Diploma in Marketing Studies

Top 42 Diploma Programma's in Marketing Studies 2018/2019

Marketing Studies

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het werken in de zakelijke wereld, marketing is een aspect dat de studenten kunnen willen nastreven. Het verdienen van een diploma is een manier om te leren over de verschillende aspecten van het onderwerp en opent de deuren naar andere job opties.

Wat is een diploma in marketing? Dit diploma helpt studenten voor te bereiden op de praktische marketing die is vereist in de meeste zakelijke omgevingen. Veel van de programma's richten zich op het aanleren van hoe de doelgroep, customer relations, marketing strategie en plannen, en de prijsstelling te begrijpen. Sommige marketing diploma's richten zich ook op leidinggevende vaardigheden om studenten voor te bereiden voor het management in de business en marketing gebied.

Het verdienen van een graad in marketing is gunstig, omdat het een gebied is dat is de vraag. Alle types van industrieën en bedrijven van elke omvang zijn op zoek naar manieren om potentiële klanten te bereiken.Een diploma in marketing geeft studenten de set om te helpen in een verscheidenheid van manieren vaardigheid, en zij zich kunnen richten op een bepaald onderwerp dat hen interesseert.

Veel marketing programma's zijn ongeveer drie jaar duurt, maar dit kan variëren afhankelijk van de instelling en of de student is het bijwonen van de school part- of full-time. Programma's worden ook aangeboden in de hele wereld, dus collegegeld kosten sterk kunnen variëren. Het beste is om meerdere programma's te onderzoeken en uit te vinden welke het beste past bij uw financiële situatie.

Met een diploma in marketing kunt u een carrière in zowel marketing en management functies te vinden. Sommige van deze carrières omvatten public relations manager, marketing manager, direct marketing manager en marketing manager gespecialiseerd in internationale marketing. Ander carrière kunnen zijn marketing director of marketing assistant, als de afgestudeerde is gewoon beginnen.

Als studenten zijn op zoek naar een marketing graad na te streven, maar ze hebben een gezin of een full-time baan, waarbij de reguliere lessen kan een uitdaging, zo niet onmogelijk zijn. Gelukkig zijn veel van de marketing programma's zijn online beschikbaar, die het mogelijk maakt de student om te passen het verdienen van een graad rond hun schema. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Diploma in sociale media en webmarketing

Reeves College
Campus Voltijd September 2018 Canada Calgary Edmonton

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen. [+]

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen.

Reeves College 's Online Marketing

Studenten zullen ook leren over de sociale media-praktijken die zijn voortgekomen uit de exponentiële groei van sociale medianetwerken zoals Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram. Het programma omvat echte wereld training met een werkervaring plaatsing in het veld voor het afstuderen.

[-]

Diploma in Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Voltijd September 2018 Canada Surrey

Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden. [+]

Social media-marketing evolueert in een ongekend tempo en er is een enorme vraag naar professionals in het veld. Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden.

Studenten zullen ook leren om campagnes te plannen en uit te voeren als onderdeel van de digitale marketingstrategie van een bedrijf. Het programma omvat praktijktraining met een werkervaring in het veld voor het afstuderen.

[-]

Diploma van social media marketing

Open Colleges
Online Voltijd 24 maanden January 2019 Australië Australia Online

Ontworpen om u van beginner tot expert, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes' genoemd Top 50 wereldwijde social media experts, zodat u zeker weet dat u de allerlaatste, first-class-industrie kennis en expertise kan worden . [+]

Diploma van Social Media Marketing

Lanceer je carrière in de dynamische en boeiende landschap van social media marketing met de erkende diploma van Social Media Marketing.

Cursus Beschrijving

Ontworpen om u van beginner tot expert, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes' genoemd Top 50 wereldwijde social media experts, zodat u zeker weet dat u de allerlaatste, first-class-industrie kennis en expertise kan worden .

Ideaal voor mensen met een passie voor alles wat met social media, dit erkend diploma heeft geen pre-vereisten, wat betekent dat je kunt kick off je studie met een aantal marketing ervaring, of helemaal geen.

Wat leert u?

De fundamenten van de sociale media marketing Hoe te aantrekkelijke en effectieve marketing content te creëren Hoe maak je een social media netwerk strategie te ontwikkelen met zowel organische berichten en betaalde reclame op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat en nog veel meer De kunst van het beheersen van uw eigen persoonlijke merk op sociale media Hoe te plannen, implementeren en beheren van e-mail marketing Het diploma zal u toelaten om de vaardigheden die je leert om je werkplek of bedrijf onmiddellijk toe te passen als je je een weg door de cursus ... [-]

Diploma in marketing

University Of Professional Studies Accra
Campus Voltijd September 2018 Ghana Accra

WASSCE-aanvragers moeten in het bezit zijn van drie (A1-C6) diploma's in drie kernvakken, waaronder Engels, Wiskunde en Geïntegreerde Wetenschap / Sociale Studies, in aanvulling op ten minste kredietkaarten (A1-C6) in elk van de drie keuzevakken die relevant zijn voor de kandidaat Van specialisatie. [+]

diploma in marketing

Diploma Programma's (Ochtend & Avond) diploma in de boekhouding diploma in marketing diploma in het management Diploma in Public Relations Management Diploma in Informatietechnologie Management

Minimum toelatingsvereiste voor diploma programma's

Categorie A

WASSCE-aanvragers moeten een diploma hebben (A1-D7) in Drie kernvakken Inclusief Engelse Taal, Wiskunde en Geïntegreerde Wetenschappen / Sociale Studies, in aanvulling op tenminste kredietpasjes (A1-C6) in elk van deze Drie keuzevakken Die relevant moet zijn voor het vakgebied van de aanvrager. SSSCE / GBCE-aanvragers moeten tenminste kredietpasjes hebben (ie graad AD) in Drie kernvakken Inclusief Engelse Taal, Wiskunde en Geïntegreerde Wetenschap / Sociale Studies naast creditcards in welke dan ook Drie keuzevakken.... [-]


Professional Diploma in Digital Marketing

The IDM Institute Of Direct And Digital Marketing
Online Campus January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Zodra je je studie hebt afgerond, heb je een uitgebreid studiepakket met door de vakman geschreven studienota's, zorgvuldig geselecteerde teksten, presentaties, leeslijsten en ondersteunende online documentatie.

U ontvangt ook gratis exemplaren van nuttige DMA-handleidingen die zijn geschreven door marketingspecialisten op gebieden als data, sociale media en e-mailmarketing.

Examens en beoordelingen

Om het professionele diploma in digitale marketing te behalen en de eervolle vermeldingen te gebruiken, moet je met succes 2 opdrachten en 2 examens behalen.

Je hebt 5 weken om elke opdracht te voltooien en 3 uur om elk examen te voltooien.

Examens vinden plaats in juni en december op regionale locaties.... [-]


Diploma in High Performance Selling

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Voltijd Deeltijd 96 uur March 2019 Mexico Santa Fe Oaxaca +2 more

Het uitrusten van iedere manager van de verkoop gebied, gereedschappen en strategische benaderingen nodig zijn om kracht en de effectiviteit plannen te geven en beslissingen is verantwoordelijk voor het ontwikkelen. [+]

Duur 96 uur

Algemene doelstelling:

Het uitrusten van iedere manager van de verkoop gebied, gereedschappen en strategische benaderingen nodig zijn om kracht en de effectiviteit plannen te geven en beslissingen is verantwoordelijk voor het ontwikkelen.

voordeel:Implementeren en verbeteren van de praktijk van strategische planning in een omgeving van steeds complexere en concurrerend ondernemingsklimaat.Heeft u instrumenten voor een objectieve analyse van de sector en de markt waarin de deelnemer actief is.Het hebben van professionele tools voor het evalueren en verbeteren van de bestuurlijke capaciteit van de deelnemer oriëntatie.Ontwerpen en implementeren van effectieve marketing en sales strategieën.Het verwerven van de nodige technische middelen en te plannen en verbetering van de kwaliteit van de verkoop inspanning.Verhoging van de capaciteit om de betrokken bij de ontwikkeling van het verkoopproces elementen coördineren.Ontwikkeling van strategieën en richtlijnen die nodig zijn voor professioneel beheer van personeel dat betrokken is in de verkoopruimte.Uitrusten zich met voldoende voor de planning en effectieve analyse van de bij het verkoopproces gereedschappen middelen.Het hebben van de kennis van de beste verkoop praktijken, ervaringen en standpunten van de deelnemende organisaties.Gericht op:... [-]

Diploma in Business en Digital Marketing

CDI College
Campus September 2018 Canada Winnipeg

CDI College 's Business [+]

CDI College 's Business

Het programma kijkt naar het belang van sociale media en digitale marketing, verkoop en analytische hulpmiddelen die zijn losgebarsten van de enorme groei van digitale media. Naast uw digitale marketingwerk, ontvangt u ook een training over de Microsoft Office-suite, krijgt u inzicht in boekhouding, zakelijke wiskunde en zakelijk schrijven, de fundamenten van management en het belang van strategisch webontwerp.

Je neemt ook deel aan een werkervaringsperiode aan het einde van je programma, zodat je klaar bent voor werk zodra je bent afgestudeerd.

[-]

Professioneel diploma in digitale marketing

The Learning People
Online 30 uur August 2019 Verenigd Koninkrijk Brighton Ierland Dublin +1 more

Als u uw ervaring wilt valideren, dan is het Professional Diploma in Digital Marketing, met modules over e-mail, mobiel, PPC, SEO en sociale media, iets voor u. [+]

Als u op zoek bent naar een carrière in digitale marketing of om uw ervaring te valideren, dan is het Professional Diploma in Digital Marketing , met modules over e-mail, mobiel, PPC, SEO en sociale media, iets voor u.

1. Meer dan 30 uur diepgaande training

Exclusieve inhoud gevalideerd door experts in het veld, waaronder Facebook, Twitter, Google, Paypal en Microsoft.

2. Bewijs dat je hebt wat nodig is

Werk in Excel door te leren topmarketingcampagnes te leveren door digitale strategieën te plannen, te implementeren en te meten.

3. Wereldwijd erkende certificering

De internationale standaard in de digitale economie door een kwalificatie van wereldklasse en industrie.... [-]


Marketing and Sales Diploma

North Iowa Area Community College
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigde Staten Mason City

[+]

Sterke punten:

Graad Verdiende Kosten Afdelingsmanager Winkel Manager sales Human Resources Management [-]

Geaccrediteerd diploma in digitale marketing

The Internet Business School
Online Voltijd 3 dagen Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Bethersden

Krijg een diploma in digitale marketing met onze nationaal erkende [+]

Krijg een diploma in internetmarketing met onze nationaal erkendeKrijg een diploma in digitale marketing met onze nationaal erkendeAls je een universiteitsstudent bent, een postdoctoraal of gewoon op zoek bent naar je praktische kennis op het gebied van digitale marketing en om je inzetbaarheid te vergroten, dan is dit de cursus voor jou. Gepresenteerd door Simon Coulson, een seriële ondernemer die meer dan £ 20 miljoen heeft verdiend met online bedrijven, deze uitgebreide cursus zit boordevol up-to-date kennis die je nodig hebt, en leert je praktische vaardigheden die je op je kunt toepassen eigen bedrijf of andere bedrijven. Het zal ook uw ogen openen voor tal van toekomstige kansen om online bedrijven en inkomsten te ontwikkelen.Leer de beproefde strategieën om online te verkopen, hoe u marktonderzoek moet doen, hoe u zelf een geweldige website kunt hosten en bouwen, inzicht in zoekmachine-optimalisatie, verkeer naar uw sites kunt leiden, uw bedrijf via sociale media kunt promoten en professionele video-inhoud kunt maken. Simon leert u hoe u effectief kunt outsourcen, marketinglijsten kunt bouwen, PPC Google-advertenties kunt uitvoeren en nog veel meer.De vaardigheden die je leert, zijn van toepassing op elk bedrijf waar je naartoe wilt gaan en leren je hoe je je eigen bedrijf of service kunt promoten zonder afhankelijk te zijn van anderen. Als u naar een kmo gaat, moet u naast uw kernspecialisatie een gevarieerd scala aan vaardigheden demonstreren. en deze training zou je kunnen onderscheiden van de rest.De diplomacursus is bestudeerd door duizenden studenten en blijft een marktleidende cursus. Studenten zijn... [-]

Specialist diploma in social media marketing

Genetic Computer School
Campus Voltijd Deeltijd 6 maanden August 2019 Singapore

Als gevolg van toenemende populariteit van internet en social media, veel bedrijven nu richten op digitale marketing om naamsbekendheid te vergroten, boeiende klanten om zo klantenbinding te verhogen, het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het verstrekken van ondersteuning door middel van het gebruik van digitale media. [+]

Cursus Introductie

Als gevolg van toenemende populariteit van internet en social media, veel bedrijven nu richten op digitale marketing om naamsbekendheid te vergroten, boeiende klanten om zo klantenbinding te verhogen, het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het verstrekken van ondersteuning door middel van het gebruik van digitale media. Maar het merendeel van de bedrijven worden geconfronteerd met moeilijkheden bij het vinden van een werknemer die is goed opgeleid in marketing met een sterke kennis en vaardigheden in het gebruik van software tools en systemen op professioneel niveau. Deze cursus is bedoeld om de kandidaat met kennis en vaardigheden in het creatieve ontwerp en online marketing uit te rusten.... [-]


Diploma van marketing

Melbourne Polytechnic
Campus Voltijd 6 maanden February 2019 Australië Melbourne

Leer de fundamenten van marketing en zijn job-ready in zes maanden met een diploma van Marketing Melbourne Polytechnic's. Profiteer van de cursus sterke reputatie in de industrie, opgedaan door onze nadruk op de praktische toepassing van de hedendaagse marketing theorie. [+]

Leer de fundamenten van marketing en zijn job-ready in zes maanden met een diploma van Marketing Melbourne Polytechnic's. Profiteer van de cursus sterke reputatie in de industrie, opgedaan door onze nadruk op de praktische toepassing van de hedendaagse marketing theorie.

Gediplomeerde met praktische en theoretische vaardigheden

Afstuderen met stevige theoretische kennis en praktische werkervaring, het verhogen van uw inzetbaarheid in een reeks van entry-level marketing rollen.

Theorie en praktijk is de sleutel tot succes

De cursus geeft een inleiding op de fundamentele concepten van marketing, met inbegrip van gespecialiseerde marketing theorie en hoe het van toepassing is in de commerciële wereld van vandaag.... [-]


Diploma in de digitale en sociale media marketing

Asturias Corporación Universitaria
Online Deeltijd 120 uur January 2019 Spanje Madrid Colombia Bogota +2 more

De web 2.0 heeft alles veranderd aan de manier waarop we communiceren naar de manier om een ​​product te verkopen. De rol van de gebruiker niet langer statisch centrale strategie van merken en bedrijven. Niet langer dient slechts om een ​​goed product of dienst. Men moet weten hoe om te bevorderen dat, praat met ons publiek en hebben een perfecte kennis van het milieu en de gereedschappen 2.0. ,,, [+]

Diploma in Digital Marketing en Social Media

De web 2.0 heeft alles veranderd aan de manier waarop we communiceren naar de manier om een ​​product te verkopen. De rol van de gebruiker niet langer statisch centrale strategie van merken en bedrijven. Niet langer dient slechts om een ​​goed product of dienst. Men moet weten hoe om het te promoten, praat met ons publiek en hebben een perfecte kennis van het milieu en de instrumenten 2.0.

De Graduate Online Marketing Expert en Social Media leert u om uw aanwezigheid te beheren op sociale netwerken, krijgen een goede reputatie, leren om te positioneren onze website in de zoekmachines en identificeren van zakelijke kansen kunnen we mobiele providers bieden; dit alles zal helpen ons bedrijf te onderscheiden van de menigte en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Hoe meer we weten van de omgeving waarin we actief zijn, hun prestaties en hoe om te profiteren van hun hulpmiddelen te krijgen betere resultaten. We moeten niet de rug toekeren op deze nieuwe 2.0-omgeving waarin de dialoog, interactie en samenwerkend leren zijn essentiële elementen om bij te blijven in een snel veranderende als de internetwereld.... [-]


Verkoop

Online Business School
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Coventry

De Undergraduate Level 4 (Sales en Marketing) en Level 5 (Extended Diploma in Management) zijn 240 studiepunten die zijn ontworpen om studenten snel bij te houden tot het laatste jaar van een geassocieerde undergraduate-opleiding in sales en marketing, die kan worden voltooid in een VK universiteit op de campus of via afstandsonderwijs. [+]

De Undergraduate Level 4 (Sales en Marketing) en Level 5 (Extended Diploma in Management) zijn 240 studiepunten die zijn ontworpen om studenten snel bij te houden tot het laatste jaar van een geassocieerde undergraduate-opleiding in sales en marketing, die kan worden voltooid in een VK universiteit op de campus of via afstandsonderwijs.

De niveau 4-modules en -opdrachten van deze cursus zijn gelijk aan het eerste jaar van een universitaire graad en de niveau 5-modules en -opdrachten zijn gelijk aan het tweede jaar van een universitair diploma.

Deze cursus bestaat uit 10 Level 4-modules (120 credits) en 10 level 5-modules (120 credits), elk niveau bevat ook 8 schriftelijke opdrachten. Als een student besluit om alleen op niveau 4 te studeren, ontvangt hij 120 credits en kan hij een vrijstelling aanvragen voor het eerste jaar van een universitaire opleiding.... [-]


Nationale diploma in marketing

University of Johannesburg
Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Marketeers bepalen van de behoeften van de consument en voldoen aan eisen van de consument. [+]

Marketeers bepalen van de behoeften van de consument en voldoen aan eisen van de consument.

Toelatingseisen Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]