Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campus Voltijd 34 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Kwalificaties:

Onderwerpen studeerde onder meer:

grafisch ontwerp illustratie

Toelatingseisen:

Onderwijs-en evaluatie:

Volgende stappen:

UNIVERSITEIT Werk [-]

Diploma In Sociale Media En Bedrijfsstrategie

Study 365
Online Voltijd Deeltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Social Media heeft het overgenomen en als je weet hoe je sociale media effectief kunt gebruiken, zul je zeer wenselijk zijn voor potentiële werkgevers. Krijg een erkende kwalificatie en verbeter uw kansen. [+]

Wilt u meer dan £ 30.000 per jaar verdienen?

Social Media heeft het overgenomen en als je weet hoe je sociale media effectief kunt gebruiken, zul je zeer wenselijk zijn voor potentiële werkgevers. Krijg een erkende kwalificatie en verbeter uw kansen.

Verander uw sociale media-strategie in acties, deze cursus dekt alles en zal uw bedrijf een boost geven!

Dit Diploma in Social Media & Business Strategie leert je hoe je sociale media effectief kunt integreren in je bedrijfsstrategie. Het helpt je om doelen te stellen, kansen te identificeren, tactieken te selecteren, resources toe te wijzen, governance in te stellen en metrics te definiëren voor je sociale media en digitale activiteit.... [-]


Advanced Diploma in Media

East London Advanced Technology Training ELATT
Campus Deeltijd 20 weken August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Als geaccrediteerd centrum kunnen we ook professionele kwalificaties van ADOBE aanbieden.

Niveau 3

Je zal leren:

[-]

Diploma In Sociale Media Voor Bedrijven

1 Training
Online Voltijd Deeltijd 30 uur August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Social Media is zo handig voor bedrijven en kan worden gebruikt voor marketing, klantenservice of reclame. Of u nu een eigenaar van een klein bedrijf bent of in marketing werkt, het is uiterst belangrijk om te weten hoe u het meeste uit sociale media kunt halen. [+]

Cursus Beschrijving

Social Media is zo handig voor bedrijven en kan worden gebruikt voor marketing, klantenservice of reclame. Of u nu een eigenaar van een klein bedrijf bent of in marketing werkt, het is uiterst belangrijk om te weten hoe u het meeste uit sociale media kunt halen. Dit diploma van 1 Training leert u geavanceerde reclamestrategieën en gaat diepgaand in op alle grote sociale media-platforms. Leer hoe u analytics, het belang van stemconsistentie en marktanalyse kunt gebruiken.

Ons leermateriaal is 24/7 beschikbaar voor studenten overal ter wereld, dus het is buitengewoon handig. Deze intensieve online cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, zolang je maar belangstelling hebt voor het onderwerp! Wij bieden leren van wereldklasse onder leiding van IAP, zodat u er zeker van kunt zijn dat het materiaal van hoge kwaliteit, accuraat en up-to-date is.... [-]


Diploma In Social Media Marketing

Shaw Academy
Online Deeltijd 4 weken Open Inschrijving Ierland Ireland Online

Social media is een van de dominante vormen van communicatie in de digitale ruimte geworden, waardoor de traditionele relatie tussen een consument en een bedrijf drastisch is veranderd. [+]

Social media is een van de dominante vormen van communicatie in de digitale ruimte geworden, waardoor de traditionele relatie tussen een consument en een bedrijf drastisch is veranderd. Moderne professionals moeten weten hoe ze deze belangrijke marketingkanalen kunnen benutten om hun bedrijf te laten groeien en hun reputatie te beschermen. Deze cursus biedt een solide basis voor diegenen die hun merk willen bouwen en beschermen in de wereld van sociale media, dus registreer vandaag om te beginnen met leren.

cursus details

LES 1 - Sociale media leren kennen

Wat is sociale media? Wat zijn de fundamenten? Welke invloed heeft dit allemaal op uw bedrijf? U leert precies waarom uw bedrijf Social Media Marketing moet gebruiken als een hulpmiddel om meer klanten te bereiken. We introduceren sociale content en de voordelen van het gebruik ervan om meer volgers te bereiken. We zullen kijken naar de basis van het identificeren van uw doelgroep en deze correct targeten zodat u die kennis kunt gebruiken voor het online opbouwen van een gemeenschap van volgers, die kunnen worden omgezet in het kopen van klanten.... [-]


Diploma In Grafisch En Multimediaontwerp

Sunway University
Campus Voltijd 27 maanden January 2019 Maleisië Shah Alam

Studenten leren over verschillende aspecten en grafische technieken, waaronder de ontwerpapplicatie voor verpakkingen, bedrijfsidentiteit, publicatieontwerp, omgevingsgrafieken, advertentieontwerp en digitale grafische afbeeldingen. De ontwikkeling van fundamentele vaardigheden door middel van Drawing and Principles of Design zal de hoofdfocus zijn van leren in Year One, met inbegrip van typografie en computergraphics. In het volgende jaar zal de syllabus voortbouwen op creatieve conceptuele ontwerpoplossingen in verpakking, publicatie, huisstijl en andere gebieden. Het laatste jaar omvat de praktijk in een echte werkomgeving binnen reclamebureaus en designhuizen. [+]

Studenten leren over verschillende aspecten en grafische technieken, waaronder de ontwerpapplicatie voor verpakkingen, bedrijfsidentiteit, publicatieontwerp, omgevingsgrafieken, advertentieontwerp en digitale grafische afbeeldingen. De ontwikkeling van fundamentele vaardigheden door middel van Drawing and Principles of Design zal de hoofdfocus zijn van leren in Year One, met inbegrip van typografie en computergraphics. In het volgende jaar zal de syllabus voortbouwen op creatieve conceptuele ontwerpoplossingen in verpakking, publicatie, huisstijl en andere gebieden. Het laatste jaar omvat de praktijk in een echte werkomgeving binnen reclamebureaus en designhuizen.

intakes

Januari maart... [-]


Diploma Van Het Scherm En De Media

Melbourne Polytechnic
Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Uitgegroeid tot een van morgen mediamakers in Melbourne Polytechnic. Schrijf je in het diploma van Screen en Media en de ontwikkeling van uw productie vaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internet filmproducent. [+]

Uitgegroeid tot een van morgen mediamakers in Melbourne Polytechnic. Schrijf je in het diploma van Screen en Media en de ontwikkeling van uw productie vaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internet filmproducent.

Ontwikkel een folio en het promoten van uw personal brand in de digitale werkplek

Als onderdeel van het Diploma van Screen en Media Natuurlijk zal schrijven webisodes en micro-blogs, houden actieve blogs, middelen, plakboeken en werkinstrumenten te ontwikkelen, om u te helpen uw werkwijze en het merk te definiëren. U zult kleine zakelijke veerkracht en een creatieve veelzijdigheid die een uitstekende bron voor toekomstige freelance of ondernemende werk zal ontwikkelen.... [-]


Specialist Diploma In Social Media Marketing

Genetic Computer School
Campus Voltijd Deeltijd 6 maanden August 2018 Singapore

Als gevolg van toenemende populariteit van internet en social media, veel bedrijven nu richten op digitale marketing om naamsbekendheid te vergroten, boeiende klanten om zo klantenbinding te verhogen, het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het verstrekken van ondersteuning door middel van het gebruik van digitale media. [+]

Cursus Introductie

Als gevolg van toenemende populariteit van internet en social media, veel bedrijven nu richten op digitale marketing om naamsbekendheid te vergroten, boeiende klanten om zo klantenbinding te verhogen, het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het verstrekken van ondersteuning door middel van het gebruik van digitale media. Maar het merendeel van de bedrijven worden geconfronteerd met moeilijkheden bij het vinden van een werknemer die is goed opgeleid in marketing met een sterke kennis en vaardigheden in het gebruik van software tools en systemen op professioneel niveau. Deze cursus is bedoeld om de kandidaat met kennis en vaardigheden in het creatieve ontwerp en online marketing uit te rusten.... [-]