Diploma Programma in Media

Top 32 Diploma Programma's in Media 2018

Media

Een diploma is een diploma gegeven na een specifieke opleiding succesvol afronden. Afhankelijk van welk land je een diploma kan verwijzen naar een niveau van academische onderscheiding ontvangen. Studenten streven vaak een diploma na het behalen van een verschillende mate, of tijdens het nastreven van een extra graad.

Wat is een diploma in de media? Dit diploma is gericht op vaardigheden die nodig zijn om goed te doen op het gebied van media. Studenten leren over hoe de traditionele disciplines en technologische bijdragen te verbinden. De cursussen richten zich op creativiteit, het leren over nieuwe technologieën, programmering en methodologie. Studenten ook leren hoe ze zich specifiek beter voor de markt. Studenten die deze cursussen worden ook getraind in het ontwikkelen van producten die een hoog technologisch gehalte hebben te nemen, worden ondersteund door multi-platforms en kan interactief worden gebruikt.

De voordelen van dit type van de graad zijn dat de studenten worden geïnformeerd in de media-industrie.Ze leren vaardigheden die nodig zijn om nuttige en bruikbare producten te creëren. De cursus is bedoeld om zeer competente professionals op te leiden, en dat is wat het doet.

De kosten van een diploma in de media hangt af van welk land de school van uw keuze. De kosten kunnen variëren, afhankelijk van of u het nemen van lessen op de campus of online.

Een student die dit diploma behaalt kan een mooie carrière in veel media-gerelateerde gebieden te vinden. Ze kunnen succesvol als een multimedia ontwerper, ontwikkelaar, interactieve video-ontwerper of een ontwerper van applicaties voor mobiele apparaten. Studenten worden ook experts in interactieve visuele installaties, video gaming en cross media. Wilt u een succesvolle carrière in de media-industrie, kan dit enkel het diploma dat je nodig hebt om toe te voegen aan je CV te zijn.

Als je eenmaal hebt besloten of dit een graad je wilt nastreven, alles wat je hoeft te doen is het onderzoek van de scholen waarin u geïnteresseerd bent.U kunt dat doen door eerst het vinden van scholen die de cursussen die u nodig hebt te bieden. Dan moet je gewoon moeten toepassen. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Diploma Kunst In Het Maken Van Content

Collarts - Study Music, Arts & Entertainment Courses With Collarts
Campus Voltijd January 2018 Australië South Melbourne Fitzroy Melbourne +1 more

Het Diploma of Arts (Content Creation) is perfect voor studenten die meer willen leren over het maken van content en de basis willen leggen voor een carrière als contentmaker of -ontwerper in de creatieve industrie. [+]

Als je droomt van een carrière als Interactive Media Manager, Social Media Manager, Videographer, Online Publisher, Media Producer, Content Marketer of Digital Project Manager, dan is deze cursus iets voor jou.

Je wordt onderwezen en begeleid door experts uit de industrie die momenteel werkzaam zijn als producenten van inhoud, online mediaproducenten, mediaprojectmanagers en digitale leidinggevenden. Je neemt fundamentele eenheden op in webdesign, videografie, grafisch ontwerp, fotografie en copywriting, naast onderwerpen in merkstrategie en gebruikerservaring. Studenten werken met echte klanten in een studio-omgeving om industriële relaties en hun eigen werkportfolio te ontwikkelen.... [-]


Diploma Van Reclame & Media

Macleay College
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2018 Australië Sydney Melbourne +2 more

Ons diploma voor reclame en media is een praktische cursus voor diegenen die willen stappen in een succesvolle carrière in de reclamebranche. Deze basiscursus biedt een overzicht van de kernvaardigheden die verwacht worden door de reclame- en media-industrie. [+]

Ons diploma voor reclame en media is een praktische cursus voor diegenen die willen stappen in een succesvolle carrière in de reclamebranche. Deze basiscursus biedt een overzicht van de kernvaardigheden die verwacht worden door de reclame- en media-industrie. Het biedt ook studenten die al eerder hebben bestudeerd marketing, grafisch ontwerp, psychologie of het schrijven van een kans om hun vaardigheden te specialiseren en te lanceren hun reclame carrière.

Deze cursus behandelt alle aspecten van hedendaagse reclame op drie belangrijke gebieden: creatieve probleemoplossing en digitale productie, accountbeheer en mediaplanning, en marktonderzoek en marketing.

Je leert hoe reclamebureaus en andere aangesloten creatieve bedrijven worden gestructureerd en beheerd. U zult projectmatige ervaring op te doen in het creatieve proces, de productie-eisen voor print, broadcast en sociale media, en in marketing en media. Ter afsluiting van je studie zul je ook gegeven worden praktische kennis over de financiële, juridische en ethische kwesties aan de industrie relevant.... [-]


Diploma in Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Voltijd September 2018 Canada Surrey

Vancouver Career College's Social Media Marketing diploma program provides students with the knowledge, skills, and tools to run effective, successful marketing campaigns for businesses. [+]

Social media marketing is evolving at an unprecedented pace, and there’s huge demand for professionals in the field. Vancouver Career College's Social Media Marketing diploma program provides students with the knowledge, skills, and tools to run effective, successful marketing campaigns for businesses.

Students will also learn to plan and execute campaigns as part of a business’s digital marketing strategy. The program includes real-world training with a work experience placement in the field before graduation.

[-]

Diploma in Social Media Marketing

CDI College
Campus Voltijd September 2018 Canada Burnaby

The Social Media Marketing diploma program at CDI College provides students with a solid understanding of marketing practices in the field of social media. [+]

The Social Media Marketing diploma program at CDI College provides students with a solid understanding of marketing practices in the field of social media.

In the program, students learn how to run marketing campaigns using social media platforms, including Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, and more.

Students will also learn about emerging trends in the industry, digital strategy and planning, content creation and outreach, and social media aggregation and monitoring tools. If you're looking to start a new career in an emerging industry, the Social Media Marketing program is for you.

[-]

Diploma In Multimedia Design

Alfa International College
Campus Voltijd 2.5 - 3 jaar Open Inschrijving Maleisië Selangor

Multimedia Design combineert meerdere media bronnen - zoals tekst, geluid, video, digitale beelden en webgebaseerde media in een coherente, interactieve communicatie. Het programma is effectief omdat het presentaties inzet om publiek en klanten betrokken te maken bij opleiding en onderwijs, entertainment, marketing en reclame. [+]

Programma Overzicht

Multimedia Design combineert meerdere media bronnen - zoals tekst, geluid, video, digitale beelden en webgebaseerde media in een coherente, interactieve communicatie.

Het programma is effectief omdat het presentaties inzet om publiek en klanten betrokken te maken bij opleiding en onderwijs, entertainment, marketing en reclame.

Multimedia Designers hebben veel tools en middelen om hun ideeën te visualiseren en presenteren, maar in het midden van multimedia is visuele communicatie en het vermogen om een ​​verhaal door de ogen van mensen te brengen.

ALFA College's Multimedia Design programma is een gestructureerd programma van diverse cursussen, waaronder digitale illusie, fotografie, webdesign, animatie, videobewerking, visuele effecten en mobiele applicatie ontwikkeling, die de basis legt voor technische specialisatie en creatieve exploratie.... [-]


Diploma In Multimedia Design

InHouse Multimedia College
Campus Voltijd January 2018 Maleisië Kuala Lumpur

[+]

Toelatingseisen

International Student Toelating

[-]

Foundation Diploma in Art and Design or Media Level 3/Level 4 UAL (University of the Arts London)

Westminster Kingsway College
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus is ontworpen om creativiteit, praktische vaardigheden en zelfstandige gedachte in Kunst, Ontwerp of Media te ontwikkelen. Het is een intensief studieprogramma voor mensen boven de 19 jaar die hun vaardigheden willen uitbreiden en een portefeuille ontwikkelen ter voorbereiding op werk of hoger onderwijs. [+]

Deze cursus is ontworpen om creativiteit, praktische vaardigheden en zelfstandige gedachte in Kunst, Ontwerp of Media te ontwikkelen. Het is een intensief studieprogramma voor mensen boven de 19 jaar die hun vaardigheden willen uitbreiden en een portefeuille ontwikkelen ter voorbereiding op werk of hoger onderwijs.

Studenten zullen een uitgebreid portfolio van werken ontwikkelen in een breed scala aan kunst of media. De cursus is in drie fasen verdeeld; Exploratory, Pathway en Confirmatory fases en culminates in een persoonlijk project. Tijdens uw opleiding is er ook een focus op het voorbereiden van u voor een carriere in de branche.

[-]

Dubbele Diploma In Grafische Vormgeving & Multimedia

First Media Design School
Campus Voltijd Deeltijd 24 maanden January 2018 Singapore

Studenten zullen cross-opgeleid in zowel print en digitale interfaces, het verkrijgen van een breed breedte van kennis en vaardigheden op een verscheidenheid van design communicatie disciplines waaronder reclame, branding, visuele identiteit, verpakking. [+]

dubbele diploma in grafische vormgeving & multimedia

Studenten zullen cross-opgeleid in zowel print en digitale interfaces, het verkrijgen van een breed breedte van kennis en vaardigheden op een verscheidenheid van design communicatie disciplines waaronder reclame, branding, visuele identiteit, verpakking. Afgezien van dat, zullen de studenten de nodige expertise om 2D- en 3D-animatie voor diverse multimedia platformen, waaronder internet, televisie en films te maken krijgen.

Cursus Details

Cursus Duur: 24 maanden

Intakes: Januari, april, juli, oktober

Wijzen van Studie: Full-time / Part-time

Toelatingseis Minimaal 16 jaar en ouder Minimaal 2 GCE O-Level 3 of N-Level kredieten met een pass in het Engels, of ITE / Higher Nitec Certificaathouders met minimaal 2,5 GPA Voltooid Upper Secondary School / Senior High School / Grade 12 Alle aanvragers zullen vooraf worden onderworpen aan een visuele proeve van bekwaamheid, gevolgd door een interview sessie met FMDS academische hoofden op de officiële toelating in het programma Pass in het Engels Aanvragers kunnen in aanmerking komen voor een vrijstelling van de geselecteerde units of ze hebben eerdere werkervaring en / of kwalificaties in kunst, design of aanverwante bedrijfstakken Opzet van de cursus ... [-]

Diploma in Social Media Marketing and Co-op

Canadian College
Campus Voltijd 8 semesters September 2018 Canada Vancouver

[+]

Als studenten terugkeren naar hun land van herkomst, de combinatie van een West-Canadese Diploma en Co-op is niet alleen een concurrentievoordeel, maar maakt het ook mogelijk studenten de kans om te begrijpen en de ervaring van de culturele en zakelijke nuances die alleen kan worden verkregen uit een langdurige handen -op ervaring. Dit programma was het ontwerp om studenten te voorzien van een effectief beheer werkende vaardigheden die nodig is voor de 21e eeuw werkplek.

Carrièremogelijkheden [-]

Diploma Van Het Scherm En De Media

Melbourne Polytechnic
Campus Voltijd 1 jaar February 2018 Australië Melbourne

Uitgegroeid tot een van morgen mediamakers in Melbourne Polytechnic. Schrijf je in het diploma van Screen en Media en de ontwikkeling van uw productie vaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internet filmproducent. [+]

Uitgegroeid tot een van morgen mediamakers in Melbourne Polytechnic. Schrijf je in het diploma van Screen en Media en de ontwikkeling van uw productie vaardigheden, creativiteit, vindingrijkheid en veerkracht als een internet filmproducent.

Ontwikkel een folio en het promoten van uw personal brand in de digitale werkplek

Als onderdeel van het Diploma van Screen en Media Natuurlijk zal schrijven webisodes en micro-blogs, houden actieve blogs, middelen, plakboeken en werkinstrumenten te ontwikkelen, om u te helpen uw werkwijze en het merk te definiëren. U zult kleine zakelijke veerkracht en een creatieve veelzijdigheid die een uitstekende bron voor toekomstige freelance of ondernemende werk zal ontwikkelen.... [-]


Diploma Van Digitale Media Technologieën

TAFE Western Australia
Campus Voltijd 2 semesters January 2018 Australië Geraldton Perth +1 more

Deze cursus geeft u praktische vaardigheden en kennis bij het ontwerpen, ontwikkelen en verfijnen van digitale media technologieën als een onafhankelijke ICT specialist of als onderdeel van een team. [+]

Deze cursus geeft u praktische vaardigheden en kennis bij het ontwerpen, ontwikkelen en verfijnen van digitale media technologieën als een onafhankelijke ICT specialist of als onderdeel van een team. Het biedt de mogelijkheid om te werken in nieuwe en opkomende digitale media technologie gebieden, waaronder online en interactief ontwerp en ontwikkeling. U leert ook hoe u werkt met gereedschap en apparatuur, zoals software, Web 2-tools, technologieën en mobiele apparaten.

[-]

Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

Cardiff and Vale College
Campus Voltijd 34 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Cardiff

[+]

Kwalificaties:

Onderwerpen studeerde onder meer:

grafisch ontwerp illustratie

Toelatingseisen:

Onderwijs-en evaluatie:

Volgende stappen:

UNIVERSITEIT Werk [-]

Specialist Diploma In Social Media Marketing

Genetic Computer School
Campus Voltijd Deeltijd 6 maanden August 2018 Singapore

Als gevolg van toenemende populariteit van internet en social media, veel bedrijven nu richten op digitale marketing om naamsbekendheid te vergroten, boeiende klanten om zo klantenbinding te verhogen, het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het verstrekken van ondersteuning door middel van het gebruik van digitale media. [+]

Cursus Introductie

Als gevolg van toenemende populariteit van internet en social media, veel bedrijven nu richten op digitale marketing om naamsbekendheid te vergroten, boeiende klanten om zo klantenbinding te verhogen, het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het verstrekken van ondersteuning door middel van het gebruik van digitale media. Maar het merendeel van de bedrijven worden geconfronteerd met moeilijkheden bij het vinden van een werknemer die is goed opgeleid in marketing met een sterke kennis en vaardigheden in het gebruik van software tools en systemen op professioneel niveau. Deze cursus is bedoeld om de kandidaat met kennis en vaardigheden in het creatieve ontwerp en online marketing uit te rusten.... [-]


Diploma In Social Media Marketing

Spring College International
Campus Voltijd 9 maanden August 2018 Singapore

Deze cursus is bedoeld om studenten met de kennis en vaardigheden uit te rusten om meer social media bedreven en dus in staat om de uitvoering van de juiste sociale media praktijk binnen hun organisatie door middel van de implementatie van enterprise social media marketing strategieën worden. [+]

Deze cursus is bedoeld om studenten met de kennis en vaardigheden uit te rusten om meer social media bedreven en dus in staat om de uitvoering van de juiste sociale media praktijk binnen hun organisatie door middel van de implementatie van enterprise social media marketing strategieën worden. Het geeft de studenten een duidelijk inzicht in sociale media en zijn wortels, de planning en de lancering van social media campagnes, verscheidenheid van de beschikbare instrumenten en de know-how uit te voeren belangrijke sociale media strategieën voor het bedrijfsleven.

Door middel van case studies en boeiende activiteiten, zullen de studenten leren hoe je een social mediaplan toegesneden op specifieke organisatie behoeften en doelstellingen met behulp van social media platforms te bereiken om hun doelgroep te creëren. Afgestudeerden van de Diploma in Social Media Marketing cursus kan overgaan tot de Advanced Diploma in Social Media Marketing cursus.... [-]


Diploma In De Informatietechnologie (digitale Media)

College MDIS Malaysia
Campus Voltijd 30 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Deze cursus richt zich op digitale media op gebieden zoals het bewerken van afbeeldingen, TV om Creative Media en Digital Multimedia. Afgestudeerden zullen ook in staat zijn om de ICT-applicatie-ontwikkeling behoeften van bedrijven te ondersteunen. Studenten zijn ook bereid voor academische promotie, om ze carrière te verbeteren indien zij dit wensen vooraf vaardigheden en kennis na te streven. [+]

Programma beschrijving

Deze cursus richt zich op digitale media op gebieden zoals het bewerken van afbeeldingen, TV om Creative Media en Digital Multimedia. Afgestudeerden zullen ook in staat zijn om de ICT-applicatie-ontwikkeling behoeften van bedrijven te ondersteunen. Studenten zijn ook bereid voor academische promotie, om ze carrière te verbeteren indien zij dit wensen vooraf vaardigheden en kennis na te streven.

De cursusduur is 30 maanden, dat wil zeggen 2,5 jaar.

Cursusinhoud

Jaar 1

01 Communicatieve vaardigheden 02 Principles of Information Technology 03 Mathematics for Computing 04 Malaysia Studies 05 Zakelijke Skill en leren 06 Bahasa Kebangsaan 07 Besturingssystemen 08 Programming Principles 09 Islamic / Moral Studies 10 PC Problemen oplossen ... [-]