Diploma Programma in Media

Top 27 Diploma Programma's in Media 2019

Media

Een diploma is een diploma gegeven na een specifieke opleiding succesvol afronden. Afhankelijk van welk land je een diploma kan verwijzen naar een niveau van academische onderscheiding ontvangen. Studenten streven vaak een diploma na het behalen van een verschillende mate, of tijdens het nastreven van een extra graad.

Wat is een diploma in de media? Dit diploma is gericht op vaardigheden die nodig zijn om goed te doen op het gebied van media. Studenten leren over hoe de traditionele disciplines en technologische bijdragen te verbinden. De cursussen richten zich op creativiteit, het leren over nieuwe technologieën, programmering en methodologie. Studenten ook leren hoe ze zich specifiek beter voor de markt. Studenten die deze cursussen worden ook getraind in het ontwikkelen van producten die een hoog technologisch gehalte hebben te nemen, worden ondersteund door multi-platforms en kan interactief worden gebruikt.

De voordelen van dit type van de graad zijn dat de studenten worden geïnformeerd in de media-industrie.Ze leren vaardigheden die nodig zijn om nuttige en bruikbare producten te creëren. De cursus is bedoeld om zeer competente professionals op te leiden, en dat is wat het doet.

De kosten van een diploma in de media hangt af van welk land de school van uw keuze. De kosten kunnen variëren, afhankelijk van of u het nemen van lessen op de campus of online.

Een student die dit diploma behaalt kan een mooie carrière in veel media-gerelateerde gebieden te vinden. Ze kunnen succesvol als een multimedia ontwerper, ontwikkelaar, interactieve video-ontwerper of een ontwerper van applicaties voor mobiele apparaten. Studenten worden ook experts in interactieve visuele installaties, video gaming en cross media. Wilt u een succesvolle carrière in de media-industrie, kan dit enkel het diploma dat je nodig hebt om toe te voegen aan je CV te zijn.

Als je eenmaal hebt besloten of dit een graad je wilt nastreven, alles wat je hoeft te doen is het onderzoek van de scholen waarin u geïnteresseerd bent.U kunt dat doen door eerst het vinden van scholen die de cursussen die u nodig hebt te bieden. Dan moet je gewoon moeten toepassen. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Diploma in sociale media en webmarketing

Reeves College
Campus Voltijd September 2019 Canada Calgary

Reeves College 's Online Marketing [+]

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen.

Reeves College 's Online Marketing

[-]

Diploma in Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Voltijd

Social media-marketing evolueert in een ongekend tempo en er is een enorme vraag naar professionals in het veld. Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden. [+]

Social media-marketing evolueert in een ongekend tempo en er is een enorme vraag naar professionals in het veld. Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden. Studenten zullen ook leren om campagnes te plannen en uit te voeren als onderdeel van de digitale marketingstrategie van een bedrijf. Het programma omvat echte wereld training met een werkervaring plaatsing in het veld voor het afstuderen.

[-]

Uitgebreid diploma in Creative Media Production

Cambridge School of Visual & Performing Arts
Campus 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Dit is een tweejarige cursus, ontworpen om studenten kennis te bieden [+]

Overzicht

Dit is een tweejarige cursus, ontworpen om studenten kennis te bieden

Door gerichte lessen

• Een bewustzijn van verschillende perspectieven en benaderingen binnen de mediasector. • Onderzoek, analyseer en evalueer relevante informatie en ideeën om creatieve oplossingen te ontwikkelen. • Begrijp, pas aan en gebruik veilig geschikte en praktische methoden en vaardigheden voor creatieve productie. • Beoordeel kritisch de effectiviteit en geschiktheid van methoden, acties en resultaten. • Gebruik evaluatieve en reflectieve vaardigheden om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen leren, ontwikkeling en besluitvorming. • Neem verantwoordelijkheid voor het onderzoek, de planning, het tijdbeheer en acties om toegang te krijgen tot progressiemogelijkheden. • Stel zichzelf en hun werk effectief voor aan een geschikt publiek. • Leer de beginprincipes van HTML-codering via klassen. • Een bewustzijn van gezondheids- en veiligheidsregels door middel van workshops.... [-]


Diploma in multimedia communicatie

Université de Saint-Boniface
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Canada Winnipeg

Multimedia Communicatie is een programma gericht op iedereen die carrière wil maken op het gebied van multimediabeheer en -productie. Het curriculum maakt het mogelijk om twee trainingsvereisten te verzoenen, dat wil zeggen, veelzijdigheid en specialisatie. [+]

Multimedia Communicatie is een programma gericht op iedereen die carrière wil maken op het gebied van multimediabeheer en -productie. Het curriculum maakt het mogelijk om twee trainingsvereisten te verzoenen, dat wil zeggen, veelzijdigheid en specialisatie. Veelzijdigheid wordt geboden door de ontwikkeling van een algemene cultuur en basisopleiding in het multimediale productieproces en het beheer ervan. Specialisatie wordt geboden door de verwerving van zeer specifieke vaardigheden met betrekking tot de productie van multimediatoepassingen. Om deze grote doelen te bereiken, is de training gestructureerd om echte werkomstandigheden te reproduceren.

Naast de theoretische en praktische activiteiten in de klas en het laboratorium, biedt het programma de mogelijkheid om projecten met klanten te ondernemen. Projecten worden zo gestructureerd dat ze de op de arbeidsmarkt bekende werksituatie nabootsen op basis van werkorganisatie, doorlooptijden, budgettering en individueel en teamwerk. Deze projecten vormen de basis van de afstudeerportfolio.... [-]


Diploma van Social Media Marketing

Open Colleges
Online Voltijd 24 maanden January 2019 Australië Australia Online

Ontworpen om u van beginner tot expert te brengen, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes 'beursgenoteerde Top 50 wereldwijde sociale media-experts, zodat u erop kunt vertrouwen dat u de allernieuwste, eersteklas branchekennis en -expertise krijgt . [+]

Diploma in Social Media Marketing

Start je carrière in het dynamische en opwindende landschap van sociale media marketing met het geaccrediteerde Diploma van Social Media Marketing.

Beschrijving van de cursus

Ontworpen om u van beginner tot expert te brengen, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes 'beursgenoteerde Top 50 wereldwijde sociale media-experts, zodat u erop kunt vertrouwen dat u de allernieuwste, eersteklas branchekennis en -expertise krijgt .

Ideaal voor mensen met een passie voor alle dingen sociale media, dit geaccrediteerde Diploma heeft geen eerste vereisten, wat betekent dat je je studie kunt beginnen met wat marketingervaring, of helemaal geen.... [-]


Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campus Voltijd 34 weken September 2019 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Kwalificaties:

Onderwerpen studeerde onder meer:

grafisch ontwerp illustratie

Toelatingseisen:

Onderwijs-en evaluatie:

Volgende stappen:

UNIVERSITEIT Werk [-]

Diploma in sociale media en webmarketing

CDI College
Campus Voltijd September 2019 Canada Calgary Edmonton

De online marketing [+]

De online marketing

Onderwerpen die in het programma worden behandeld, zijn onder meer digitale marketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine-marketing (SEM), effectief schrijven van bedrijven, het creëren van content en bereik, en een grondige opleiding in monitoring- en aggregatietools voor sociale media.

Daarnaast zullen studenten deelnemen aan een practicum, waar ze de kans krijgen om hun nieuwe vaardigheden op de werkplek te testen voordat ze afstuderen.

[-]

Diploma in Digitale Communicatie en Social Media

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Voltijd Deeltijd 96 uur March 2019 Mexico Monterrey Buenavista Mexico-Stad Puebla Santa Fe Toluca +6 more

Het doel van dit programma is om het theoretisch kader van interactieve communicatie op internet te kennen, evenals de technieken en best practices die in de industrie worden gebruikt, zodat je uiteindelijk effectieve digitale strategieën kunt ontwikkelen en evalueren. [+]

objectief

Ken het theoretische kader van interactieve communicatie op internet, evenals de technieken en best practices die in de industrie worden gebruikt, zodat u uiteindelijk effectieve digitale strategieën kunt ontwikkelen en evalueren.

Voordelen van het programmaNa afronding van dit diploma ontwerpt, ontwikkelt en voert u een geavanceerd digitaal communicatieplan uit.Gericht op

Afgestudeerden in communicatiewetenschappen, marketing, reclame, public relations, administratie. Professionals uit de overheids- en onderwijssector, maar ook uit de dienstensector.

Inhoud van het programma

Het Diploma in Digitale en Sociale Media Communicatie bestaat uit zes modules, die in totaal 96 uren studie omvatten.... [-]


Diploma in grafisch en multimediaontwerp

Sunway University
Campus Voltijd 27 maanden January 2019 Maleisië Shah Alam

Studenten leren over verschillende aspecten en grafische technieken, waaronder de ontwerpapplicatie voor verpakkingen, bedrijfsidentiteit, publicatieontwerp, omgevingsgrafieken, advertentieontwerp en digitale grafische afbeeldingen. De ontwikkeling van fundamentele vaardigheden door middel van Drawing and Principles of Design zal de hoofdfocus zijn van leren in Year One, met inbegrip van typografie en computergraphics. In het volgende jaar zal de syllabus voortbouwen op creatieve conceptuele ontwerpoplossingen in verpakking, publicatie, huisstijl en andere gebieden. Het laatste jaar omvat de praktijk in een echte werkomgeving binnen reclamebureaus en designhuizen. [+]

Studenten leren over verschillende aspecten en grafische technieken, waaronder de ontwerpapplicatie voor verpakkingen, bedrijfsidentiteit, publicatieontwerp, omgevingsgrafieken, advertentieontwerp en digitale grafische afbeeldingen. De ontwikkeling van fundamentele vaardigheden door middel van Drawing and Principles of Design zal de hoofdfocus zijn van leren in Year One, met inbegrip van typografie en computergraphics. In het volgende jaar zal de syllabus voortbouwen op creatieve conceptuele ontwerpoplossingen in verpakking, publicatie, huisstijl en andere gebieden. Het laatste jaar omvat de praktijk in een echte werkomgeving binnen reclamebureaus en designhuizen.

intakes

Januari maart... [-]


Professioneel diploma in Social Media Strategist

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School
Online Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 200 uur September 2019 Spanje Barcelona Madrid Ierland Dublin +5 more

Het belang van sociale media in de digitale omgeving is een feit en bedrijven weten het. De industrie eist meer en meer experts in strategieën voor sociale media. [+]

Het belang van sociale media in de digitale omgeving is een feit en bedrijven weten het.

De industrie eist meer en meer experts in strategieën voor sociale media.

Social Media is nu een van de belangrijkste kanalen om relaties op te bouwen met klanten en potentiële klanten. Opmerkingen, beoordelingen en aanbevelingen zullen waarde toevoegen aan ons merk en de omzet verhogen, daarom moeten we plannen hoe we ze kunnen krijgen en het beste uit hen halen.

De persoon die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van de strategie om de bedrijfsdoelen te bereiken, is de Social Media Strategist. In IM hebben we deze cursus gemaakt om onze studenten alle vaardigheden te geven die ze nodig hebben om deze nieuwe functie te leren.... [-]


Diploma cursussen Expert: Het creëren van multimedia-inhoud en genetwerkte leersystemen

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Online Voltijd Deeltijd 40 uur July 2019 Spanje Madrid +1 more

Voor leerkrachten van het basisonderwijs, secundair onderwijs, opleiding en Voertaal scholen die wensen om hun onderwijs digitale competentie te ontwikkelen. sommige plaatsen zijn gereserveerd voor toekomstige leraren. [+]

De University Research Institute José Ortega y Gasset noemt een aantal opleidingsprogramma's voor leraren, twee meesters van hun eigen kwalificaties en diverse opleidingen voor leraren Spaans, in samenwerking met het Cervantes Instituut en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport voor het jaar academische 2018-2019.

Leerkrachten die deelnemen aan de ploeg cursussen samen met de Cervantes Instituut zal een certificaat van deelname, uitgegeven door het Instituto Cervantes en Jose Ortega y Gasset-Gregorio Maranon Foundation ontvangen. In de sectie over elk programma kan worden gecontroleerd voor erkenning of accreditatie corresponderend met elke gang.

In de meeste gevallen worden de cursussen georganiseerd tijdens de maand juli, om de deelname van leraren te vergemakkelijken.... [-]


Media Design en Web Development Diploma

Canada International Royal Arts College
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Canada Vancouver

Het Media Design en Web Development diploma is een tweejarig programma dat de nieuwste technologie gebruikt om het leren van studenten te verrijken. Via studioprojecten die de technologische trends van vandaag weerspiegelen, krijgen studenten praktische ervaring met het toepassen van ontwerptheorieën en -principes. [+]

Overzicht

Het Media Design en Web Development diploma is een tweejarig programma dat de nieuwste technologie gebruikt om het leren van studenten te verrijken. Via studioprojecten die de technologische trends van vandaag weerspiegelen, krijgen studenten praktische ervaring met het toepassen van ontwerptheorieën en -principes.

Dit programma verbetert de vaardigheden van de student in verschillende industriesoftware om met succes creatieve webmedia te ontwerpen en bekwame webontwerpen te ontwikkelen .

Het tweede jaar is de coöpervaring waarbij studenten in de industrie zullen werken en echte ervaring zullen opdoen, die de academische concepten uit de les zullen baseren en verbeteren.... [-]


Diploma van scherm en media

Melbourne Polytechnic
Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Australië Melbourne

Word een van de mediamakers van morgen aan de Melbourne Polytechnic . Schrijf je in voor het diploma van scherm en media en ontwikkel je productievaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internetfilmproducent. [+]

Word een van de mediamakers van morgen aan de Melbourne Polytechnic . Schrijf je in voor het diploma van scherm en media en ontwikkel je productievaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internetfilmproducent.

Ontwikkel een folio en promoot uw persoonlijke merk op de digitale werkplek

Als onderdeel van de cursus Diploma of Screen and Media schrijft u webisodes en microblogs, houdt u actieve blogs bij, ontwikkelt u bronnen, plakboeken en werktools om u te helpen bij het definiëren van uw werkmethoden en merk. U ontwikkelt veerkracht van kleine bedrijven en een creatieve veelzijdigheid die een uitstekende hulpbron zal zijn voor toekomstig freelance of ondernemend werk.... [-]


Diploma in de digitale en sociale media marketing

Asturias Corporación Universitaria
Online Deeltijd 120 uur January 2019 Spanje Madrid Colombia Bogota +2 more

De web 2.0 heeft alles veranderd aan de manier waarop we communiceren naar de manier om een ​​product te verkopen. De rol van de gebruiker niet langer statisch centrale strategie van merken en bedrijven. Niet langer dient slechts om een ​​goed product of dienst. Men moet weten hoe om te bevorderen dat, praat met ons publiek en hebben een perfecte kennis van het milieu en de gereedschappen 2.0. ,,, [+]

Diploma in Digital Marketing en Social Media

De web 2.0 heeft alles veranderd aan de manier waarop we communiceren naar de manier om een ​​product te verkopen. De rol van de gebruiker niet langer statisch centrale strategie van merken en bedrijven. Niet langer dient slechts om een ​​goed product of dienst. Men moet weten hoe om het te promoten, praat met ons publiek en hebben een perfecte kennis van het milieu en de instrumenten 2.0.

De Graduate Online Marketing Expert en Social Media leert u om uw aanwezigheid te beheren op sociale netwerken, krijgen een goede reputatie, leren om te positioneren onze website in de zoekmachines en identificeren van zakelijke kansen kunnen we mobiele providers bieden; dit alles zal helpen ons bedrijf te onderscheiden van de menigte en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Hoe meer we weten van de omgeving waarin we actief zijn, hun prestaties en hoe om te profiteren van hun hulpmiddelen te krijgen betere resultaten. We moeten niet de rug toekeren op deze nieuwe 2.0-omgeving waarin de dialoog, interactie en samenwerkend leren zijn essentiële elementen om bij te blijven in een snel veranderende als de internetwereld.... [-]


Diploma digitale media productie

Confederation College
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Canada Thunder Bay

Het Digital Media Production-programma van het Confederation College leert u hoe u effectief kunt zijn in de steeds veranderende wereld van digitale media van vandaag. U leert hoe u contact kunt leggen met gebruikers via blogs, vlogs en live interactieve shows. Het programma behandelt de basisprincipes van marketing, branding en promoties die vaak verweven zijn met de contentcreatie van vandaag. Studenten gaan ook op zoek naar sociale journalistiek en brengen verhalen over de grond naar nieuwe mediaplatforms. Je zult ontdekken dat dezelfde sleutelprincipes van toepassing zijn: aantrekkelijk zijn, ontvankelijk zijn en de ethiek en verantwoordelijkheden begrijpen die horen bij het worden van een op media gebaseerde beïnvloeder. [+]

Digital Media Production

Aanvragen worden nu geaccepteerd voor de intake van september 2018.

(voorheen bekend als Broadcast - Televisieproductie).

Leer hoe je een Digital Influencer kunt worden

[-]