Diploma in Marketing Studies

Top 45 Diploma Programma's in Marketing Studies 2018

Marketing Studies

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het werken in de zakelijke wereld, marketing is een aspect dat de studenten kunnen willen nastreven. Het verdienen van een diploma is een manier om te leren over de verschillende aspecten van het onderwerp en opent de deuren naar andere job opties.

Wat is een diploma in marketing? Dit diploma helpt studenten voor te bereiden op de praktische marketing die is vereist in de meeste zakelijke omgevingen. Veel van de programma's richten zich op het aanleren van hoe de doelgroep, customer relations, marketing strategie en plannen, en de prijsstelling te begrijpen. Sommige marketing diploma's richten zich ook op leidinggevende vaardigheden om studenten voor te bereiden voor het management in de business en marketing gebied.

Het verdienen van een graad in marketing is gunstig, omdat het een gebied is dat is de vraag. Alle types van industrieën en bedrijven van elke omvang zijn op zoek naar manieren om potentiële klanten te bereiken.Een diploma in marketing geeft studenten de set om te helpen in een verscheidenheid van manieren vaardigheid, en zij zich kunnen richten op een bepaald onderwerp dat hen interesseert.

Veel marketing programma's zijn ongeveer drie jaar duurt, maar dit kan variëren afhankelijk van de instelling en of de student is het bijwonen van de school part- of full-time. Programma's worden ook aangeboden in de hele wereld, dus collegegeld kosten sterk kunnen variëren. Het beste is om meerdere programma's te onderzoeken en uit te vinden welke het beste past bij uw financiële situatie.

Met een diploma in marketing kunt u een carrière in zowel marketing en management functies te vinden. Sommige van deze carrières omvatten public relations manager, marketing manager, direct marketing manager en marketing manager gespecialiseerd in internationale marketing. Ander carrière kunnen zijn marketing director of marketing assistant, als de afgestudeerde is gewoon beginnen.

Als studenten zijn op zoek naar een marketing graad na te streven, maar ze hebben een gezin of een full-time baan, waarbij de reguliere lessen kan een uitdaging, zo niet onmogelijk zijn. Gelukkig zijn veel van de marketing programma's zijn online beschikbaar, die het mogelijk maakt de student om te passen het verdienen van een graad rond hun schema. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Advanced Diploma In Social Media Marketing - CPD

John Academy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Ontdek hoe je een expert kunt worden in marketing en leren over sociale media marketing die je zal helpen bij je carrière. Social Media Marketing is een zeer effectieve marketingplaats zoals iedereen deze gebruikt. Door deze cursus leert u de geavanceerde vaardigheden, kennis en informatie over socialemediamarketing en begrijpt u de waarde van buzz op sociale media en wat deze voor u kan betekenen. Ontdek hoe u de zoekmachineoptimalisatie en kennis van marketing op populaire sociale mediasites, Twitter en Pinterest kunt gebruiken. Leer de beste marketingvaardigheden om een ​​effectieve social media-expert voor marketeers te worden en uw bedrijf te helpen slagen. [+]

Cursus Studies in Marketing Studies. Voor wie is de koers bedoeld?Medewerkers van het bedrijfsleven en andere zakenmensen die willen leren hoe ze winstgevend kunnen worden via Social Media MarketingMensen die interesse hebben in Social Media Marketing en hoe effectief kunnen communiceren en promotie proberen bij hun potentiële klanten.Toelatingseis:Deze cursus is beschikbaar voor alle studenten, van alle academische achtergronden.Leerders moeten 16 jaar of ouder zijn om de kwalificatie te behalen.Goed begrip van Engelse taal, rekenvaardigheid en ICT zijn vereist om deze cursus bij te wonen.Beoordeling:Aan het einde van de cursus moet je een online meerkeuzetest doen. Uw test zal automatisch en onmiddellijk worden beoordeeld, zodat u meteen weet of u succesvol bent geweest.Voordat je voor je eindexamen zit, heb je de mogelijkheid om je vaardigheid te testen met een proefexamen.certificering:Nadat u de test met goed gevolg hebt afgelegd, kunt u een Geaccrediteerd Certificate of Achievement verkrijgen. U kunt echter ook een certificaat voor voltooiing van een cursus behalen na het voltooien van de cursus zonder de test te hoeven afleggen. Certificaten kunnen op papier worden verkregen voor £ 39 of in pdf-formaat voor £ 24.De doorlooptijd van PDF-certificaten is 24 uur en voor het hardcopy-certificaat 3-9 werkdagen.Waarom voor ons kiezen?Betaalbaar, boeiendTutorial video's / materiaal van de toonaangevende experts;Onderzoek in een gebruiksvriendelijk, geavanceerd online leerplatform;Efficiënte examensystemen voor de beoordeling en direct resultaat;Het VKToegang tot cursusinhoud op mobiel, tablet of desktop, altijd en overal;Het voordeel van het aanvragen van NUS Extra Discount Card;24/7 studentondersteuning via e-mail.Carriere:... [-]

Diploma in Advanced Online Marketing - Level 3

Global Edulink
Online Voltijd Deeltijd 30 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

Mensen die op zoek zijn naar carrières omzetten en profiteren van de explosie in de vraag naar online marketingdiensten, zoals WordPress, Social Media, SEO, PPC.

Succesvolle kandidaten krijgen een diploma in Advanced Online Marketing - Level 3.

√ Carrierepad:

Deze kwalificatie zou uiterst gunstig zijn voor de volgende beroepen:

Digitale campagnespecialist Online Marketing Manager Business Development / Account Management Support Specialist IDENTIFIERENDE OPNAMELIJST VOOR ZOEK ADRES EEN INTEGRATIEVE OORSPRONG OVER SENSORISCHE MARKETINGEEN INTEGRATIEVE OORSPRONG OVER SENSORISCHE MARKETING Leren Facebook AanbiedingenLeren Facebook Aanbiedingen LEERKWALITEITSTELLING VAN ADWORDSLEERKWALITEITSTELLING VAN ADWORDS ... [-]

Diploma in Social Media Marketing

CDI College
Campus Voltijd September 2018 Canada Burnaby

The Social Media Marketing diploma program at CDI College provides students with a solid understanding of marketing practices in the field of social media. [+]

The Social Media Marketing diploma program at CDI College provides students with a solid understanding of marketing practices in the field of social media.

In the program, students learn how to run marketing campaigns using social media platforms, including Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, and more.

Students will also learn about emerging trends in the industry, digital strategy and planning, content creation and outreach, and social media aggregation and monitoring tools. If you're looking to start a new career in an emerging industry, the Social Media Marketing program is for you.

[-]

Diploma Van Marketing En Communicatie

Asset College (RTO 31718)
Campus of Online Voltijd Deeltijd 12 maanden January 2019 Australië Brisbane Sydney Melbourne Launceston Logan Village Gold Coast Rockhampton Toowoomba Townsville +9 more

Bouw een carrière in de marketingindustrie, leidende en leidinggevende teams van marketeers met een diploma van marketing en communicatie. [+]

Overzicht

BSB52415 Diploma Marketing en Communicatie

Marketing is een snelle en dynamische industrie. Elk bedrijf heeft effectieve marketingcampagnes nodig om zijn goederen en diensten te promoten. Marketeers kunnen ook werken in de overheidssector met communicatiestrategieën die van het grootste belang zijn voor deze afdelingen.

Deze kwalificatie helpt u bij het managen van teams van marketeers, het nemen van de verantwoordelijkheid voor het werk van andere medewerkers en het leiden van hen om effectieve marketingcampagnes te voeren.

Uitkomsten van de training

Een Diploma voor Marketing en Communicatie (BSB52415) wordt uitgereikt na het succesvol afronden van deze cursus.... [-]


Diploma In Sociale Media En Webmarketing

Reeves College
Campus Voltijd September 2018 Canada Calgary Edmonton

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen. [+]

Online en sociale media marketing evolueert in een ongekend tempo, en veel bedrijven leren nog steeds hoe ze sociale media en online marketing kunnen maximaliseren om tastbare resultaten te tonen.

Reeves College 's Online Marketing

Studenten zullen ook leren over de sociale media-praktijken die zijn voortgekomen uit de exponentiële groei van sociale medianetwerken zoals Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram. Het programma omvat echte wereld training met een werkervaring plaatsing in het veld voor het afstuderen.

[-]

Diploma In Social Media Marketing

Vancouver Career College
Campus Voltijd September 2018 Canada Surrey

Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden. [+]

Social media-marketing evolueert in een ongekend tempo en er is een enorme vraag naar professionals in het veld. Vancouver Career College diploma van Vancouver Career College sociale media marketing biedt studenten de kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om effectieve, succesvolle marketingcampagnes voor bedrijven te leiden.

Studenten zullen ook leren om campagnes te plannen en uit te voeren als onderdeel van de digitale marketingstrategie van een bedrijf. Het programma omvat praktijktraining met een werkervaring in het veld voor het afstuderen.

[-]

Diploma In High Performance Selling

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Voltijd Deeltijd 96 uur March 2018 Mexico Santa Fe Oaxaca +2 more

Het uitrusten van iedere manager van de verkoop gebied, gereedschappen en strategische benaderingen nodig zijn om kracht en de effectiviteit plannen te geven en beslissingen is verantwoordelijk voor het ontwikkelen. [+]

Duur 96 uur

Algemene doelstelling:

Het uitrusten van iedere manager van de verkoop gebied, gereedschappen en strategische benaderingen nodig zijn om kracht en de effectiviteit plannen te geven en beslissingen is verantwoordelijk voor het ontwikkelen.

voordeel:Implementeren en verbeteren van de praktijk van strategische planning in een omgeving van steeds complexere en concurrerend ondernemingsklimaat.Heeft u instrumenten voor een objectieve analyse van de sector en de markt waarin de deelnemer actief is.Het hebben van professionele tools voor het evalueren en verbeteren van de bestuurlijke capaciteit van de deelnemer oriëntatie.Ontwerpen en implementeren van effectieve marketing en sales strategieën.Het verwerven van de nodige technische middelen en te plannen en verbetering van de kwaliteit van de verkoop inspanning.Verhoging van de capaciteit om de betrokken bij de ontwikkeling van het verkoopproces elementen coördineren.Ontwikkeling van strategieën en richtlijnen die nodig zijn voor professioneel beheer van personeel dat betrokken is in de verkoopruimte.Uitrusten zich met voldoende voor de planning en effectieve analyse van de bij het verkoopproces gereedschappen middelen.Het hebben van de kennis van de beste verkoop praktijken, ervaringen en standpunten van de deelnemende organisaties.Gericht op:... [-]

Diploma In Bedrijfs- En Marketingmanagement

British School of Management in Prague
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Tsjechië Praag

Het EduQual Diploma in Bedrijfs- en Marketing Management (BMM) biedt de leerlingen de nodige kennis en vaardigheden om een ​​begrip te krijgen van de modellen, tools en technieken die worden gebruikt op het gebied van Business and Marketing Management. [+]

De EduQual Diploma in Bedrijfs- en Marketingmanagement (BMM) Biedt de leerlingen de nodige kennis en vaardigheden om een ​​begrip te krijgen van de modellen, tools en technieken die worden gebruikt op het gebied van Business and Marketing Management.

De cursus is toegewezen aan de nationale beroepsstandaarden in management en leiderschap en bedrijfsadministratie. Leerders kunnen de competenties ontwikkelen die ze nodig hebben om in een van deze disciplines te gaan werken.

Leerders die het EduQual Diploma in Bedrijfs- en Marketingmanagement afronden, kunnen op het derde jaar van een universitaire honneursgraad in Business of Marketing vorderen.

Het programma is geproduceerd om te voldoen aan de eisen van de Britse regelgevende instanties en de relevante benchmarkverklaringen van het Quality Assurance Agency (QAA).... [-]


Hoger Bedrijfsdiploma (marketingspecialisatie)

TMC Academy
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 21 maanden April 2018 Singapore

Het doel van deze cursus is om studenten te voorzien van de nodige theoretische kennis en de praktische aspecten om carrièremogelijkheden in de commerciële, industriële, financiële en dienstverlenende sectoren van de economie te ontmoeten. [+]

Hoger bedrijfsdiploma (marketingspecialisatie)

TMC Academy Hoger Diploma van de TMC Academy is gelijk aan de eerste twee jaar van een UK Bachelor's Degree met Honours!

Het doel van deze cursus is om studenten te voorzien van de nodige theoretische kennis en de praktische aspecten om carrièremogelijkheden in de commerciële, industriële, financiële en dienstverlenende sectoren van de economie te ontmoeten. TMC Higher Diploma in Business is gelijk aan het eerste en het tweede jaar van een opleiding en stelt studenten in staat om het laatste jaar deel te nemen aan een aantal Britse graden of om een ​​geavanceerde status te claimen bij het binnenkomen van Australische of andere graden.... [-]


Diploma In Strategische Marketing En Marketing

Tecnológico de Monterrey
Online Deeltijd 126 uur Open Inschrijving Argentinië Argentinië Online Bolivia Bolivia Online Chili Chili Online Colombia Colombia Online Costa Rica Costa Rica Online Ecuador Ecuador Online El Salvador El Salvador Online Guatemala Guatemala Online Honduras Honduras Online Nicaragua Nicaragua Online Panama Panama Online Paraguay Paraguay Online Peru Peru Online Dominicaanse Republiek Dominicaanse Republiek Online Uruguay Uruguay Online Venezuela Venezuela Online +30 more

Markten worden steeds veranderen. Klanten hebben meer gedifferentieerde behoeften en consumptiegewoonten aanleiding geven tot nieuwe zakelijke kansen. Bedrijven moeten rekening houden met deze aspecten van verandering in zowel binnenlandse als internationale markten en proberen om passende strategieën voor elke trend aan te passen. [+]

Markten worden steeds veranderen. Klanten hebben meer gedifferentieerde behoeften en consumptiegewoonten aanleiding geven tot nieuwe zakelijke kansen. Bedrijven moeten rekening houden met deze aspecten van verandering in zowel binnenlandse als internationale markten en proberen om passende strategieën voor elke trend aan te passen.

Dit diploma biedt de mogelijkheid om te identificeren en te begrijpen van de verschillende aspecten zelf beïnvloedende bedrijven en hun prestaties in de zakenwereld. Het is de bedoeling dat de deelnemer strategische marketing beslissingen en marketing kan maken en toe te passen in elk van hun taken.

Doel van de training

Meer informatie over de wijze waarop zij marketing in het bedrijfsleven en hoe marketing en sales strategieën zijn belangrijk voor een goede werking.... [-]


Diploma Verkoop En Marketingmanagement

1 Training
Online Voltijd Deeltijd 40 uur August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Deze verkoop- en marketingmanagementdiplomacursus is bij uitstek geschikt voor personen die een grondig inzicht willen krijgen in de principes en praktijken van Sales Management. Het zou ook nuttig zijn voor verkoopmanagers die hopen de carrièreladder te bereiken en een verkoopteam te beheren. Deze Sales en Marketing Management cursus biedt uitstekende carrièrekansen en zal je carrière een boost geven. Of je nu ervaring hebt in verkoop, marketing of zelfs management, deze cursus geeft je een volledig inzicht zodat je kennis in je eigen tempo kunt opbouwen. [+]

Cursus Beschrijving

Deze verkoop- en marketingmanagementdiplomacursus is bij uitstek geschikt voor personen die een grondig inzicht willen krijgen in de principes en praktijken van Sales Management. Het zou ook nuttig zijn voor verkoopmanagers die hopen de carrièreladder te bereiken en een verkoopteam te beheren. Deze Sales en Marketing Management cursus biedt uitstekende carrièrekansen en zal je carrière een boost geven. Of je nu ervaring hebt in verkoop, marketing of zelfs management, deze cursus geeft je een volledig inzicht zodat je kennis in je eigen tempo kunt opbouwen.

Onze online cursussen bieden u de mogelijkheid om 24/7 te studeren waar ter wereld u ook bent. Deze intensieve online cursussen staan ​​open voor iedereen met interesse in het onderwerp en geven je toegang tot leren van wereldklasse onder leiding van IAP.... [-]


Diploma Van Social Media Marketing

Open Colleges
Online Voltijd 24 maanden January 2019 Australië Australië Online

Ontworpen om u van beginner tot expert, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes' genoemd Top 50 wereldwijde social media experts, zodat u zeker weet dat u de allerlaatste, first-class-industrie kennis en expertise kan worden . [+]

Diploma van Social Media Marketing

Lanceer je carrière in de dynamische en boeiende landschap van social media marketing met de erkende diploma van Social Media Marketing.

Cursus Beschrijving

Ontworpen om u van beginner tot expert, deze cursus is gemaakt in overleg met een aantal Forbes' genoemd Top 50 wereldwijde social media experts, zodat u zeker weet dat u de allerlaatste, first-class-industrie kennis en expertise kan worden .

Ideaal voor mensen met een passie voor alles wat met social media, dit erkend diploma heeft geen pre-vereisten, wat betekent dat je kunt kick off je studie met een aantal marketing ervaring, of helemaal geen.

Wat leert u?

De fundamenten van de sociale media marketing Hoe te aantrekkelijke en effectieve marketing content te creëren Hoe maak je een social media netwerk strategie te ontwikkelen met zowel organische berichten en betaalde reclame op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat en nog veel meer De kunst van het beheersen van uw eigen persoonlijke merk op sociale media Hoe te plannen, implementeren en beheren van e-mail marketing Het diploma zal u toelaten om de vaardigheden die je leert om je werkplek of bedrijf onmiddellijk toe te passen als je je een weg door de cursus ... [-]

Professional Diploma in Digital Marketing

The IDM Institute Of Direct And Digital Marketing
Campus of Online January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Zodra je je studie hebt afgerond, heb je een uitgebreid studiepakket met door de vakman geschreven studienota's, zorgvuldig geselecteerde teksten, presentaties, leeslijsten en ondersteunende online documentatie.

U ontvangt ook gratis exemplaren van nuttige DMA-handleidingen die zijn geschreven door marketingspecialisten op gebieden als data, sociale media en e-mailmarketing.

Examens en beoordelingen

Om het professionele diploma in digitale marketing te behalen en de eervolle vermeldingen te gebruiken, moet je met succes 2 opdrachten en 2 examens behalen.

Je hebt 5 weken om elke opdracht te voltooien en 3 uur om elk examen te voltooien.

Examens vinden plaats in juni en december op regionale locaties.... [-]


Diploma Van Social Media Marketing

Kirana Colleges
Online en Campus gecombineerd 12 maanden April 2018 Australië Sydney

Social media-marketing is een van de snelstgroeiende markten ter wereld en plaatst u in de voorhoede van de wereldwijde sociale-mediarevolutie. Het diploma van Social Media Marketing is geschreven door 's werelds toonaangevende experts op het gebied van sociale media uit AUS, VK en de VS, allen die voorkomen op de Forbes Top 50 Social Media Power Invloedenlijst. Onze cursus leert je hoe je een expert op het gebied van sociale media wordt en hoe je een social media marketingstrategie succesvol ontwikkelt en implementeert. Het stelt je in staat om je eigen social media marketingportfolio en persoonlijk merk te creëren en uit te bouwen om aan toekomstige werkgevers te presenteren. [+]

Social media-marketing is een van de snelstgroeiende markten ter wereld en plaatst u in de voorhoede van de wereldwijde sociale-mediarevolutie. Het diploma van Social Media Marketing is geschreven door 's werelds toonaangevende experts op het gebied van sociale media uit AUS, VK en de VS, allen die voorkomen op de Forbes Top 50 Social Media Power Invloedenlijst. Onze cursus leert je hoe je een expert op het gebied van sociale media wordt en hoe je een social media marketingstrategie succesvol ontwikkelt en implementeert. Het stelt je in staat om je eigen social media marketingportfolio en persoonlijk merk te creëren en uit te bouwen om aan toekomstige werkgevers te presenteren.

Werkgelegenheid/>... [-]

Diploma In Marketing En Sales

Instituto Profesional IACC
Online Deeltijd 150 uur Open Inschrijving Chili Chili Online

In dit diploma concepten met betrekking tot marketing en haar omgeving, te analyseren en toepassen van verschillende strategische variabelen om de verkoop te plannen voor de business te genereren, te begrijpen hoe de markt, detailhandel, groothandel, invloed bestaat worden tentoongesteld in het keuze van de klant, onder anderen. [+]

Duur: 15 weken / 150 uur chronologische Bieden 100% online beschrijving Diploma

In dit diploma concepten met betrekking tot marketing en haar omgeving, te analyseren en toepassen van verschillende strategische variabelen om de verkoop te plannen voor de business te genereren, te begrijpen hoe de markt, detailhandel, groothandel, invloed bestaat worden tentoongesteld in het keuze van de klant, onder anderen.

Deze academische opleiding heeft een geïntegreerde look die streeft naar theoretische en toepassing instrumenten met betrekking tot integratie tussen marketing, sales en sales management in de commerciële wijk te ontwikkelen, met betrekking tot deze beurt met public relations, reclame, onder andere; zodat de student slaagt bij het vaststellen van marketing strategieën voor verschillende soorten klanten.... [-]