Filter
Diploma
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies in Literatuur 2019

Diploma's geven de studenten een kans om diep te duiken in een gebied van studie en ontstaan ​​met een uitgebreide opleiding slechts een of twee jaar later. In het algemeen, diploma's hebben de neiging om zowel de academische leren en praktische ervaring, een mix van educatieve stijlen die vaak dienen toekomstige professionals goed te combineren.

Maar wat is een diploma in de literatuur precies? Cursussen kunnen de fundamenten van de literatuur, de literatuur te nemen als het gaat om een ​​ander veld, het schrijven, taalkunde, samenstelling, fictie, poëzie, creatieve non-fictie en aanverwante genres van de studie. Degenen die ervoor kiezen om dit soort opleiding voort te zetten zal waarschijnlijk in staat zich te specialiseren in takken van het onderwerp, zoals historische literatuur, hedendaagse literatuur, internationale literatuur of literatuur van een bepaalde tijd, plaats of auteur.

Studenten van de literatuur diploma's krijgen veel vaardigheden tijdens hun studies, van interpersoonlijke communicatie technieken om een ​​goed begrip van complexe filosofische en maatschappelijke vraagstukken. Persoonlijke, professionele en academische groei zijn bepaalde uitkomsten van een diploma programma als dit.

Als u zich zorgen over de kosten van een literatuurstudie diploma programma zijn, een ding om te begrijpen is dat collegegeld, vergoedingen en andere bijbehorende kosten voor de mate sterk zal variëren van school tot school. Of uw programma is in persoon of online, in uw eigen land of een andere locatie en andere factoren dragen allemaal bij aan het berekenen van de kosten van uw programma naar keuze.

Na het ontvangen van een diploma in de literatuur, dan kunt u in aanmerking komen voor een loopbaan in een groot aantal disciplines, waaronder literatuur, creatief schrijven, talen, boek ontwerp en uitgeverij, retail, technologie en ontwikkeling. Veel studenten kiezen voor auteurs, docenten, onderzoekers, redacteuren en uitgevers te worden.Nog andere studenten gaan om verder gevorderd onderwijs krijgen in het onderwerp van de literatuur of een van haar niche velden.

Of u nu wilt lessen online of in een klaslokaal, part-time of full-time te nemen, het is altijd een goed moment om te beginnen met het verkennen uw opties. Begin uw zoektocht naar je programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Literatuur

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Dit diploma programma zullen de deelnemers te voorzien van een besef van, en een kritische benadering van een breed scala van historisch bewijs in de regio Noord-West. ... [+]

Dit diploma programma zullen de deelnemers te voorzien van een besef van, en een kritische benadering van een breed scala van historisch bewijs in de regio Noord-West.

De deelnemers zullen een scala aan vaardigheden die u zal toelaten om uw familiegeschiedenis te traceren, te leren over lore, het leven en de mythologie in de regio te ontwikkelen, en je stimuleren thema's van de lokale geschiedenis en archeologie. Het programma zal de deelnemers kennismaken met een breed scala van primaire bronnen en andere materialen, gebruikt in het onderzoeken van folklore, genealogie, lokale geschiedenis en archeologie. Studenten zullen worden blootgesteld aan een reeks innovatieve onderwijs- en leerstrategieën, waaronder veldwerk en ervaring, die allemaal in de vakgebieden door deskundigen wordt geleverd. De cursus bestaat uit 6 modules - 3 per jaar. Er is geen schriftelijk examen als alle modules worden beoordeeld hetzij door toewijzing / klein project etc Er zijn zes modules aangeboden binnen het diploma structuur. Studenten zijn verplicht om 3 modules te voltooien elk jaar.... [-]

Ierland Sligo
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands